September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@soniatko jaaaj,tak to som prekvapena,ja som u neho bola na morfologickom v prvom tehu a aj na 3D a o tri týždne idem do cegysu na morfo a tiež chcem ísť aj na 3D potom,tak snáď nebudem sklamaná z neho
@miriska333 Nadhera. Ja mam tiez v plane sa naucit hackovat, ale musim sa priznat, ze som to v zivote neskusala. 😒 Mohla by si mi prosim ta poradit aspon aku bavlnku, vlnu haciky budem na to potrebovat? Ja si to asi predstavujem ako Hurvinek valku, a verim, ze ved to nemoze byt az taka veda. 😉
Takze musim sa vam postazovat: Vcera sme konecne isli do tej Viedne kupit ten ...... kocik. Vsetko bolo ok a nachystane, len im to vecnost trvalo vytlacit papiere ktore potrebujeme, kedze ho chceme vyviest mimo Europe. Toto im trvalo celu vecnost, lebo im nesedelo smerove cislo, atd. No jednoducho po skoro hodine a pol zabitej tam ideme ku kase, kde sme zistili, ze ten ich blby stroj nechcel zobrat ani jednu z nasich kariet. 😠 😠 😠
A hotovost sme samozrejme pri sebe nemali. 😒
Manzel od tial vypochodoval totalne nastvany a ked sme vosli do Premaman v Bratislave, tak bol pripraveny kupit kocik tam. A tak mame zase tu istu dilemu co aj pred tyzdnom. Ktory kocik???
Prave som citala recenzie a aj napriek tomu, ze som bola rozhodnuta pre Bugaboo, ktory na videach vyzera super, postupne sa asi zacinam priklanat ku Icandy peach, lebo sa tak isto velmi lahko sklada.. Grrrrr preco musim byt ta vaha nerozhodna???
@miriska333 Tú bielu s oblúčikmi máme aj my /ale bez kvetinky ☹ - to je ešte problém/. Môžeš poradiť ako na šilt? Mne sa tam robí nejaká divná "vzorka" - z akých stlpikov a koľko riadkov?
Tak tu je este raz to povodne bugaboo co mame zarezervovane vo Viedni:
http://www.anklebitersdirect.co.uk/images/_lib/...
A tu limitovana edicia Icandy peach:
http://www.pramworld.co.uk/product/11614/iCandy...
Alebo tento Icandy co je lacnejsi, v cervenom:
http://www.pramworld.co.uk/product/8450/iCandy_...
@katka_77 recenzie som nečítala, ale mne sa páči ten váš bugaboo - pôvodne zarezervovaný 🙂
ja našťastie nemusím riešiť kočík ani nič iné, nenávidím nakupovanie a ak mám ešte aj porovnávať a hľadať na xy stránkach tak to nie. Môj partner má v tomto božskú trpezivosť, dokáže pri tom sedieť hodiny, x krát sa k niečomu vracať a znova hľadať..... ja len poviem či sa mi páči, alebo nepáči 😀 😀 😀
@marcelatje pekne to mate vymyslene... 🙂 my sme na tom rovnako 😵 a teraz pri prerabani bytu ja iba poviem "toto sa mi paci, toto sa mi nepaci" a mm vsetko vybavuje a ja som straaasne rada 😵
@p3tra11 ja akosi v tomto nemám trpezlivosť ☹ a partner si to nesmierne užíva najmä ak ide o jeho bábätko, to by vyhrabal info aj z pod zeme 😀 😀 😀 😀
ahojte dievcence ako sa mate? ako budete travit vikend? ja opat v robote po dlhsom case uz mi je konecne lepsie nemam uz teplotu tak som musel ist do roboty 🙂
@lusinda1989 ja som chcela ísť do záhradky, ale počasie nič moc ☹
@lusinda1989 ja som tiez po ranajkach a chystam sa naspat do postele, som akosi vycerpana v poslednom case, aj dovcu som si z prace zobrala, takze mam posledne dva dni na oddych 😉
@marcelatje no jo sak to ani mi nehovor... som isla adsej autom do prace aby som nezmokla vobec by som to nepotrebovala ked sa konecne citim lepsie.... cicus kedy budes vediet co cakas??? 🙂
@p3tra11 no koooomuuu je lepsie 🙂 aj ja prave tlacim lupacku s cajikom 🙂 mnak dlho som nemala a bola som si rano lupit cerstvu 🙂
@lusinda1989 no len sa pekne opatruj nech sa ti už nepohorší. V stredu idem na morfo ultrazvuk tak ak bude bábo chcieť a ukáže sa tak to budem vedieť v stredu 🙂
@lusinda1989 och, lupacky ja luuuubim 🙂
@marcelatje fuuuha budem na teba mysliet cicus mne pride v stredu asi otec dovybavovat svadbu... 🙂 kokos uz len dva tyzdne... sak to uz by som nechcela aby mi bolo tak ako tento tyzden bolo to hrozneee....
@p3tra11 hehe aj neluska ocividne 🙂
@lusinda1989 práve preto sa dobre dolieč nech si na svadbu fit 🙂 prídem ťa okuknúť, veď je to na ČK nie? 😉
@marcelatje hej hej presne tam...pridi uvidis velrybu v bielych satach 🙂 sak to misko sa uz bal ze ci budem na svadbu fit 🙂 robim co mozem ale tak do robotky som uz musela ale je tu teplo nastastie 🙂
@lusinda1989 nevymýšľaj ty "veľryba" šaty máš krááásne do nich sa bruško hodí 😉 inak ak by si ma v tom dave nevidela poznávacie znamenie vráskavec ozrutný 😀 😀 😀 😀 😀 len pekne čuš vnútri a čajíčkuj, na budúci týždeň sa má konečne otepliť to ti tiež pomôže 🙂
@marcelatje no jo len co ked je uz aj brcho vacsie ako saty 🙂 heh ale nevadi som zvedava ako ma prenesie miso cez prah 🙂 hehe joj sak sa tesim este aby mi na svadbu vyslo pocasie bolo by uuuplne najlepsie 🙂
@lusinda1989 veď je nejaký chlap nie? Neboj ak by aj pekne nebolo nenechaj sa znechutiť, ale držím palce aby slniečko svietilo ostošesť 🙂
@marcelatje heh no bude musiet lebo este nemam nic navrch na saty 🙂 no hej len mi trosku pochudol a ja trosku som sa vypapkala 😀
@katka_77 Ahoj,no ja som tiež začala len pred tromi mesiacmi,takže hlavu hore,tiež som myslela že je to ťažké a opak je pravdou. Tak ja používam háčik č.3,5 a väčšinou kupujem bavlnenú priadzu,myslím že sa volá Nela,ale je ich veľa a ja vždy podľa farieb vyberám.Lebo to je podľa mňa najväčší problém zohnať farby také aké by si rada.
@monhla No tá kvetinka bola moja úplne že prvá a aj tak vyzerá 😀 Šilt som včera robila prvý raz a fakt sa vydaril,je robený len z krátkych stĺpikov a tak nejako viac menej z hlavy.Ale nápad ako na to,som čerpala z tejto stránky http://www.dobrenapady.info/letna-siltovka-r413...

@lill7
drzim palceky, uvidis vsetko bude ok 🙂 a preco ti budu robit dalsi morfologicky? pises ze nemas vysledky, myslis tym ze nemas vysledky s amino? Ja som dnes celkom mimo, mi dlhsie trva kym nieco pochopim 🙂