September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
a kedy vam lekar uz vedel povedat predpokladany termin..? 🙂
zase teda nic....ale ide to skusit ten moj, uvidime, ja myslim ze to da 😀
baby kaslu na mna zvysoka cely geneton ☹ ☹ ☹ ☹
tak asi az zajtra uz...fnuk fnuk
Prezývka Termín pôrodu Mám doma Tušák je mi zle? zvraciam? chute Geneton UTZ predpovede a naozaj
predpokladaný/naozaj /mená slané/sladké www
montinka 17.9.2012 chlapec, dievča holka/ Bianka, Alžbeta, Viktória, Diana nie nie sladké
sissmiss 3.9.2012/ chlapec chalan áno nie slané chlapec
katka 143 2.9.2012/ chlapec, dievča chlapec ovocie
lusinda1989 prvorodička dievča/Nelka-Melania-Michaela nie všetko
veverka84 12.9.2012/ chlapec/dievča chlapec/Oliver, Max, Dávid ano ano, trochu slané a mäso dievča
stipec26 23.9.2012/ chlapec, dievča chlapec/Samko áno nie mäso
sunny15 18.9.2012/ prvorodička dievča/Vivien, Mia, Karin ano ano mäso
soniatko 20.9.2012 prvorodička chlapec/ Timotej, Filip áno nie kyslé a polievky
zahadka 11.9.2012 chlapec dievča/Paulínka áno áno sladké dievča
paula80 16.9.2012 chlapec/chlapec chlapec/Matias nie nie slané chlapec
naco sa s tym trapim a upravujem to ked sa mi to po vlozeni aj tak cele zleje dokopy....nejde to babenky v exceli, nejde to ako fotka, lebo stale je to prilis male, nejde to cez tro programy...Zajtra skusim pozriet ako to vkladali v minulych temach a inspirujem sa. Ale uz viem ze excel isto nie...
baby mam vysledok 😀 😀 😀 😀 jupiii uz viem co mame v brusku 😀 😀 😀 😀
chvilka napatia: DIEVCATKO 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
čaute baby 🙂
tak včera sme boli na sono, naš pinďo ma 2,5 cm, je to dokonca o 2 dni viac ako mi vychadza termin podla PM, a bola som aj s mužom, takže aj on videl našho juniora 😉
pekne všetko - hlava, telo, ruky, nohy 😅 😅 😅 super
@nmonika ahoj, od kosovej asi naďaleko radšej, lebo sa nedoplatíš,
kamoška bola u nej sledovana a platila a platila,
aj za veci, čo by si mala mať normalne hradene poisťovňou, ani povinný výter neurobila zadarmo...
smutne, ale je to tak, od viacerých som počula, že je to riadna mamonarka 😠
@veverka84 super aj ja chcem🙂 tak teraz mozme porovnávať, či máme rovnaké chute🙂 no napis, ci ti je stale zle a vlastne kedy a co ti chuti, ked už bude ta holka 🙂
diki baby 😉
teraz potrebujeme všetci veľa dobrých správ, aby sme sa tešili, lebo naše detičky to cítia 😵
@sissmiss fiha, ani som nevedela, ze take nieco existuje...a ako to vyzera v praxi? To ked prides do porodnice, tak im povies, co si prajes a co nie alebo im to musis oznamit dopredu? A myslis, ze budu na to prihliadat? Co je vobec ten oxytocin. Neviem vobec, ci v nasej porodnici budu akceptovat takyto plan.
@olivka84 Dnes som volala do toho Cegysu a sestricka sa ma pytala, ci idem na to nt? No ale ja to vobec neviem, dr mi nic nepovedal, tak sa ho musim opytat, idem tam v stredu na krv a do poradne, tak nech mi o tom nieco povie. A do Cegysu idem 12.3. Uz sa mi podarilo stiahnut aj ich cennik, tak aspon viem, kolko eciek si mam nachystat.

@paula80 ale ja pocitam ze to bude v auguste