icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lu17
23. apr 2012

@sunny15 A aky to je pocit, ja sice lezim teraz cele dni hore nohami, ale zatial mi netvrdne aj ked niekedy si chytim brusko a je tvrde, ale to skor by som asi mala pocit ze sa nieco najprv deje , ze? Magnezko tiez uzivam 🙂

zahadka
23. apr 2012

@sunny15 Ja uz 2 tyzdne beriem 3x denne magnezium, nasadene od dr. a nepomohlo ani to, ale obavam sa, ze je to z nervov, uz aby bol maly doma a nech som pokojna. Teraz som volala do nemocnice, tak ho dnes urcite nepustia a povedali mi, ze asi ani zajtra nie, az v stredu...Na zblaznenie

zahadka
23. apr 2012

@lu17 Ja hlavne citim take pnutie, akoby mi islo brucho prasknut a cele je tvrde ako kamen a po chvilke to povoli

andrea_stella
23. apr 2012

ahojte, ja tiez nikoho neodsudzujem, ze spavaju s detmi v jednej posteli, je to kazdeho vec, aj nam sa obcas stavalo, ze do roka sem tam maly spal s nami hlavne ked mi byval kazdu hodinu hore, no od roka som ho zacala ucit ako tak na postielku ci uz cez obed alebo vecer a teraz mi krasne spinka celu noc a cez obed dve hodinky a sam v postielke, akurat, ze este musime codit uspavat lebo ked som ho chcela naucit aj to tak mi chytal take hysaky, ze ostal sam v izbe ze mi vstko ogrcal cize toto este vydrzime ved ked bude vacsi bude rozmnejsi a lahsie sa mu vysvetli, ze teraz musi spinkat a este co sa tyka toho spania v posteli s detmi ide aj o to, ze my s muzom sme tak dost macatejsi spime na tej najmensej manzelskej posteli ktora existuje cize by sme maleho v noci asi rozpucili,ale ked sa v july budeme stahovat tak si kupime mega velku postelisko nech sa tam zmestime vsetci 4ria 😀 😀 😀

lu17
23. apr 2012

@zahadka Aha, tak to asi nemam to tvrdnutie....Vdaka. A neboj, maly bude v poriadku a hlavne oddychuj,aby si bola v pohode 🙂

sunny15
23. apr 2012

@lu17 teraz kvoli skracovaniu krcku musis lezat,alebo sa otvaras?aj mne len teraz prvykrat stvrdlo bruško a citila som v nom také napínanie a az som ho chytila tak bolo cele tvrde...ale moja svagrina lezala na jesen v nemocnici pre skracovanie krcka a ona vobec necitila ze jej tvrdne bruško...len sestrička ked jej ho chytila skonštatovala ze ma bruško tvrde ako kamen a ona ze neciti ziadne sťahy. 😕 takze nemusis nic citit len bruško budes mat tvrde...

@zahadka mne na pohotovosti dr.napisal do spravy ze magne B6 3x2tbl...ale to je strasne vela...naco by som tolko uzivala ked aj tak bolesti som mala z oblicky a nie gyn.pôvodu. a brusko ti moze tvrdnut od stresu to je jasne...neboj ked bude maly doma tak sa ukludnis a aj tvrdnutie by mohlo prejst.

lu17
23. apr 2012

@sunny15 Ano, mam ho mensi a aj som bola trocha otvorena, a preto lezim. Vo strtok idem na morfo usg,tak dufam ze to bude ok. A este necitim ani pohyby, tak cakam ze kedy to uz bude ☹

sunny15
23. apr 2012

lu17 tak to moja ležkaj....a nechceli si ťa nechať v nemocke? ideš do Sace na morfo?ja tam idem v stredu 😉

sunny15
23. apr 2012

@lu17 tak tie pohyby už musia prisť kazdym dnom-uvidíš... 😉

daniela02
23. apr 2012

@lu17 vies ze neviem, my sme len kukali na ceny sme sa velmi nepytali az pri tomto poslednom

daniela02
23. apr 2012

@zahadka my sme boli v krosne, do targu velmi nechodime toto mame blizsie

andrea_stella
23. apr 2012

@daniela02 my uz o 4ri dni odchadzam do anglicka tiez sa tesim ako sa vyblaznim a ako pokupim nieco nove pre drobca 😅

daniela02
23. apr 2012

@andrea_stella ta parada 🙂 My uz sa tiez nevieme zastavit 🙂

lusinda1989
23. apr 2012

@andrea_stella zlatik a uy viete co to bude ci ani nie?

danjelca
23. apr 2012

tak boli sme na morfo pohlavie nechcel povedať tak sme objednaní o tri týždne do hlohovca na 3D🙂
Inak sme presne podla tabuliek a na všetky hodnoty iba napísal zodpovedá 19 plus 2🙂)Tak sme radi.. 🙂

laura14
23. apr 2012

Ahojte tehulky.pisem sem prvy krat aj ked zaregistrovana som uz dlho 🙂 od zajtra zaciname 19tt a od soboty citim aj prve jemnucke pohyby velmi sa s toho tesim.a ako sa mate Vy??

andrea_stella
23. apr 2012

@daniela02 no sak aj na kocik cakam kazdy den co som zvedava aky je jaj no ale ja mam okrem toho este aj obklady a dlazbu vyberat do teraz som spekulovala nad kuchynou lebo prerabame v july sa chceme stahovat nech sme uz knecne sami, takze sa tesim ze v anglicku vypnem a budem sa venovat len vybavicke 😀

andrea_stella
23. apr 2012

@lusinda1989 ehm vyzer to zase na chalana no doky povedl, ze najistejsie mi to povie 9.maja na morfo usg, lebo potom sa mu hned schovalo tak si uz nebol isty povedal, ze to mohol byt pupocnik ako tesila by om sa velmi keby sa dialo este prekvapko, ze baba,ale uz som si akosi zvykla ze to bude zasa chlapca a tak som sa rozhola kupovat fest neutralne veci kedze po malom mam fest chalanske 😀

lusinda1989
23. apr 2012

@danjelca no to su tu dnes same dobre spravy 🙂 tesime sa

nmonika
23. apr 2012

@sunny15 mne sa to nespaja s bolestou,len fakt blby pocit,hlavne na dotyk.Ono to hned zmizlo,ale objavuje sa to kazdy den-vecer.Magnezium si mozem nasadit len tak sama?Doma mam iba sumivy,250mg,od Pharmavitu.

lusinda1989
23. apr 2012

@andrea_stella joooj mozno to predsa len bol pupocnik 🙂

lu17
23. apr 2012

@sunny15 Ano, idem do sace na morfo, a zatial po telef konzultacii mam to take hranicne a mam lezat.... a uvidi sa vo stvrtok co ako.

lu17
23. apr 2012

@nmonika Vraj ten sumivy nie je taky ako klasicke tabletky. Ale kup si tabletky aj s vitaminom B6. Mozes to kludne brat tak 2 x denne a uvidis.

daniela02
23. apr 2012

@andrea_stella no nezavidim ti vobec, nas caka len take mensie prerabanie len po nom pride na rad riadenie a na to sa netesim

andrea_stella
23. apr 2012

@lusinda1989 ja uz tomu moc neveim aj ke som z casi bola presvecena, ze to bude ievcatko kedze toto tehu je uplne ine ale tak nevai o tretice sa podari 😀

daniela02
23. apr 2012

@nmonika kludne si ho nasad aj sama, ja som v sobotu mala nieco take ako falosne kontrakcie a po magnezku to ustupilo

daniela02
23. apr 2012

@andrea_stella aj ja mam uplne ine tehu. bolo mi zle, teraz mam zase taku zravku ze koniec , zjem vsetko co nezje mna. A mame opat dievcatko 🙂

kali23
23. apr 2012

dnes idem na morfo, a neviem sa uz na nic ine sustredit... strasne sa bojííííím.....

andrea_stella
23. apr 2012

@daniela02 no my robime komplet byt a byvame v jednej izbe cize vsetko budeme muset kupovat a na to sa tiez teda netesim a hlavne uz budem mat brusisko cize budem mat dost 😅 ale v auguste by sme sa chceli zabyvat pred tym, nez pride babo na svet tak dufam, ze to stihneme vsetko 😉

lusinda1989
23. apr 2012

@andrea_stella no tak snad ked uz teraz nie tak aspon do tretice sa podari... 🙂 ja verim źasa tomu ze mne nebude dopriate mat chlapca 🙂