September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@sissmiss Tak pošli vždy nejaké nové info - ja ešte stále len testujem - dnes mi prišli 3 ks BabyLucy/slov. výrobok/ ale zdaju sa mi už malé pre našu slečnu - asi skúsim až na chraobáčikovi. Inak mám už 2 stránky o látkovkách. Pošlem sem na fórum - keby aj ostatné baby chceli študovať 😀 😀 😀
Prezývka--Termín pôrodu pp--mám doma --Tušák/mená--bolo mi zle 1.tr?--zvracala som 1.tr?--chute--G--tep--krv--w predpovede
kali23-------------1.9.2012--------prvorodička---------tušák----------áno---nie---------sladké
katka 143--------2.9.2012------chlapec, dievča------chlapec---------------------------ovocie
petraas-----------3.9.2012-----------dievča-------------chlapec------ano---nie-------slane, kysle--G dievča---w chlapec
sissmiss---------3.9.2012----------chlapec----------chalan--------áno---nie-------slané--ch-159--G chlapec--w chlapec
olivka84----------3.9.2012 ----------prvorodička-------dievča--------áno----nie------sladké, slané
daniela 02--------7.9.2012-----------dievča-------------chlapec-----ano---nie
petra6484---------7.9.2012---------prvorodička--------chlapec------áno---áno-------všetko
zuzana_v1-------8.9.2012----------dievča---------------dievča---------ano---nie-----------sladké----d----w dievča
zahadka----------12.9.2012--------chlapec-------------dievča---------áno--áno----------sladké--------w dievča
monhla-----------12.9.2012---------dievča--------------chlapec--------áno----áno-------nechuť--------w chlapec
veverka84--------12.9.2012------chlapec/dievča-------chlapec-----ano-ano--------slané a mäso------G dievča
lu 17--------------13.9.2012---------prvorodička---------chlapec------ano---ano-----------slane--------w chlapec
marcelatje-------14.9.2012----------prvorodička--------dievča--------áno---áno--------slané, kyslé –d
paula80----------16.9.2012--------chlapec, chlapec---chlapec-----áno---nie-------------slané----d--w chlapec
vladka1828------16.9.2012---------prvorodička ---------chlapec-----nie----nie-------------sladké ------w chlapec
montinka---------17.9.2012--------chlapec, dievča-----dievca------ nie----nie-----------sladké
lusinda1989-----17.9.2012----------prvorodička-------dievča---------ano--nie-------------všetko
sunny15----------18.9.2012-----------prvorodička--------dievča--------ano--ano-----------mäso ---148
soniatko----------20.9.2012-----------prvorodička--------chlapec------áno--nie----------kyslé a polievky
inci------------------20.9.2012---------chlapec, chlapec-----dievča----áno----nie
stipec26-----------23.9.2012---------chlapec, dievča------chlapec----áno--nie--slané, kyslé-168--G chlapec-w chlapec
katka_77----------27.9.2012---------dievca, dievca-------chlapec-----ano---ano----------slane, kysle----w chlapec
rejocka-------------29.9.2012---------chlapec, chlapec---chlapec----áno---nie----------slané, kyslé---ch---w chlapec
lussinkaaa--------30.9.2012-----------prvorodička---------dievča-------áno---nie-----------slané, kyslé---w dievca
andrea_stella----------------------------chlapec-----------------------------áno---áno-------------sladké----168--w dievča
@lulu1112 cica a kde si h objednavala za take super peniazky?
@sissmiss zlatinko doplnis mi geneton dievcatko??? dakujem
mam otazocku, ako casto by som mala citit pohyby v tomto stadiu tehu??? Lebo sa mi to zda akosi malo, snad je vsetko ok. Pri malom som hned citila silnejsie pohyby, teraz len take jemnucke a len obcas a uz druhy den nic necitim ☹
http://primar.sme.sk/c/4116756/2-trimester.html
specialne pre @marcelatje - je tam pisane o tom krvacani z nosa
@zahadka pravidelne pohyby sa daju citit az neskor, od 25tt. este je skoro. ja som v 18tt s druhou dcerou citila tiez len kde tu nejake motyliky..neboj sa
Mám otázku,
mám doma taký ručný masážny strojček - do elektriky - beží to v reklame - je to na celulitídu, masáž... vibruje to..
myslíte že si môžem masírovať nohy - stehná??
Ďakujem🙂
@sissmiss dakujem kocka za zaskocenie 🙂 mudro si popisala.... boli sme v euroveii trosku malej nakupit a zapisat sa na Bratislavsky maraton 😀
@ftinka ja ti uz len napisem, ze ta placenta ak ide klasickym porodom, tak sa to vysmykne z telicka "samo" - par krat zatlacis - ani nie tak silno ako pri babu a bez takych kontrakcii - nie je to nic... dokonca ocenis, ze ti ide nieco teple medzi nohami, lebo po tom ako mi odislo babatko z bruska mi ostalo normalne medzi nohami zima... 😀 maternica sa ti potom stahuje - to su tiez pekne bolesti obcas (ja som to nemala pri prvom, iba pri dojceni trosku druheho), a co este viem, ze sa picha nieco, ze ked budes chciet mat druhe babo.. neviem - ci nejake protilatky ci co ako sa to vola... ??? len viem, ze mi to prizvukovali, pri kazdom, ked som uz bola na izbe, ze toto vam pichame, ked budete chciet mat dalsie dietatko, tak ste to dostali 🙂
@monhla aj moja kamoska, co plienkuje uz 4 roky (teda pred 4 rokmi mala prve, teraz caka tretie) ma babylucy - velka spokojnost
@zahadka akurat vcera som vecer na nejakom webe nasla, ze prvorodicky okolo toho 25tt a teda druhorodicky okolo 20tt... ja som mala pocit, ze ako prvorodicka som to mala ale fakt skor - teda presne v tom 20tt... mozno je to tym, ze uz je maternica natrenovana, predsa len - uz vie co ju caka, uz to raz prezila.. niektore nemusia byt viac senzitivne, skor viac otukane.... 🙂
@zahadka jejda uz som si myslela, ze mi sibe ja to mam s pohybmi presne tak isto ako ty, niekedy mam az obavy ci je vsetko v pohode, tiez citim uplne slabunko a tiez niekedy na druhy den vobec nic uplne cudne kedze pri malom som citila uz od 16tt uplne a furt 😒 😠
@monhla preco, ze 12.9 🙂 no ja ak to bude ako pri malom tak rodim uz okolo 20.agusta 😀
@andrea_stella No v tabuľske sme tri s termínom pôrodu as p3tra11 dokopy štyri - dá sa to tromfnúť 😀 ? Ale máš pravdu, aj mne malá zmenila mesiac narodenia a brat so švagrinou /obaja potencionálny krstní, ak si to nerozmyslím / sa dohadujú na ktorého narodeniny mám porodiť -jeden je 29.8. afruhý je 30.8. Tak sa posnažím nevyhovieť ani jednému 😀 😀 😀
@monhla hehe no ja musim bud porodit 25.8. manzelove meniny, 26.8. synove meniny alebo az 14.9. bratove narodky 😀 😀 😀 ale som povedala, ze dufam, ze sa rozsypem uz toho 25.8 😀
@monhla @andrea_stella ....preco nechcete rodit toho 12-teho.... akoze je mi jasne, ze na presny den porodu sa nerodi vela deticiek, ale tak - ide vam o ten august? ;) ci to moze byt aj zaciatok septembra???
inak ako sa ti paci meno samko? pre synceka? ja by som tiez take asi chcela, len neviem, ci ma casom nezabije, ze ma dva sviatky po sebe (lebo ja by som to zrejme mojej mamine vycitala dost dlho hehe)
@nastasyk no moj ty kvet ...tak ja potom chcem prenasat 😀 😀 😀 ...ked som toto napisala, tak som rychlo tukla opravit preklepy a dopisala tieto vety 🙂 neeeechcem prenasat, nech to ten hore tak zas nezariadi ;) ja si asi pripravim nejake dalsie meno do zalohy... i ked toto meno mam vybrate uz 3 roky
@stipec26 🙂 ale teraz je uz dospely a zas sa tesi, lebo robí len jednu megaparty za rok🙂 myslim, ze ak mu budete kupovat vzdy dva dary a nie ako nasi jednen, tak sa urcite nebude hnevat🙂 inak ked mama davala Samuela pred 25.rokmi vsetci na nu pozerali ake divne meno, Samo bol chudak sam v skole a teraz je to uz celkom bezne meno...ale u nas to bolo normalne, druhy brat je Gregor a mne sa obidve tie mena velmi pacia🙂

@sissmiss @kali23 inak, ja mam to pichanie v podbrusku uz asi rok. Najprv som mala podozrenie na pruch, potom na nachladenie a nakoniec som ich ukecala a v januari som mala ist na laparoskopiu, ze pozru ci to nie je cysta. A medzitym buch a som tehu 🙂 preto mam trosku strach, ked sa to pichanie stupnuje... ale uz nam neostava nic ine iba vyckat ...