September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
tak ja som dnes minala tyl - a spravila som zatial 4 tutu sukničky, dve si necham dve rozdám 😀 a rozmyšlam že pojdem ešte jednu urobiť ale boli ma chrbat
Zienky, prosim , poradte, co si mozem dat na hnacku. Dnes som s chutou vypila pohar stavy z kyslej kapusty a odvtedy ma prehana. Uz asi 10X, ale uz ide zo mna iba voda. Dala som si cucoriedky a horku cokoladu, ale nepomohlo. Bojim sa, aby som nebola dehydrovana, lebo staci, ye vypijem len trosku vody a uz utekam na WC -ko.
@soniatko skus Hylak http://www.hylak.sk/sk/
ahojte 🙂 tak ja som tiez LIDL nestihla, no mam uzasnych svokrovcov 🙂 a obehli ich namiesto mna, len aby zohnali nejaku 36tku 🙂 Ja ich mam tak rada 🙂
Inak to pocasie by sa mohlo unormalnit, som mala dnes ine depky, cely den mi je do placu koli dazdu ☹ ako ho ja neznasam ☹ Kedy bude konecne slniecko a teplucko???
@soniatko urcite mozes 🙂 tiez to beriem, raz za cas ked mi bolo na zaciatku tehu zle z jedla - supla som si na vecer... aj detom to davam... neodporucila by som ti, len aby som ta navnadila a ty by si nemohla 🙂 len pozor, rychlo to kvapka, tak sa neprekvapkaj 😀
@zuzana_v1 tiez som dnes par krat revala.... rano to zacalo, ked som 1x odprevadila obe deti do skolky a upratovala som im izbicku a postielky... som musela z tej izby normalne odist... no a potom uz sa to nieslo.... ja som dnes videla aj snehove vlocky... brrr.... nechutne.... navyse vcera som si pracne vyfukala vlasky, nech ich mam krasne rovne a ked som sa vratila doobeda z mesta (diki dazdu) som ich mala ako Julia R. z Pretty Woman... kucery moze zavidit aj barancek... este ze mi aj to pristane 😀😀😀
@zuzana_v1 Aj ja som mala vcera taku depku, som si aj poplakala. MM prisiel po 2 nocnych inventurach v sobotu domov a cely vikend prespal a ja som uz mala z toho nervy, lebo cely vikend som musela byt potichu a doma, ale nakoniec sa vcera o 15tej vzchopil a isli sme trosku aspon na nakup. A este to pocasie k tomu no amentma.
Baby,ja mam trojo legin, dve tricka, tri pyzamka pre adamka a rifle :D. U nas prave bolo vela tych vacsich cisel .36/38 som brala posledne kusy
inak tehulky neviete, chcem chodit plavat, ako ma byt teplota voda, aby nebola ani nizka a ani vysoka, lebo na buduci tyzden chcem ist do aquaparku a neviem do akej teplej vody mozem ist, dakujem
ahojte pomalicky vas citam deti mi obe vracaju az strach a starsi este do toho hnackuje chudaci len lezia zacalo im to poobede teda malemu a mala az teraz na vecer no hruuza neviem ktoremu skor kybel davat.mala sa mi vrti jak besna asi z tych nervov co mam dufam ze neskoncime na pohotovosti nastastie pit im chuti davam po lyzickach len moc to v sebe neudrzia.teraz zaspali ja tu pri nich citam.chcela som robit modnu prehliadku muzovi s dnesnymi ulovkami no nemam chut tak mi ich je luto,a cakam kedy to drapne mna..mali to aj nasi aj brat ale za den to preslo len taku slabost stale citia takze bacha nieco je vo vzduchu...
ste sa bavili o flaskach ja som avent veci napr nemala rada tiekla mi flasa aj poharik neskor co sme mali a za tie prachy nejak som zanevrela.ja som kojila obe syna 9 mesiacov odstavil sa sam a dceru 22 mesiacov odstavila som dobrovolne nasilu ja 😀 😀 😀
a to som chcela ze tie MAM su super pouzivala som pri oboch neskor ze sa daju rozobrat je to velmi prakticke.inak minule som kupovala sestre malej na vodu tu velku v tescu a ta sa uz nedala rozobrat na to sme dosli az doma kedze je v krabicke zalepena ale ked som kupovala velku ja pre moju malu cca 2 roky dozadu tak taide este.
co sa tyka kojenia nekojenia je to na kazdej z nas je mi len luto ked niekto nekoji z dovodu ze sprepacenim bude mat,, vytahane kozy,, alebo potrebuje nutne cigu a pod.verim tomu ze nie vzdy to ide bud s maminkinej alebo babetkovej strany preto nikoho neodcudzujem 🙂
mam divne tlaky vlavej nohe.... ak su to krce, tak je to divne... ze by som zacala nasadzovat magnezko?
co si myslite o tom aby dieta cca do 1 roka max spalo v takejto postielke? http://shop.babetkovo.sk/index.php/cestovne-pos... je mensia zmestila by sa mi do spalne lebo koliska z tej mi vylezie v pol roku len neviem co matrac a tieto zalezitosti aj ked pri oboch som mala len ten obycko molitanovy nie ten kokosovy...
poprosim o nazory akekolvek 🙂

@andrea_stella To mas pravdu, ani to najdrahsie nie je najlepsie, tam sa plati za znacku. Ved ked tak ho vyskusaj a uvidis. 😉