September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@andrea_stella No mojej kamarátke podľa ultrazvuku vraveli že chalan a nakoniec majú doma babu. Sa smiali, že malá naultrazvuku podvádzala 😀 Tak možno budú tie testy z krvi presnejšie 😉
Na otvorený list o nástrihoch, adresovaný MUDr. Cupaníkovi sa podpísalo viac ako 100 žien s dlhodobými problémami po nástrihu. Mnohe z nich nam aj poslali svoj pribeh.Nebolo pre nás lahké, ani radostné, čítat ich. Dakujeme však každej žene, ktorá sa ozvala, velmi si to vážime. Je dôležité, aby sa táto téma odtabuizovala.Tu je vyber z reakcii :
http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/item/12......
Ženské kruhy
ahojte.tak dnes nabehla k doktorovy s mykozou.dal mi clotrimazulum čipky a krem,lebo po 2x užívala gynazol krem a nič.upokojil ma že je to vplyvom hormonov že ma také pacientky čo to maju každu poradňu.a ja asi jedna stých"šťastených" 😒 normálnu poradňu mám 27.4.
@andrea_stella tak to potom ano - to je este volne (resp. ma tam jednu potencialnu mamicku-cakatelku)
@zuzzy12 ja odporucam tie Kegelove cviky, ak som to spravne napisala... akurat vcera co som bola na cviceni tak ich tam zaradili a povedali, ze pomahaju tomu svalu, co drzi krcok spevnovat a drzat cim dalej tym tazsiu maternicu s babatkom v pohode.... take zatahovanie posvy a konecnika (nie sedacich svalov) - podrzat ale nezabudnut dychat a uvolnit a ze tak do 100 cvikov.. rozdeli si po cca 30 na 3x
ahojte baby tak ja zajtra idem na to 3D sono čo sa robí v 20 týždni som zvedavá ako dopadneme aj mne vyšli tripple testy negativne tak dufam ze to potvrdi aj sono.
@veronika262
čo by si robila, keby to sono nepotvrdilo?
@dulkagabulka tak určite by som si ho nechala a lubila ho tak ako teraz ho lubim
@veronika262 a prečo teda 3D?
@paula80 Tak ja som dnes obehala cele mesto a kupila som jedny nohavice take na gumu u cinana u Omara, len mama mi ich musi zuzit + jedno tricko. Bola som aj v tom obchode Herma, ale tam na mna nic nemali, tak som tam kupila drobcovi 1/2dupacky. A hore v Priore je jeden taky butik a tam mali nohavice pre tehulky, ale skoro som odpadla, ked som videla tu cenu...vyse 40ee. A som sklamana aj z latok...ked som nekupila poriadne nohavice, reku kupim aspon latku, mama usije. Prd makovy, taku elasticku latku mali vypredanu. Takze najlepsie dnes obisiel drobec...kupila som mu 3 kosielky, 2 plienkove osusky, 2 polodupacky, 1 dupacky a latku na perinku.Ale ja som taka unavena z tohto dnesneho nakupovania....
@dulkagabulka lebo mna tam poslal moj lekar, povedal ze sa mam tam objednat teda na tu morfologiu ze on to chce mat
zajtra poradna po dlhych 4a pol tyzdnoch :( tak sa bojim,len nech sme v poriadku a hlavne nech srdiecko bije..... a tiez si vypocujem vysledky trplikov 🙂
@lusinda1989 tiez som prechladnuta ale nastastie teplotu nemam iba kaslem o zivot. Tak sa opatruj a liec, skus dat polku paralenu aby sa ti teplota aspon zrazila. Toto je najhorsie obdobie na choroby, clovek sa tomu nevyhne.
@marcelatje aha, cize ak to spravne chapem - to je to iste, len je to dlhsie a podrobnejsie sa skuma babo...
@stipec26 citujem: " V 20. týždni tehotnosti sa štandardne robí tzv. morfologický ultrazvuk, ktorý je zameraný na hodnotenie správnosti vývoja jednotlivých orgánov plodu a zároveň sa odmeraním určitých parametrov hodnotí aj správnosť rastu dieťaťa." 😉
@stipec26 no tak sa tam asi prihlasim 😀
@jenny6 jeeejda aj mne by moja mala husenicka mohla urobit take prekvapko 😀 😀 😀
@stipec26 mne bde robit doky morfologicky az v 23tt tehu koli tomu, ze som odcestovana, mohol mi to dat uz aj na bduci tyzden to uz budem 21. ale zrejme to dal koli tomu, ze mi tak aj poradna vychadza tak to spoji rovno s tym 🙂
@andrea_stella mne to doktorka nespominala.... je mozne, ze na to specialne neobjednava... ja mam poradnu 30.4. a to budem v tom 20tt.... tak ak nezabudnem - pre istotu sa spytam 😉
a co - tesis sa? jeden prazdny kufor si beries pre istotu so sebou, ci tam si kupite?
no ja som bola na uzv včera - cele to trvalo asi 4 minuty aj to len pozrel srdiečko či bije a odmeral hlavičku trup a stehennu kosť a koniec...
@jerryjanka tak taketo merania a pozeranie mi robila na kazdej poradni doteraz... a to si bola akoze /objednana na tom morfologickom? ci len klasicka poradna? uz si v 20tt?
@stipec26 no to som bola na poradni a vychadzal mi ten uzv v 20tt
špeci morfo by som si musela zaplatiť v žiline - dnes som 19+5 takže v 20tt
@stipec26 vies co aj som sa prestala tesit lebo muz mi pred chvilou dosiel z pohotovosti s tromi stychmi na prste sa porezal pri robote lebo dorabame to podkrovie a niak nesikovne mu vyletel noz z ruky a rovno do prsta,ale ma dobru naladu a vraj o tri dni moze ist do roboty ak moze pouzivat rukavice, lebo je kuchar a ruky su prenho najdolezitejsie,ale tak inak sa tesim a bereme len prirucne lebo mozem ich kaslat ze 30euro za 15kil batoziny, my si to dame poslat z anglicka takou speci sluzbou kde beru za kilo jedno euro alebo nam to mozno zobere znamy zadara kamionom na svk a sa tesim tentokrat bdem nakupovat vsetko v neutralnych farbach lebo ak to ma byt teda dalsi chlapec tak po bratovi bude mat take fest chlapcenske a svoje neutralne, ze mozno raz ked budeme mat to dievcatko tak budem jej moct nieco obliect aj po bratoch 😀 😀 😀

ahojte ja sa dnes citim hrozne pod psa,,,, som chora ako slak teplotu mam... dufam ze bude mala v poriadku....