icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

natanell
6. máj 2012

@veverka84 Ahojkaj... no mne sa to zda byť tiež strašne neskoro v tých Banovciach,neviem ani prečo som sa tam objednala???... skusim zajtra zavolať do HC...uha ty si z Topolčian to ma velmi teší 🙂
noo ja som tu neni dlho a neviem či by sa to ostatným holkam pačilo,ste tu už take zaklimatizovane a poznate sa od začiatku... Ani neviem ako by som sa do sukromnej diskusie dostala?...... 😒 Ale ak to nebude vadiť kludne....

sandy3911
6. máj 2012

čaute kočky, stáva sa Vám už teraz, že Vám niekde na bruchu stvrdne taká malá hrčka alebo ako by som to nazvala? 🙂 neviem či to už môže byť maličký, že sa točí a vystrkujte sa ..

soniatko
6. máj 2012

@p3tra11 No kluce mame od 1.5. malujeme vsetky izby, vo stvrtok a piatok nam budu robit podlahy, zajtra bude MM s mojim otcom lepit kachlicky a prerabat elektriku v kuchyni...kupelka a wc tam bolo prerabane. MM si tiez robi vsetko vascinou sam a nahlime to, aby sme sa mohli buducu sobotu stahovat

veverka84
6. máj 2012

@natanell napis do posty /IP/ @jerryjanka a ona ta tam kludne prida,ved sa zaklimatizujes 🙂

dadika663
6. máj 2012

ahojte ak sa mozem k vam pridat tiez som tu neni dlho .cakam miminko v septembri

dadika663
6. máj 2012

chcela by som si s vami pisat a radit sa a ak budem vediet ja tak vam tiez velmi rada poradim

zuzana_v1
6. máj 2012

@sandy3911 aj mne sa to stava. je to akoby sa mi drobcek otocil ritkou a spriecil sa tam 🙂

dadika663
6. máj 2012

no vidim ze tu nechcete pustit uz medzi seba nikoho ste uzasne ale nevadi su ludia a ludia . tak sa bavte

zahadka
6. máj 2012

@dadika663 preco by ta niekto nechcel, ja nemam problem a ak ti niekto nieco pise, tak to jednoducho ignoruj 😉 😉

zahadka
6. máj 2012

@dadika663 my sme sa tu nepytali, ci sa mozeme pridat, jednoducho sme napisali, ak nas nieco trapilo, ak sme chceli nieco vediet a potom baby reagovali. Vela z nas islo do sukromky, ak chces, treba napisat @jerryjanka spravu a si tam a tam nas je veeeeelaaaaa a isto ti bude mat kto odpisat 🙂

p3tra11
6. máj 2012

@soniatko och, tak to teda beriete raketovou rychlostou... to je dobre.. nam dlho trvala kupelna - ta bola v povodnom stave, potom sa dlho cakalo na kontajner na bordel, a teraz cakame za majstrom, ktory nestihol vsetko dokoncit... ale asi to ani nespravi... dufam, ze sa stihne tento tyzden polozit podlahy... u nas bude este vela prace v kuchyni, vyzera to tam strasne... vsetko... drzim prsty, aby ste stihli podla predstav a planov...

p3tra11
6. máj 2012

@dadika663 ahoj Dadi, nic sa ty neboj, a nenechaj sa znechutit, ze ti nikto nepise 😀 jednak je nedela, pekne pocasie, viem si predstavit aj krajsie straveny den ako za pocitacom a jednak, rozhodli sme sa pre sukromku... takze ak chces, poziadaj o pridanie a bude nam spolu fajn 🙂

dadika663
7. máj 2012

@p3tra11 ahoj dakujem u nas bolo skaredo a este mi bolo aj dost blbo tak som sedela doma. ale skusim sa k vam pridat ak mozem nechcem sa niekde pchat kde by ma nechcely

babika771
7. máj 2012

@rheia27

to fákt? Ja nemám síce nejaké fľaky, ale nad vrchnou perou sa mi zjavila taká ako kontúrka tmavá čiara... to žeby z toho?

dadika663
7. máj 2012

baby aj vam byva este obcas zle v 21tt. Dnes sa citim ako keby ma udrel dakto udrel po hlave neviem sa prebrat vobec som unavena a slaba

veverka84
7. máj 2012

@dadika663 mozes mat nedostatok zeleza z toho ta unava.ak ti je na vracanie to ta nepotesim pri druhom som vracala do konca od zaciatku fuj 😀 😀 😀

vladka1828
7. máj 2012

@p3tra11 och baby, pozerám, že rozoberáte prerábku bytu. my sme s manželom tiež kúpili byt a komplet sme ho prerábali - nám to trvalo od januára a nastahovali sme sa v polke apríla....už som bola z toho na nervy, bolo treba spravit kopu vecí o ktorých sme dopredu netušili.....no ale konečne už bývame vo svojom a tomu pocitu sa nič nevyrovná 😀

dadika663
7. máj 2012

@veverka84 takze dnes idem na kontrolu k dokymu tak si dam predpisat zelezo ,ale nedude ma nom zapekat zasa :(

veverka84
7. máj 2012

@dadika663 musia ti odobrat krv len tak ti ho nenapise podla mna...neviem ci sa v 7 mes neberie krv opat na nieco a tam sa vacsinou na to pride.ale myslim ze ked povies ze byvas velmi unavena mozno ti zoberie aj skor speci na to.mne tak brali pri druhom.problem som mala jedine ze mi to bolo tazke na zaludok a mohla som to uzit jedine tesne pred spanim...

dadika663
7. máj 2012

dakujem za rady porozpravam sa s doktorom a uvidim. ako je to hrozne dnes budem zasa len lezat sa citim ako keby po mne presiel parny valec

olivka84
7. máj 2012

@soniatko my sme kupili v trencine na juhu. nastastie nemusime nic prerabat aspom o nicom nevieme, akurat dvere a zarubne. ak vsetko klapne tak od juna sa mozme stahovat

olivka84
7. máj 2012

ahojte tak mne je tiez priserne som strasne unavena len dufam ze to neni tehotenska cukrovka.uvidime buduci tyzden idem na test. inak ako dlho vam trvalo kym vam dali termin na 3D lebo ja uz 2 tyzdne cakam a nic vraj mi daju vediet a nic.

paula80
7. máj 2012

@olivka84 ja som sa objednávala v Cygese a dali mi termín hneď,teda ja som chcela až o 2 týž.Ty sa kde chystáš na to 3D?

olivka84
7. máj 2012

@paula80 no ja mam idealne tento alebo buduci tyzden aj ja som sa v cegyse objednala a stale nic vraj mi dr hlavacik musi dat termin a to tam uz 2tzydne neni ked mi ho nedal mam s toho nervy a nechcem tam zasa volat uz som volala raz ja a raz priatel a vraj oni mi daju termin a zavolaju

anicka245
7. máj 2012

@olivka84 preco si myslis ze by to mohla byt cukrovka? ja som obcas mavala strasne stavy ze ma odrazu prepadol hrozny hlad a zacala som sa az triast kym som sa nenajedla. Tiez dufam ze to nebude cukrovka ☹

paula80
7. máj 2012

@olivka84 no tak to je divné, ja som si volala a sestrička ma hneď objednala, je pravda,že ja som sa objednala na morfologický ultrazvuk s využitím 3D,nie čisto 3D s nahrávkou,tak možno preto.Ale ja si myslím,že za zavolanie nič nedás,keď im povieš,že si už v 24.t.t,aby si to nepremeškala.

jenny6
7. máj 2012

@anicka245 Aničkaja si myslím, že to by bolo skôr pri nízkej hladine cukru takéto stavy 🙂 Inak baby, v zdravotníckych potrebách sa dajú kúpiť za pár eur indikátorové prúžky na vyšetrenie moču. Ja som si ich kúpila kôli tomu, že som si myslela že mám zápal močových ciest a nechcela som hneď behať k doktorovi.. No našťastie ani bielkoviny ani krv som nemala, tak som si ušetrila čakanie v čakárni. Som ja ale hypochonder 😀 Na tých základných sa dá vyšetriť bielkoviny, ph, cukor, krv, bilirubín a ketolátky.. Cukor v moči je vtedy, ak v krvi je na 10 😉

piskotik
7. máj 2012

@jerryjanka ahoj môžem aj ja do súkromnej, rada Vás čítam aj keď nemám toľko času prispievať 😉

anicka245
7. máj 2012

@jenny6 no len prilis nizka hladina cukru - hypoglykemia je tiez cukrovka, dnes sa mi to stalo zase... som si hned tri zakusky musela dat po obede 🙂 pritom som sa necitila prilis hladna az ked som si bola vziat obed som sa normalne roztriasla a az kym som si nezjedla zakusky nebolo vsetko ok. V piatok sa to u dr. opytam radsej...

dadika663
7. máj 2012

TAK JA SOM MALA TROCHA VYSSI TLAK A ESTE STALE MI NENI DOBRE TAK LEN LEZIM. Z CUKRU TO NEBUDE LEBO MA TROSKU POBOLIEVA AJ HLAVA