icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lulu1112
9. mar 2012

aaa uz pozeram na nete, v Raci je, fiha, musim navstivit 🙂

veverka84
9. mar 2012

@daniela02 da sa uz cez net?lebo nedalo sa co mmne osobne chybalo kedze ba mam 100 km...

veverka84
9. mar 2012

@andrea_stella acidko mozes aj jogurty probio to je len dobre nesmu sa plesnove syry ale ked ich tepelne upravis mozes-zapiect al.pod. a bryndza z nepasterizovaneho mlieka to vacsinou je taka prava salasova 🙂 a ta pecienka kvoli vit A

dulkagabulka
9. mar 2012

tehulky, pozyvam Vas aj vašich partnerov
http://www.zenskekruhy.sk/index.php/akcie/pozyv...

zahadka
9. mar 2012

@tanicka1976 budem na teba mysliet o par rokov, lebo ja neplanujem skoncit pri dvoch detoch, este by som rada nejakeho "poskrabka", mozno aj dvoch 🙂
@veverka84 @orchidea8 ja som prve citila v 16 tt, tak cakam tiez kazdym dnom 🙂

@marcelatje tak to dojenie nema chybu 😀 😀 😀

stipec26
9. mar 2012

@veverka84 no ved doobeda som nakupovala 🙂 🙂 😀 😀 cele to prejst da trosku zabrat ;) a potom som isla kocikovat jednu kamoskynu 8mesacnu babulku ;)

veverka84
9. mar 2012

@stipec26 jaj ozaj- tak uz je to tu demencia tehotenska.... 😀 😀 😀 😀

petra6484
9. mar 2012

@andrea_stella no ja milujem acidko ale tam su tiez tie zive bakterie tak ja potom fakt neviem

stipec26
9. mar 2012

@veverka84 len sa nevyhovaraj - pri tretom uz nie je taka silna, to si len namyslas ;) 😀 😀
a pocuj, nedas 100km, aby si si pochytala vsetko mozne aj nemozne? ...len potom pozor, cenovo je to trosku narocnejsi obchod (teda plienky by som tam urcite nekupovala - i ked sudocrem na ritku som tam dnes kupila 😉 🙂 ani neviem preco, doma este mame a uz ho teraz nepozivame.. tak snad tretie bude mat zaujem o mazanie ritušky)

jenny6
9. mar 2012

@petra6484 Ja si myslím že acidko by škodiť nemalo, veď obsahuje prospešné probiotické kultúry 😉

veverka84
10. mar 2012

@stipec26 mojmu prvemu som poctivo mazala,druha mala fakt len pri zacervenani a tretie neviem neviem ci ho aj pociti na vlastnej ritke 😀 😀 plienky myslis jednorazove?lebo videla som len hugies a tie neznasam zase co sa tyka vlhkych utierok mam hugies najradsej pamper mi pridu take moc mokre a ,,smyklave,, 🙂
a jasne ze dam nasi svagrovci byvaju v raci takze urcite tam pojdem na nejake tie ,,doplnky,, co nam budu pre Lindusku chybat 🙂

luly13
10. mar 2012

Baby,mne sa zda brendon celkom drahy.hlavne teda na oblecenie.

veverka84
10. mar 2012

@luly13 neviem ja som tam este nebola ale svagrina mi kupila nejake veci a fakt pekne...ved uvidim...

daniela02
10. mar 2012

@veverka84 da sa uz maju pekne stranku s eshopom, ja uz mam vyvoreny nakupny zoznam 🙂

daniela02
10. mar 2012

@luly13 ja som tam oblecko nekukala, to budem riesit inde, ja mam vybratu postielku, kocik, lehatko a este nejake drobnosti , muz na zaklade toho co som pisala, ze sme dostali ten benefit od firmy na to povedal, ved si kup co sa ti paci, ved uz to nepojde z nasich , ale zase taka nie som, radsej kupit celu vybavu mozno aj niektore veci dopredu, ako rozhadzovat lebo mozme a vrati sa nam to

veverka84
10. mar 2012

@daniela02 hodis mi link bud do ip alebo sem prosim ta mne to nenaslo...dakujem

veverka84
10. mar 2012

baby ja vam mam volake hniezdenie alebo co ja upratujem perem co mi pride pod ruku krasne pocasie vesam na balkon jaj normalne sa rozplyvam 🙂

sunny15
10. mar 2012

@veverka84 aj ja som s takou energiou upratovala 😀 😀 vonku je fakt krasne 😀 😀

nmonika
10. mar 2012

ja som dnes tiez poupratovala vsetko mozne v celom byte...teraz pauzicka na jogurtik-vyhladla som 🙂

stipec26
10. mar 2012

🙂 ja som dnes neupratovala, dala som radsej prednost volbam 😀 😀 😀 nasmu tatinovi moc zalezalo na tom tam ist - urobili sme si tam s detickami opat fotku ako pred 18timi mesiacmi 🙂 a sranda, ze si pamatali, ze sme tam uz boli a hadzali sme obalky... tatinka sme odviezli na vlak, cestoval pracovne prec a potom ihrisko a teraz uz chrapkaju 🙂

veverka84
10. mar 2012

@stipec26 nas cakaju volby a prechadzka ked sa ninka zobudi 🙂
tebe este aj starsi spava?nas nemohol od 2 rokov on by zaspal aj teraz aj by spal aj 3 hodiny v kuse ale ci spal dlho alebo kratko vobec nevedel vecer v normalnom case zaspat skor ako o 23 sa nedalo ho uspat,museli sme spanok poobedny zrusit...a mala ta spi 3 hodiny poobede este a vecer o 20-20.30 bez jedneho slova zalahne 😀

stipec26
10. mar 2012

@veverka84 no tak u nas nastastie spanok funguje, klop-klop (nech aj to tretie rado spinka) ...ja sa sice obcas postazujem, ako sa nudim kazdy den, ked spia 3-4hodky, ale je to stale lepsie ako keby som si nemala kedy oddychnut, pokukat net ;)

www.mamila.sk

Pre správny začiatok dojčenia je dôležitý prirodzený pôrod bez rutinných a preventívnych zásahov a samoprisatie po pôrode, tak ako dokladuje aj toto video zhŕňajúce závery štúdie uskutočnenej na 72 párov matka-dieťa (Righard, Alade, 1990). Na tomto videu je po 55. sekunde vidieť, ako sa správa dieťa po pôrode bez použitia liekov, ktoré bolo po narodení ponechané v neprerušovanom kontakte koža na kožu s matkou. V 1. minúte, 50 sekunde je vidieť bábätko, ktoré sa narodilo po pôrode s použitím liekov a prvých 20 minút po narodení bolo mimo kontaktu s matkou (ošetrenie, umytie) - napriek tomu, že je v kontakte koža na kožu, nevie, čo má robiť aj napriek tomu, že sa mu matka snaží pomôcť a neprisaje sa.

https://www.youtube.com/watch?v=c4y5D_8FXA0

🙂

stipec26
10. mar 2012

@veverka84 s tymi plienkami som myslela jednorazovky, lebo brendon je sam o sebe drahy a tento tovar mi pride, ze sa da kupit aj lacnejsie (a je jedno aky druh ci pamersky alebo huggies)
vlhcene som ja pouzivala nivea - na zaciatku tie newborn a potom tie modre klasicke
jeeeeeeej... a ty teda uz mas Lindusku istu? uz myslis, ze hormony nezauraduju a ostane vam/ti to?

luly13
10. mar 2012

@stipec26 luci,kde si rodila? zazit toto, je podla mna v ba porodniciach utopia ☹ .dieta ti max daju na brucho a o minutu beru.

soniatko
10. mar 2012

Pre tie, ktore mate malo zeleza...viete, ze....Vstrebávanie železa je blokované pitím čiernej kávy a čierneho čaju? Preto ich pite len v obmedzenom množstve a až hodinu po jedle.

andrea_stella
10. mar 2012

baby cauteee, aj ja som dnes plna energie je to super ked je tak krasne 😀 dnes som urobila velkonocnu vyzdobu a bola s malym vonku jaj a teraz cakam na muzika, ze ideme rychlo volit a sup ku telke 😉

andrea_stella
10. mar 2012

@luly13 ja som rodila v Ruzinove, nemala som nakoniec nikoho zazmluvneneho a na porod mam velmi dobre spomienky, no tiez mi maleho iba ukazali a ked som ho vyprdla tak som videla iba jeho chrbatik, nasledne pocula jeho plac a potom mi ho prisli ukazat az v perinke,ale zas ja som si to v tom zhone ani neuvedomila, ze by mi ho mali dat hned ku mne, dufam, ze nie som za to zla 😅

andrea_stella
10. mar 2012

@stipec26 mne sa tiez paci Brendon,ale niektore veci tam maju prehnane predrazene 😉

andrea_stella
10. mar 2012

@petra6484 praveze acidko ma velmi dobre ucinky na crevnu miklofloru, mam uz jedno dieta,ale v ziadnych brozurach som nevycitala, ze by sa acidko nemohlo, ale iba tie plesnove syry, ani domaca majoneza ne,ale kupovanu mozes, ta je z pasterizovanych vajec 😉

kali23
10. mar 2012

@orchidea8 mne odporucili mediferu a p. Holana, ale tam maju beznadejne obsadene az do maja... este uvidim, kazali mi poslat mail, ze sa mi ozvu... inak este na Kramare, a tusim Antolska? to druhe si nie som ista...