icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monhla
21. apr 2012

@miriska333 Vďaka za link. Idem skúsiť. A ten kvietok je perfektný na to, že je prvý. Ani môj siedmy nebol taký pekný ☹

sissmiss
21. apr 2012

@katka_77 @monhla @luly13 mne sa zmenil plan...asi pojdem domov uz dnes a len jednym autom lebo moje sa pokazilo :-/ takze neviem ci som tu do zajtra...uvidim. Tak neviem. Keby som tu este zajtra bola napisem 🙂

ella_joy
21. apr 2012

@katka_77 jaaj Katka iCandy je moja srdcofka..keby som bola prespekulovanejsia,uz ho kupim pri prvom a uz bysom dokupila len adapter pre druhe..je uuuuzasny podla mna, neskusala som ho sice este, ale ja tiez spekulujem, ze ho aj tak este kupim pre obe deti ako 3ti surodenecky 😅
Ten Bugac...tym, ze je ich vsade taak strasne vela,je mi neoneee..a aj to ze je strasne nizko vanicka..aj ked tie moznosti variacii,ako sa da menit, je jedno velke plus...ale ten peaach je mnaaaam...
Btw- preco se museli riesit papiere na to,ze si beriete vozitko mimo Europy? To sa musi? 😕

lusinda1989
21. apr 2012

baby od rana mi pri smrkani ide krv z nosa... co s tym ma robit????

lill7
21. apr 2012

@avinika no v pondelok idem na uzv v 20tt, na ktorý som bola objednaná ešte predtým než som vedela, že mi amnio hrozí a ani po tých prvých výsledkoch z odberu krvi som na amnio nechcela ísť, že bude stačiť uzv u tu už spomínaného dr.Hlaváčika, ktorý ma na to aj certifikát. Ale o týždeň po tých horších výsledkoch mi genetička amnio odporučila, že morfologický uzv je spoľahlivý tak na 70% a dala mi deň na rozmyslenie.. neviem prečo u nás nerobia bežne meranie NT, keď je to vraj spolahlivejšie ako testy v 16tt...potom majú mamičky len zbytočné stresy a pochybnoti, či je naozaj všeko ok. Tak aj ja pre pokoj v duši som na amnio nakoniec šla, výsledky budú začiatkom mája a potom si už dúfam tehu budem užívať bez nejakých strašiakov v hlave 😵

ktore
21. apr 2012

ahojte baby prosim vas ako sa da novorodena do autosedacky?neviem si to predstavit.a uz ste nieco pokupili babetku?

dorkica
21. apr 2012

novorodenec z nempcnice?

luly13
21. apr 2012

@ktore ved mas vajicko . A vacsina vajicok ma este aj novorodenecke vlozky.nam dokonca dr v porodnici radila,ze ak budu bolesti bruska,mam ho strcit do autosedacky,ze ta poloha je im prijemna

p3tra11
21. apr 2012

@lusinda1989 Lusi, aj ja to mam asi od toho 18teho tyzdna... nerobim s tym nic, ved co uz...ale nejaka kocka tu pisala, ze doky jej hned nasadil ascorutin, tak ked chces aspon jednu denne... ona by nemala ani uskodit, len pomoct...

lusinda1989
21. apr 2012

@p3tra11 ale ja to mam asi len pre to lebo som bola chora som teraz nejaka oslabena... dakujem uvidim je to len troska ak to neprejde v pondelok pojdem k dokine ... 🙂

marcelatje
21. apr 2012

@lusinda1989
@p3tra11 tak to som bola ja 😀 Ascorutin som brala 3x denne po 2 tabl. trochu to pomohlo už mi toľko krv netečie, ale že by to prestalo úplne to nie.

lusinda1989
21. apr 2012

@marcelatje ako mne netecie prudom ale smrkam ju 🙂

luly13
21. apr 2012

@lusinda1989 vtedy je vraj dobre zvysit prijem cecka.

p3tra11
21. apr 2012

@lusinda1989 @marcelatje 🙂 no, ani mne neteie prudom krv z nosa, len ked sa silnejsie vyfukam, asi praskne cievka v nose alebo co...

zuzana_v1
21. apr 2012

Ahojte. Dnes sme konecne vybrali postielku 🙂 uz len najst niekoho, kto ju pojde kupit. Maju ju totiz najlacnejsiu v Brendone, co som celkom prekvapena / rozdiel az 50,-E/. http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/39239

zahadka
21. apr 2012

@ktore my sme davali v zavinovacke, existuju specialne do autosedacky.

zahadka
21. apr 2012

@zuzana_v1 my ani nemusime kupovat, jednu mame po malom, druhu mame u starkej (starsiu) a tretiu nam da svagrina - pouzivana nebola ani mesiac. Takze toto nam odpada

jerryjanka
21. apr 2012

@ktore bodynko, overal, ak by bolo chladnejšie tak ešte jeden hrubší overal a do autosedačky

zuzana_v1
21. apr 2012

@zahadka ved ja mam tiez po malej, ale tu som pozicala sestre a ten sa pred mesiacom narodilo 2. mimino, tak jej ju nebudem brat. My aj tak dost chodime po chatach, tak aspon bude drobcek spat stale vo svojom 🙂

zahadka
21. apr 2012

@zuzana_v1 a zabudla som dopisat, ze aj cestovnu mame. Jasne, je lepsie, ked ma svoju postielocku, nebude problem zo zaspavanim 🙂

zuzana_v1
21. apr 2012

@zahadka ved prave 🙂a urcite nechcem, aby si dieta zvyklo spat medzi nami, to by som nedovolila v ziadnom pripade.

piskotik
21. apr 2012

@miriska333 krásne čiapočky, aj ja sa snažím naučiť háčkovať, strašne sa mi páči, keď niekto také niečo vytvorí 😵

piskotik
21. apr 2012

dievčatá aj vás tak bolievajú nohy, ja mávam v noci kŕče, ale bolia ma aj bedrové kosti, niekedy sa nemôžem ani z postele postaviť 😖

monhla
21. apr 2012

@zuzana_v1 To so mala v pláne aj ja 😀 . Ale keď sme vstávali každú pol hodinu - tak som to vzdala. Ale neľutujem - teraz malá spinká krásne vo svojej postielke.

zuzana_v1
21. apr 2012

@monhla tak to je ine, mne sa mala budila kazde 4 hodiny prve tri mesiace a potom prespala 6 hodin minimalne, niekedy celu noc, takze ziadne vstavanie

jeny
21. apr 2012

ahojte baby,co poviete na tento kocik? hodi sa pre chlapceka? celkom sa mi paci tak nad nim silno uvazujem ale potrebujem pocut viac nazorov

jeny
21. apr 2012

@lusinda1989 krv z nosa pri smrkani mi ide pomaly od zaciatku tehu,niekedy viac niekedy menej, obcas si streknem morksu sol do nosa,inak to neriesim 😉

daniela02
21. apr 2012

@avinika ahoj aj ja som si tym presla, ja om bola u dankovcika na amnio, ak hladas este moznost obreho uzv tak saca a dr. Dosedla, sestrickam pri objednavke povedz o o ide,aj ked poviem i na rovinu,ze tak ako dankovcik tak aj dosedla mi povedalu,ze ked om u nich nebola na prvotrimestralnom screeningu,odporucaju skor amnio

daniela02
21. apr 2012

@mravvcek mamino.sk alebo bess.sk

mravvcek
21. apr 2012

@daniela02 dakujeeeeem 😉