icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lu17
16. jan 2012

@zahadka Aha, takže je to vlastne orientacne. Ved dietatko sa pyta na svet vtedy ak je cas 🙂

lu17
16. jan 2012

@vladka1828 Co sa týka vyhovoriek, tak ja tiež v sobotu som musela povedat svokrovcom ze beriem antibiotika. Mali pripravene sampanske, akože stretko po novom roku. A manžel soferoval. No nechcem ešte tak skoro hovoriť aj ked rada by som to oznamila-boli by velmiii radi.

zahadka
16. jan 2012

@lu17 na ultrazvuku je vidiet lepsie, lebo k pocatiu mohlo prist rozne u kazdej zeny. Ja si myslim, ze teraz som mala ovulaciu o tyzden neskor, tak opat bude babo mensie ako podla ms. Ved o tyzden uz budem vediet 🙂 🙂

lu17
16. jan 2012

@zahadka presne tak, ovulka mohla byt aj neskor, su zeny ktore otehotneju hned po ms a niekdy sa to zase posuva. Daj vediet ,ako dopadnes na usg. Myslim,že mame rovnake terminy . Ja 11.9.

tatulienka
16. jan 2012

ja presne viem kedý sa to stalo...26.12 :D

lu17
16. jan 2012

@tatulienka Ako to vies,mala si vtedy plodne.Alebo to bolo iba raz?

zahadka
16. jan 2012

@lu17 aj ja podla MS. Aj tak budem rodit planovane, ak sa nic nespusti ovela skor. Takze u mna to bude bud 28.8. alebo 4.9. Uz len sa tam dopracovat
@tatulienka ja si tiez myslim, ze to bolo okolo 25-ho, ale uplne ista nie som - pravdepodobne som mala dve ovulacie 😅 Pri prvom som vedela na sekundu, kedy

tatulienka
16. jan 2012

@lu17 presne...len raz... 🙂

lu17
16. jan 2012

@tatulienka Jej,tak to je super.My sme sa snazili rok a pol. A vlastne teraz ak som ostala tehu, tak sme nejako kazdy druhy den.Ale vobec som na to nemyslela,až potom ked som si to spatne pozerala...

vladka1828
16. jan 2012

@lu17 no mna čaká svokrina oslava narodenín cez víkend......a kedže bývame u nich, tak na šoferovanie sa nemôžem vyhovoriť a asi ani na antibiotiká, kedže to by si asi všimla, že nie som chorá.....no neviem ako to vyšpekulujem 😀 možno bolesť hlavy..... 🙂

delideli
16. jan 2012

caute baby, prosim vas tych 270 dni sa pocita do nastupu na matersku alebo do porodu?ak do porodu,co ak porodim predcasne?

tatulienka
16. jan 2012

@lu17 no mý uz mame jedno dieta, to sme sa snazili 3 mesiace....ale teraz to bolo tak, ze ked sa podari, tak super, ked nie, nevadi...

lu17
16. jan 2012

@vladka1828 Noo alebo sa vyhovor ze ťa boli zaludok. Alebo ju prekvap, a bude mat darcek na ktory nezabudne. 🙂

vladka1828
16. jan 2012

@lu17 no sme ju chceli najprv prekvapit, ale k doktorovi idem až po tej oslave a kým to nemám potvrdene, tak to veľmi nechceme rozširovať dalej 🙂

lu17
16. jan 2012

@vladka1828 Ano to je opatrnejsie, aj ja by som to vykricala najradsej hned,viem ze sa budu tesit aj rodicia aj svokrovci. No som opatrna,lebo minuly mesiac som mala pozit testik a nic....A teraz je to predsa len druhy mesiac-este par tyzdnov pockam.

zahadka
16. jan 2012

@delideli to je do nastupu na matersku a ak porodis predcasne (pred dnom na riadnu matersku), tak sa ti materska rata dnom porodu 😉

tatulienka
16. jan 2012

babý, potrebujem radu....mozem dat zaockovat svoju dcerku na MMR (mums, rubeola, osýpký) ked som tehotna?neviete nahodou?kvoli tej rubeole..

lusinda1989
16. jan 2012

ahojte koceny mozem sa k vam pridat ??? mam tu uz par znamych od snaziliek 🙂 🙂 🙂 u dr som este nebola povedala ze mam prist az 26 a ze mi hned urobi aj sono...

lusinda1989
16. jan 2012

@vladka1828 ahoj mojko pozeram ze to mozno spolu dobojujeme az dokonca 🙂

marcelatje
16. jan 2012

@lusinda1989 no nazdar 😀 bola si dnes na tej krvi?

vladka1828
16. jan 2012

@lusinda1989 tak v to pevne verím 🙂 🙂 🙂

lusinda1989
16. jan 2012

@marcelatje no nazdar mojko 🙂 🙂 no bola ako bola... povedala ze mam prist az 26 ze to mi urobi sono za ktore si musim zaplatit samozrejme ze krv robia az ked na sone neni nic vidiet co ti poviem...

jerryjanka
16. jan 2012

ja som v tehu tiež mala take divne testy na začiatku, pekne mi ukazalo až asi po 20 dnoch po ovulke
@fifitko25

marcelatje
16. jan 2012

@lusinda1989 teším sa 🙂 veď aj ja tak nejako pôjdem

jerryjanka
16. jan 2012

@daniela02 ano po takom meškaní ti aj najmenej citlivý test ukáže tehu pekne, inak je rapi fakt najhorší a to ti hovorí testomaniačka 😀

najspolahlivejší a zároven najskorší test na pohlavie je Genneton - ale stoji cez 70 eur a je to z krvi

lusinda1989
16. jan 2012

@marcelatje ale ty nechodis mojej do modry ze?

jerryjanka
16. jan 2012

@delideli 270 dní sa rata myslim do MD ale keby si rodila ešte pred nástupom na md teda o dosť predčasne a nesplniš 270 dni maš smolu

marcelatje
16. jan 2012

@lusinda1989 nie ja chodím do Budmeríc už veeeľmi dlho

lusinda1989
16. jan 2012

@marcelatje jaaaaj tak nic teda a ona je aka lebo mne sa zda ze henta moja sa casm zopsuva... :(

marcelatje
16. jan 2012

@lusinda1989 tak tam sú traja lekári, môžeš si vybrať a ja som tam spokojná, vyhovovalo mi to hlavne kvôli tomu, že robia hlavne po obede do cca siedmej ôsmej, ako kedy...a nemala som tam nikdy žiaden problém....