September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@andrea_stella acidko mozes aj jogurty probio to je len dobre nesmu sa plesnove syry ale ked ich tepelne upravis mozes-zapiect al.pod. a bryndza z nepasterizovaneho mlieka to vacsinou je taka prava salasova 🙂 a ta pecienka kvoli vit A
tehulky, pozyvam Vas aj vašich partnerov
http://www.zenskekruhy.sk/index.php/akcie/pozyv...
@tanicka1976 budem na teba mysliet o par rokov, lebo ja neplanujem skoncit pri dvoch detoch, este by som rada nejakeho "poskrabka", mozno aj dvoch 🙂
@veverka84 @orchidea8 ja som prve citila v 16 tt, tak cakam tiez kazdym dnom 🙂
@marcelatje tak to dojenie nema chybu 😀 😀 😀
@andrea_stella no ja milujem acidko ale tam su tiez tie zive bakterie tak ja potom fakt neviem
@veverka84 len sa nevyhovaraj - pri tretom uz nie je taka silna, to si len namyslas ;) 😀 😀
a pocuj, nedas 100km, aby si si pochytala vsetko mozne aj nemozne? ...len potom pozor, cenovo je to trosku narocnejsi obchod (teda plienky by som tam urcite nekupovala - i ked sudocrem na ritku som tam dnes kupila 😉 🙂 ani neviem preco, doma este mame a uz ho teraz nepozivame.. tak snad tretie bude mat zaujem o mazanie ritušky)
@stipec26 mojmu prvemu som poctivo mazala,druha mala fakt len pri zacervenani a tretie neviem neviem ci ho aj pociti na vlastnej ritke 😀 😀 plienky myslis jednorazove?lebo videla som len hugies a tie neznasam zase co sa tyka vlhkych utierok mam hugies najradsej pamper mi pridu take moc mokre a ,,smyklave,, 🙂
a jasne ze dam nasi svagrovci byvaju v raci takze urcite tam pojdem na nejake tie ,,doplnky,, co nam budu pre Lindusku chybat 🙂
Baby,mne sa zda brendon celkom drahy.hlavne teda na oblecenie.
@luly13 ja som tam oblecko nekukala, to budem riesit inde, ja mam vybratu postielku, kocik, lehatko a este nejake drobnosti , muz na zaklade toho co som pisala, ze sme dostali ten benefit od firmy na to povedal, ved si kup co sa ti paci, ved uz to nepojde z nasich , ale zase taka nie som, radsej kupit celu vybavu mozno aj niektore veci dopredu, ako rozhadzovat lebo mozme a vrati sa nam to
baby ja vam mam volake hniezdenie alebo co ja upratujem perem co mi pride pod ruku krasne pocasie vesam na balkon jaj normalne sa rozplyvam 🙂
ja som dnes tiez poupratovala vsetko mozne v celom byte...teraz pauzicka na jogurtik-vyhladla som 🙂
🙂 ja som dnes neupratovala, dala som radsej prednost volbam 😀 😀 😀 nasmu tatinovi moc zalezalo na tom tam ist - urobili sme si tam s detickami opat fotku ako pred 18timi mesiacmi 🙂 a sranda, ze si pamatali, ze sme tam uz boli a hadzali sme obalky... tatinka sme odviezli na vlak, cestoval pracovne prec a potom ihrisko a teraz uz chrapkaju 🙂
@stipec26 nas cakaju volby a prechadzka ked sa ninka zobudi 🙂
tebe este aj starsi spava?nas nemohol od 2 rokov on by zaspal aj teraz aj by spal aj 3 hodiny v kuse ale ci spal dlho alebo kratko vobec nevedel vecer v normalnom case zaspat skor ako o 23 sa nedalo ho uspat,museli sme spanok poobedny zrusit...a mala ta spi 3 hodiny poobede este a vecer o 20-20.30 bez jedneho slova zalahne 😀
@veverka84 no tak u nas nastastie spanok funguje, klop-klop (nech aj to tretie rado spinka) ...ja sa sice obcas postazujem, ako sa nudim kazdy den, ked spia 3-4hodky, ale je to stale lepsie ako keby som si nemala kedy oddychnut, pokukat net ;)
Pre správny začiatok dojčenia je dôležitý prirodzený pôrod bez rutinných a preventívnych zásahov a samoprisatie po pôrode, tak ako dokladuje aj toto video zhŕňajúce závery štúdie uskutočnenej na 72 párov matka-dieťa (Righard, Alade, 1990). Na tomto videu je po 55. sekunde vidieť, ako sa správa dieťa po pôrode bez použitia liekov, ktoré bolo po narodení ponechané v neprerušovanom kontakte koža na kožu s matkou. V 1. minúte, 50 sekunde je vidieť bábätko, ktoré sa narodilo po pôrode s použitím liekov a prvých 20 minút po narodení bolo mimo kontaktu s matkou (ošetrenie, umytie) - napriek tomu, že je v kontakte koža na kožu, nevie, čo má robiť aj napriek tomu, že sa mu matka snaží pomôcť a neprisaje sa.
https://www.youtube.com/watch?v=c4y5D_8FXA0🙂
@veverka84 s tymi plienkami som myslela jednorazovky, lebo brendon je sam o sebe drahy a tento tovar mi pride, ze sa da kupit aj lacnejsie (a je jedno aky druh ci pamersky alebo huggies)
vlhcene som ja pouzivala nivea - na zaciatku tie newborn a potom tie modre klasicke
jeeeeeeej... a ty teda uz mas Lindusku istu? uz myslis, ze hormony nezauraduju a ostane vam/ti to?
Pre tie, ktore mate malo zeleza...viete, ze....Vstrebávanie železa je blokované pitím čiernej kávy a čierneho čaju? Preto ich pite len v obmedzenom množstve a až hodinu po jedle.
baby cauteee, aj ja som dnes plna energie je to super ked je tak krasne 😀 dnes som urobila velkonocnu vyzdobu a bola s malym vonku jaj a teraz cakam na muzika, ze ideme rychlo volit a sup ku telke 😉
@luly13 ja som rodila v Ruzinove, nemala som nakoniec nikoho zazmluvneneho a na porod mam velmi dobre spomienky, no tiez mi maleho iba ukazali a ked som ho vyprdla tak som videla iba jeho chrbatik, nasledne pocula jeho plac a potom mi ho prisli ukazat az v perinke,ale zas ja som si to v tom zhone ani neuvedomila, ze by mi ho mali dat hned ku mne, dufam, ze nie som za to zla 😅
@stipec26 mne sa tiez paci Brendon,ale niektore veci tam maju prehnane predrazene 😉
@petra6484 praveze acidko ma velmi dobre ucinky na crevnu miklofloru, mam uz jedno dieta,ale v ziadnych brozurach som nevycitala, ze by sa acidko nemohlo, ale iba tie plesnove syry, ani domaca majoneza ne,ale kupovanu mozes, ta je z pasterizovanych vajec 😉

aaa uz pozeram na nete, v Raci je, fiha, musim navstivit 🙂