icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

daniela02
22. mar 2012

@kali23 no to je ako s ucitelmi a vysluhovymi dochodcami co nechapu preco mladi nadavaju preco robia zaberaju pracovne miesta, to je uz raz tak. Im vianocne odmeny nezoberu, ale mladym rodinam kludne nie 🙂

lusinda1989
22. mar 2012

ahojte dievcence taaak konecne som sa sem dostala po celom dni vybavovacky svadby a nasla som si aj krasny mailik z genetonu..... 🙂 nam sa postastilo DIEVCATKOOOOOOOO 🙂 veeelmi sa tesime velmi som chcela dievcatko 🙂

ella_joy
22. mar 2012

@kali23 suhlasim..a neveriacky krutim hlavou...kam sa to rutime..
Ja nemam problem platit vyssie odvody, ale do prdele, nech za to aj nieco mam, ked idem ci na PN, OCR alebo matersku...nech sa pozriem vedla do Rakuska, maju sice progresivnu dan, ale ked je zena ma materskej vie si nastavit modul, ze dostava 80% z PLATU, cely rok..alebo menej a dlhsie...a RP na kazde dieta, nie na vsetky jednu sumu..ale toto je asi ozaj nekonecna tema...

vladka1828
22. mar 2012

@kali23 malo tam byť zrušiť odmeny 😀 .....inak presne aj mňa by zaujímalo, ktorý zamestnávateľ by mi platil zato, že sedím doma na zadku 😉 nenažranci jedny .....vrrrrr

vladka1828
22. mar 2012

@lusinda1989 jééj...tak to ti gratulujem......aj ja by som chcela dievčatko, ale mám tušáka, že to bude chlapec.....uvidíme 🙂

lusinda1989
22. mar 2012

@vladka1828 dakuujem zlatko 🙂 velmi sa tesim 🙂

kali23
22. mar 2012

@vladka1828 inak aj ja som zo SNV 😉

sissmiss
22. mar 2012

@daniela02 ok, budem citat este raz pomaly, az ked vychladnem....
Ale mne sa stale nepaci ze niekto ma platit viac zato ze zaraba viac. Ak by to fungovalo tak, ze ten clovek by mal tym padom lepsiu zdr.poistku, tak ok, lebo si priplaca vlastne nadstandard...
.
.

Ale tu na sk nefunguje nic. Vezmu tomu ktory pracuje a prijem rodiny presiahne 800eur...a daju tomu, ktory nepracuje, ale ma 8 deti....mne tu chyba logika....

vladka1828
22. mar 2012

@kali23 vážne?....tak to sa pri kočíkovaní irčite stretneme, kedže Spišská je taká malá 😀 a rodiť budeš tu?

iva98
22. mar 2012

@babika771 hadam to neublizi.... len ma serie ta kys. listova :( som bola dnes u dr a mi vravela ze ju musim brat... ale ked mne po nej byva neskutocne zle...teraz jem po dlhom case vsetko na co mam chut a neni mi zle..a po nej... suchu zemlu mam problem do seba dostat :( dnes som velmi sklamana a nahnevana.... Ja som skoro stale sama doma..moj drahy robi len nocne, od 16 do 4 hod rana, niekedy az od 18... pride rano a pol dna prespi.... vstane o 2,pol 3, to tak akurat na nakup spolu skocime a zas ide do roboty... a niekedy aj soboty robi, od 1 do vecera...cize jediny den ktory sme cely spolu je nedela.....

daniela02
22. mar 2012

@sissmiss toto ze chyba, viem si predstavit aka si z toho napalena, aj ja to predychavam, ja s tym tiez nesuhlasim pisala som tam, ze beru zarabajucim, ale opat obidu nasich spoluobcanov, vieme o ktorych hovori v podstate sme za jedno
Ale som zvedava ako sa to skonci

kali23
22. mar 2012

@vladka1828 jaj ale byvam v BA... takze kocikovanie nehrozi 🙂)) ale uvazujem aj nad moznostou rodit tam 🙂

iva98
22. mar 2012

@ftinka ahoj, ja som bola na jednom urade, kde nam vypocitavali z nasich prijmov ci nam budu mesacne prisievat na byvanie, na kociar, autosedacku a taketo veci. Lenze mame dobre prijmy takze nic z toho, a ta pani co nam to ratala, sa ma pytala ci uz mi dr. dohodla stretko s hebamme. a ja ze este nie, tak ta pani volala mojej gynde, a o par dni mi volali ze mam prsit na kontrolu, ze je tam hebamme. A ta hebamme ma vazila, merala obvod pasa, dlzku od pupku az dole k .... 🙂, tlak mi zmerala, dala mi vitaminy.... a dalsie stretko s nou mam 10.4. K dr uz chodievam len na krv nic viac... skus sa u svojej dr informovat ze kedy ti s nou vybavi stretko...inak ta hebamme co mam mi vravela, ze ak budem mat nejaky problem ze mam volat jej. Potom daj vediet ako si dopadla 🙂

stipec26
22. mar 2012

koxos - oni su totalne mimo... tak mame MOKYS, ktory nefunguje a nevedia ho presunut ale hlavne, ze nam idu brat prispevky, co je toto za logiku?! 600mil eur do vzduhu???

paula80
22. mar 2012

@lusinda1989 jéj gratulujem,ešte raz babenky teším sa s vami,a neporušili ste poradie na striedačku,dievčatko,chlapec,dievčatko,chlapec,dievčatko 😀

paula80
22. mar 2012

Tak a aj ja mám dnes za sebou poradňu,robil mi dr.len sono,nemeral,ale bábo bolo celkom dobre vidieť a hýbalo sa trošku,tak vraj všetko ok.Mám aj fotku, vytlačil mi ju na požiadanie, neplatila som nič.Len je dosť tmavá,tak sa mi asi ani nepodarí naskenovať.Na budúci týždeň mám prísť na krv,na tie tripple testy a potom normálne poradňa o 4 týž.,inak na pohyby a tak sa ma vobec nepýtal a ani zospodu ma nepozeral,tak som bola rada.Bola to taká rýchla poradňa. 😉

lusinda1989
22. mar 2012

@paula80 dakujeme tesiiime sa 🙂

ftinka
22. mar 2012

@iva98 aha, tak to bola velmi mila pani na urade, ked ti takto poradila. moj dr. nic nenaznacoval a kamoska vravela, ze je casu dost. Ale vdaka tebe som si hned nasla Hebamme u nas, mame tu 4.... tak skusim zavolat, ze ako to je. A robia i predporodne kurzy, tak by som sa uz mozno mohla i na nejaky prihlasit 🙂

zahadka
22. mar 2012

ahojte, dlho som tu nebola, dost ma bolieva brucho a snazim sa pri malom co najviac lezat, tak som vas zanedbala. Gratulujem k novym zistenim pohlaviam, inak velmi zaujimave su vase chute. Tie, co uz mate vysledky mate rovnake chute, takze sa podla vas neda urcit, co mozeme my ostatne cakat 😀

stipec26
22. mar 2012

@sunny15 @vladka1828 @kali23 @sissmiss ...ked ste pisali o tom hladkani bruska, trosku mi prislo smiesne, ale tak dobre vediet, v case termin porodu budem suchat o 106 😀 😀 😀
inak viete o tom, ze ked na Vas prehovori otec Vasho babatka, tak to babatko citi tym (okrem toho, ze casom spoznava jeho hlas), ze Vam makne maternica? takze nech na Vas dlho nehovoria Vasi chlapi, lebo Vam vypadne babatko skor ako chcete 😀 😀 😀 tak si drzme palce, aby radsej makli mozgy, lebo potom vraj vsetka mudrost ide babu 🙂 🙂 🙂

montinka
22. mar 2012

@stipec26 este ze ten nas chodi raz za mesiac na par dni domov. 😀

iva98
22. mar 2012

@ftinka som rada ze som trosku pomohla 🙂 mne dokonca pri odporucani kliniky odporucala navstevovat aj tie kurzy ktrore tam robia. A este ze 4 tyzdne pred porodom si mam ist obhliadnut porodnicu 🙂

stipec26
22. mar 2012

@montinka 😀 😀 😀 si v pohode 🙂 ale v septembri nech si zoberie dovolenku 🙂 🙂

montinka
22. mar 2012

@stipec26 to planuje ze bude doma uz v auguste aj v septembri nno uvidime...

sissmiss
22. mar 2012

@stipec26 ak maternica mäkne nie je to práve pre udržanie bábätka? Magnézium sa dáva proti tvrdnutiu maternice ale ku koncu tehu sa neodporúča práve preto, že by maternica nerobila to čo musí ak chce vypudiť bábo- tvrdnúť a mať sťahy. Či? 🙂

katka_77
23. mar 2012

Jeeej kocky, 15 stran docitavania. Kto potrebuje casopisy, ked mame MK ?? 😀

katka_77
23. mar 2012

@sissmiss Moja, tak to iste tvrdim aj ja. A ked jedno dieta znamena zodpovednost, tak to by ma vazne zaujiamlo, ze kde takito ludia chodia na taketo napady ??? Ved preto zaviedli porodne! Tvrdili, ze slovensky narod vymiera a ze je velmi nizka porodnost a ako si napisala nebude mat kto pracovat na dochodky. Pri niektorych ludoch sa mi vazne rozum zastavuje, ale asi najlepsie je iba kyvnut rukou a nevsimat si to. 😉

katka_77
23. mar 2012

@nastasyk Dakujem a asi to pomohlo viacerym. Zial ked som klikla na ten link, tak mi vyhodilo, ze ich uz nemaju. 😒 Asi si im spravila taku reklamu, ze sa hned aj predali. 😀 Ale predpokladam, ze v obchode ich mat budu.

sissmiss
23. mar 2012

@katka_77 zlatko si tu vzdy zavcas rana, to moc nepokecame 😀

katka_77
23. mar 2012

😀 😀 My mame o 2 hodiny skor, ale od nedele uz iba 1! Tak mozno potom. A taktiez nase vikendy su stvrtok, piatok, tak pre mna je to idealne, ked vsetci este spia a ja uz nemozem. 😀 😀