September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@katka_77 jaaj Katka iCandy je moja srdcofka..keby som bola prespekulovanejsia,uz ho kupim pri prvom a uz bysom dokupila len adapter pre druhe..je uuuuzasny podla mna, neskusala som ho sice este, ale ja tiez spekulujem, ze ho aj tak este kupim pre obe deti ako 3ti surodenecky 😅
Ten Bugac...tym, ze je ich vsade taak strasne vela,je mi neoneee..a aj to ze je strasne nizko vanicka..aj ked tie moznosti variacii,ako sa da menit, je jedno velke plus...ale ten peaach je mnaaaam...
Btw- preco se museli riesit papiere na to,ze si beriete vozitko mimo Europy? To sa musi? 😕
baby od rana mi pri smrkani ide krv z nosa... co s tym ma robit????
@avinika no v pondelok idem na uzv v 20tt, na ktorý som bola objednaná ešte predtým než som vedela, že mi amnio hrozí a ani po tých prvých výsledkoch z odberu krvi som na amnio nechcela ísť, že bude stačiť uzv u tu už spomínaného dr.Hlaváčika, ktorý ma na to aj certifikát. Ale o týždeň po tých horších výsledkoch mi genetička amnio odporučila, že morfologický uzv je spoľahlivý tak na 70% a dala mi deň na rozmyslenie.. neviem prečo u nás nerobia bežne meranie NT, keď je to vraj spolahlivejšie ako testy v 16tt...potom majú mamičky len zbytočné stresy a pochybnoti, či je naozaj všeko ok. Tak aj ja pre pokoj v duši som na amnio nakoniec šla, výsledky budú začiatkom mája a potom si už dúfam tehu budem užívať bez nejakých strašiakov v hlave 😵
ahojte baby prosim vas ako sa da novorodena do autosedacky?neviem si to predstavit.a uz ste nieco pokupili babetku?
novorodenec z nempcnice?
@lusinda1989 Lusi, aj ja to mam asi od toho 18teho tyzdna... nerobim s tym nic, ved co uz...ale nejaka kocka tu pisala, ze doky jej hned nasadil ascorutin, tak ked chces aspon jednu denne... ona by nemala ani uskodit, len pomoct...
@p3tra11 ale ja to mam asi len pre to lebo som bola chora som teraz nejaka oslabena... dakujem uvidim je to len troska ak to neprejde v pondelok pojdem k dokine ... 🙂
@lusinda1989
@p3tra11 tak to som bola ja 😀 Ascorutin som brala 3x denne po 2 tabl. trochu to pomohlo už mi toľko krv netečie, ale že by to prestalo úplne to nie.
@marcelatje ako mne netecie prudom ale smrkam ju 🙂
@lusinda1989 vtedy je vraj dobre zvysit prijem cecka.
@lusinda1989 @marcelatje 🙂 no, ani mne neteie prudom krv z nosa, len ked sa silnejsie vyfukam, asi praskne cievka v nose alebo co...
Ahojte. Dnes sme konecne vybrali postielku 🙂 uz len najst niekoho, kto ju pojde kupit. Maju ju totiz najlacnejsiu v Brendone, co som celkom prekvapena / rozdiel az 50,-E/. http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/39239
@ktore bodynko, overal, ak by bolo chladnejšie tak ešte jeden hrubší overal a do autosedačky
@miriska333 krásne čiapočky, aj ja sa snažím naučiť háčkovať, strašne sa mi páči, keď niekto také niečo vytvorí 😵
dievčatá aj vás tak bolievajú nohy, ja mávam v noci kŕče, ale bolia ma aj bedrové kosti, niekedy sa nemôžem ani z postele postaviť 😖
@lusinda1989 krv z nosa pri smrkani mi ide pomaly od zaciatku tehu,niekedy viac niekedy menej, obcas si streknem morksu sol do nosa,inak to neriesim 😉
@avinika ahoj aj ja som si tym presla, ja om bola u dankovcika na amnio, ak hladas este moznost obreho uzv tak saca a dr. Dosedla, sestrickam pri objednavke povedz o o ide,aj ked poviem i na rovinu,ze tak ako dankovcik tak aj dosedla mi povedalu,ze ked om u nich nebola na prvotrimestralnom screeningu,odporucaju skor amnio

@miriska333 Vďaka za link. Idem skúsiť. A ten kvietok je perfektný na to, že je prvý. Ani môj siedmy nebol taký pekný ☹