September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@sunny15 asi to závisí od konkrétneho zariadenia 🙂 mňa na sa počet detí pýtali priamo tam, ale len vtedy keď sme sa bavili o pohlaví a keďže je to naše prvé je nám to v postate jedno 🙂 23 či 24 myslím, že v tom žiadny rozdiel nie je, ja mám 32 😀 😀 😀
@kali23 no to je hrúúúza našťastie ten môj nie je ešte až taký pacient, ale možno od septembra začne byť keď ho prejde to nadšenie 😀 😀 😀 doteraz bol len taký víkendový, ani v noci nechodil, len tak pre radosť 3-4 hodinky navečer, niečo si pritom opiecť a domov 🙂
@marcelatje asi ano,zavisi to od zariadenia,ale aspon viem,ze ak vyjdu zle triple testy -co sa dufam nestane-tak uz som tam objednana a viem ze tam robi jeden z najuznavanejsich lekarov na usg.. 😉
reakcia na reláciu Medicína na temu Moderné metody porodov
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/nase-aktivity/i...
@marcelatje Môj je zasa futbalista. Dnes majú priateľský zápas niekde v Čechách. Tak neviem ,čo je lepšie. Aspoň Ti z tých rýb nepríde domov s pohmiaždeninami či podvrtnutým členkom a podobne - a vraj "priateľské zápasy" 😀
@marcelatje tak som s tebou zlatko! 🙂 i ked teda ak bude dobry tlak a nebudem sa silit, bude to OK... a neodporucali ti zaleptanie? ja som na tom bola asi 10x pocas dospievania... vraj mam nejako nizko polozenu (ale neviem co - chlopnu ci prepasku?!)
@monhla no ten moj sem tam dojde zablatený az za ušami, o aute ani nehovorím... sem tam spadne do vody (ako pred cca mesiacom, na zahájenie sezóny...🙂 a zásadne ked povie, ze ide na 3-4 hodinky, tak je z toho minimálne 8... a uplne najviac tam taha mna aj psa... on chytá niekde v dialke, a my dve sedíme v aute a odrátame minúty, kedy uz pojdeme domov, a tá "konečná" hodina sa posúva a posúva a na miesto o 19tej ideme bezne o 23... takze ja som s tym sekla... 😅
@monhla môj bol tiež, ale kvôli zraneniu už nehrá lebo mu vyskakuje koleno aj pri bežných pohyboch, ale futbal teda intenzívne sleduje v telke 🙄 🙄 🙄
@stipec26 či mi neodporúčali čo????? zaleptanie?? to je čo? čím sa to robí? nejakou kyselinou? to už je strašné len počuť, nie to ešte zažiť 😀 😀 😀 😀 ja som s tým nemala nikdy problémy, na základke sa mi asi 3x pustila krv a odvtedy nič až teraz, takže som to neriešila ani zaleptaním ani nijako inak 😀 😀 😀 😀
@kali23 O tom blate mi ani nehovor. Ten môj sa v ňom hádam po každom druhom zápase vyváľa alebo čo? Ale má šťastie, že som vyrastala s bratom , ktorý má podobnú "diagnózu" ako môj drahý, takže som od mala zvyknutá 😀
Ale ako tu raz ktosi povedal, aspoň nepijú, nedrogujú, neprehrajú všetko na automatoch a pri týchto dvoch záabavkách stretnú aj málo cudzích báb 😀 😀 😀
@marcelatje 😀 😀 😀 😀 neboj, nie je to nic strasne.... 😀 porod boli viac 😉 ale tak asi este nie si tak strateny pripad ;)
@marcelatje Môjmu v tom asi nezabráni ani invalidný vozík. Sú s mojim bratom rovnaký- ten po operácii kolena nemohol chodiť, ale ke´d začala sezóna tak utekal hrať futbal. Potom sa obaja večer ľutujú, čo ich bolenká a natierajú sa mastičkami a chladivými gélmi a rozoberajú aké úžastná šance mali počas zápasu 😀 😀 😀
Zdravím tehulky. Včera som bola na odbere plodovej vody. Zbehlo sa to veľmi rýchle. Týždeň po poslednom odbere mi volal lekár, že mám výsledky OK, ale jedna samostatná hodnota je nižšia a po konzultáciu s genetikom ju chce nechať skontrolovať. Predo mnou bol dlhý predlhý víkend a teraz v utorok som išla na objednanú návštevu genetika. Urobili sono a zistili, že výsledok je OK, no napriek tomu mi navrhli odber pre môj vek. Hneď v stredu mali termín a tak som súhlasila (radila som sa aj so svojim lekárom, manželom a v podstate som nad touto možnosťou rozmýšľala dlhšiu dobu). Včera prebehol odber a dnes mi pani doktorka volala, že to čo sa dá určiť do 24 hodín (DS) je OK. Ostatné čakám o 2-3 týždne. Teraz mi len zostáva kľudový režim a čakať. Tak držte palce.
baby zilincanky, kde vam robili sono, v nemocnici al. prenatale?

@marcelatje no jo, to je diagnóza... ten moj teraz chodi 2-3x do týzdna, aj ked sa vlastne ryby nemozu brat, lebo sú teraz chránené, ale on tam musí ísť aj tak... tiez neznášam, ked donesie domov rybu, chúdatko ešte živé... a furt by len chcel nosiť do jazierka... keby som ho nekrotila, tak máme doma 100 rybičiek...
ale kámoškin manžel je iný pacient... on vyberá kočiar podla toho, či sa tam dajú upevniť udice... 😅
a tie reči nonstop celý rok o rybách... vrrr ja uz mám nato alergiu 🙂))) ale na vianoce som mu nakúpila sto potrebných vecí do výbavy a k tomu ešte aj rybársky lístok ;) nech si chlapec ešte do septembra užije 😀 😀 😀