September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Ahojte mamičky ide niektora na krv ku gyn. v 28tt??neviete koli čomu sa berie ta krv?(ja mam s manželom rozdielny RH-faktor....tak možno aj na protilatky?)
ahojte baby tak ja som glukozovy test absolvovala vcera najprv som myslela ze sa povraciam ale potom ked som si zmyslela ze by som to musela pit znova tak som to radsej predychala.... vysledky budu o tyzden... ako to ze vam robili utz a mne ho robili naposledy 6.6??? aj ja som chcela videt malicku :( no nic budem si musiet pockat... inak uz nam prisla koliska je neskutocna za tie prachy 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 pardon utz mi robili naposledy 7.5. 🙂 joj aka som uz zmagorena 😀
chodievate niektora plavat? uvazujem nad tym a neviem ci teda mam pouzit nejaky ten tampon aby som nejaku infekciu nedostala, ze ake mate skusenosti. Vcera som si kupila vankus na kojenie a bol to blahodarny spanok, vrelo odporucam, konecne ma nebudili bolave klby 🙂
@anicka245 ja nechodim plavat ale na zaciatku tehu sme sa boli dva krat kupat a tie tampony pre tehotne 4ks stoja okolo 4-5 eciek takze celkom drahe ked chce niekto chodit prvidelne plavat... teraz ideme na dovolenku tak do mora sa tesiiim 🙂 no a na tehotensky vankus cakam aj ja kedy sa mamina uraci mi ho spravit 😀
@lusinda1989 ahoj aj ja som ten glukozovy test robila vcera...a podla mna to vypitie nebolo az take hrozne....pomalicky sa to dalo,len pre mna bolo horsie tie 2 hodky tam cakat a hladovat....to bolo na nevydrzanie:((...malicky sa mi prevracal hore dole,co bol uz taky hladny..... ja si idem pre vysledky uz zajtra a vypada to tak ze by mali byt v poriadku🙂)
ahojte, tak ja som bola dnes na tom glukozovom teste... pichla mi raz sestricka do prsta, hodnota 3.9 - vypila som tu glukozu, namiesala mi to asi do pollitroveho pohara, vypit to nebolo az take strasne, akoby som pila vodu z kompotu, ale potom mi bolo nenormalne zle... myslela som, ze sa povraciam, ale ked som si predstavila, ze by som to musela absolvovat este raz,udrzala som to v sebe... druha hodnota tiez do 4och, takze vsetko oki 🙂
ahojte mamicky a kedy sa roby ten glukozovy test?? a musi to kazda buduca maminka absolvovat?
Ahojte baby, mam otazocku. Máte niekto tiež problém s výtokom? Už som o tom vravela aj doktorke, spravila vyšetrenie a všetko je vraj v poriadku. Nemám problémy so svrbením ani nič podobné, dokonca výtok ani nejak extra nezapácha, ale je intentívny, taký redší. Stále používam intímky a tie sú nonstop vlhké. Viete poradiť, čo s tým? Alebo ako to riešite vy ak máte podobný problém?
@lucica no, vitaj v klube...bojujem s nim v podstate nonstop ☹ ☹ ☹ aj mi dala dvojake lieky, nic nezabralo, potom odporucila toto http://www.lekaren-nonstop.sk/tovar/4236957-clo...
drahe nehorazne a musim povedat, ze na par dni to aj zabralo...ale zial len na par dni.....a keby si vysadila tie intimky?
Babenky,
ja sa s Vami lúčim, po zdravotných komplikáciach mi musia urobiť sekciu - babatku davaju este jeden max. dva tyzdne - takze ak vsetko dobre dopadne budem patriť k junovkam...
verím, že aj mna daju potom dokopy...
Držte sa všetky , prajem krásne tehotenstvo a batôžtek na konci🙂