September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
heh, vypocitajte si svoje pocatiny 🙂
http://www.25marec.sk/pocate-dieta/pocatiny/
🙂
@stipec26 to naozaj im sedí podľa toho čínskeho?No mne to pri synoch nesedelo,teraz mi vychádza tuším dievčatko,takže asi opak bude pravda,ako v prípade chalanov...
No možno u teba to trvá dlhšie,lebo si nebola priamo na odbere u nich,ale snáď už zajtra,možno ešte dnes ti príde mail.Určite až tak dlho čakať nebudeš.
Som veľmi zvedavá,či ti to sadne,tuším máš tiež chute slané,čínsky chlapec,tuším si ani nevracievala,tak by to bola sranda,ak nakoniec dievčatko. 🙂
@stipec26 nooo, tak teraz neviem. Niekto tu daval link, tusim andrea stella na tabulku kde bolo treba vediet vek matky aj otca v case pocatia, ale vlastne to bola teoria tej 7rocnej obnovy krvi...celkovo ta tabulka pomerne sedela, ale ked sa zadali aj mesiace, nielen roky, tak vykazovala viac falosnych vysledkov.
@olivka84 mame tabulku s udajmi, prilozim sem, a snazime sa najst nejaky kluc na urcenie pohlavia plodu 😉
posli mi do posty tvoje udaje podla tabulky a doplnim ta tam
Prezývka--Termín pôrodu pp--mám doma --Tušák/mená--je mi zle?--zvraciam?--chute--G--tep--krv--w predpovede
kali23-------------1.9.2012--------prvorodička---------tušák----------áno---nie---------sladké
katka 143--------2.9.2012------chlapec, dievča------chlapec---------------------------ovocie
petraas-----------3.9.2012-----------dievča-------------chlapec------ano---nie---------slane, kysle—w chlapec
sissmiss---------3.9.2012-----------chlapec----------chalan--------áno---nie-----------slané--ch-159--ch---w chlapec
daniela 02--------7.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie
petra6484---------7.9.2012---------prvorodička--------chlapec------áno---áno----------všetko
zuzana_v1-------8.9.2012----------dievča---------------dievča---------ano---nie-----------sladké----d----w dievča
zahadka----------12.9.2012--------chlapec-------------dievča---------áno--áno----------sladké--------w dievča
monhla-----------12.9.2012---------dievča--------------chlapec--------áno----áno-------nechuť--------w chlapec
veverka84--------12.9.2012------chlapec/dievča-------chlapec-----ano-ano-----------slané a mäso------Gen dievča
lu 17--------------13.9.2012---------prvorodička---------chlapec------ano---ano-----------slane--------w chlapec
marcelatje-------14.9.2012----------prvorodička--------dievča--------áno---áno--------slané, kyslé –d
paula80----------16.9.2012--------chlapec, chlapec---chlapec-----áno---nie-------------slané----d--w chlapec
montinka---------17.9.2012--------chlapec, dievča-----dievca------ nie----nie-----------sladké
lusinda1989-----17.9.2012----------prvorodička-------dievča---------ano--nie-------------všetko
sunny15----------18.9.2012-----------prvorodička--------dievča--------ano--ano-----------mäso ---148
soniatko----------20.9.2012-----------prvorodička--------chlapec------áno--nie----------kyslé a polievky
inci------------------20.9.2012---------chlapec, chlapec-----dievča----áno----nie
stipec26-----------23.9.2012---------chlapec, dievča------chlapec----áno--nie-----------slané, kyslé-168--w chlapec
katka_77----------27.9.2012---------dievca, dievca-------chlapec-----ano---ano----------slane, kysle----w chlapec
rejocka-------------29.9.2012---------chlapec, chlapec---chlapec----áno---nie-----------slané, kyslé---ch---w chlapec
lussinkaaa--------30.9.2012-----------prvorodička---------dievča-------áno---nie-----------slané, kyslé---w dievca
andrea_stella----------------------------chlapec-------------------------------áno---áno--------sladké----168--w dievča
@monhla pripájam sa k monhle, čo vám ma skutočne uškodiť prihliadajúc na Vás zdravotný stav Vám vyslovene povie gynekológ...
UZ MAM MAIL 🙂
@sunny15 Keď ležíš v nemocnici tak asi niečo nie je tak ako má byť - vtedy chápem aj "divné a hlúpe" zákazy, ale pri normálnom priebehu tehotenstva nemá ako hladkanie ublížiť. Inak švagriná robila všetky veci čo vyvolávajú pôrod /po 38.tt / a nič nezaberalo - ani sex, ani umývanie okien, ani veľká námaha /sama sťahoval nábytok, lebo sa jej nepáčilo usporiadanie 😀 / ani hladkanie /a hladkal ona, manžel i 2 deti/ ani nič - aj tak prenášala a skončila s vyvolávačkou ☹ . Takže ak podľa vás niečo vyvoláva kontrakcie - ozvite sa, ja si to u nej preverím 😀
babyyyy mam vysledoooook...budeme mat dievcatkoooooo....ja sa tak velmi tesim🙂
@petraas no super, gratulujem, si aspon vyvrátila, že ked máš slané a kyslé chute, tak budeš mať dievčatko, tak dúfam, že potom aj ja taky tak 😉
ahojte,
takze vy uz rodite 🙂 hlavne nepocuvajte hororove pribehy a nenechajte zastrasovat 😉 prirodzeny a bezproblemovy porod je isto najkrajsi len bohuzial nie vsetkym zenam dane.... hlavne si treba uvedomit, ze vase deticky rovnako vas budu milovat, ci uz ich privediete na svet tak ci onak 😉
mna caka s najvacsou pravdepodobnostou sekcia, kedze uz dva mam za sebou , ☹ 1x po 14.hodinach sa rozhodli pre sekciu lebo maly nezostupoval do prodnych ciest (mal kratku pupocnu snuru ) 😨 a 2x urgentny v 36tt....
a rodila som 2x aj prirodzenou cestou po vyvolavacke ale detaily radsej neidem popisovat lebo to uz NIKDY nechcem zazit nie koly bolesti a personalu v nemocnici ale z inych dovodov.
no a dneskajsia poradna dopadla dobre n 🙂 a bud. tyzden idem na krv (AFP, HCG a uE3) a o dva tyzdne mam dalsiu poradnu kde sa dozviem vysledky z tripl testov a dalsi postup.
a hurrrrra konecne je jaaaaar 🙂
tehulky cakatelky na modre a ruzove obalocky, drzim palceky 🙂 dufam, ze vas dlho nebudu napinat 🙂
krasny den vsetkym,
i.
@anjelik007 to vyvratila veverka, petrass jedla vsetko 🙂
@petraas gratulujeme!!! takze sa muzicek postaral o paricek 🙂
@monhla @paula80 @montinka
pardon - bola som to oznamit najprv sploditelovi - takze tramtatadaaaa - budeme to CHLAPEC 🙂
mame dalsieho pokracovatela rodu... ja sa tesim, len sa bojim ako to zoberu deti, ale tak su male, snad sa potesia aj bracekovi 🙂 🙂 nemusime kupovat modre veci (dievcenske by sme museli, lebo som vsetko rozdala, predala)... co s usetrenymi bubacikami? 😀 😀 😀
@sissmiss zapisujes, doplnas? ;)
tak s tym tepom - bud je to naopak alebo to zavisi od tyzdna v ktorom je to pocitane...
@stipec26 petraas-----------3.9.2012-----------dievča-------------chlapec------ano---nie---------slane, kysle—w chlapec
som si myslela, že som zle čítala, ale nemýlila som sa 🙂
@anjelik007
@montinka
@stipec26 baby dakujem pekne...boze ja sa tak velmi vytesujem...velmi som chcela dievcatko🙂
@stipec26 inak ja mam aj prve dievcatko🙂 a gratulujem ku chlapcekovi🙂
no u nas asi svokrovci z toho nebudu az tak nadseny lebo oni chceli konecne chlapca...toto bude ich 4 vnuca a zasa dievca...
no moj manzel sa nemylil v tom ked povedal ze to bude dievca lebo chalani si neprekrizia nohy...na ultrazvuku nas drobcek mal totiz dost prekrizene nohy🙂))
@kali23 tak asi vdaka tej mojej silnej menstruacii som bola dobre pripravena. niekedy som mavala taku, ze by som steny skrabala. vsetci mi vraveli, ze po porode sa to zmeni a ona sa mrcha nezmenila. bolela stale rovnako. niekedy mam pocit, ze este aj zintenzivnela.
@sissmiss super prehlad, mozem sa aj ja pridat?
15.9.2012-chlapec-tusak (radsej nepoviem)- ano-nie- nechut- predpovede dievca tep 155
@anjelik007 @petraas ano, pardon, ja som si to nejako pomylila 🙂 musim nastudovat tabulku 😀
@cestovatelkaandrea - takze ak mozem, moj odhat je, ze bude chlapec (a teraz len, ze ci sa trafim)
DAKUJEEEM VAM KOCKY 🙂

@stipec26 ta krv podla toho cinskeho resp.podla tych 7 rokov vychadza pomerne presne. My sme ratali asi 12 deti uz narodenych alebo teda genetonom potvrdenych a v cca 8 pripadoch to sedelo. Ale napriklad ja som mala byt chalan podla vsetkeho, drahy zase baba 🙂 Ale zatial sa ta metoda javi uspesnejsia nez ine.