September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lucica ak ta to nesvrbi a nestipe - tak to mas super... ja som stale dole zapalena, neviem sa toho zbavit.. bola som na vysetreni, ph aj posva je OK... je to len vonkajsie... ale je to dost neprijemne.... ani caste umyvanie nepomaha :( tiez by som ocenila nejake rady... ak mate...
ahojte - včera som bola na glukózovom teste, myslela som si, že budem mať problém vypiť tú glukózu, ale viete čo - mne celkom chutila 😀 😀 možno aj preto, že teraz v tehoten. mám obrovskú chuť na sladké 😀 😀 😀 takže som to mala vypité ako prvá 😉 🙂 u doktora som s výsledkami ešte nebola, ale podľa toho, čo som našla na nete je cukrovka u mňa vylúčená, tak som rada 🙂 a vám sa ako darí?
@stipec26 ahoj ja som sa neskutocne dlho liecila od mykozy a nakoniec co mi pomohlo a nadobro som sa jej zbavila bol rosalgin vyplachy pravidelne 2-3 krat do tyzdna... je to nakladne ale ucinne a moze sa to robit aj v tehotenstve... nehovorim ze mas mykozu ale mohol by pomoct aj tebe 🙂
@babika771 ahoj zlatko drzime ti palceky a daj nam vediet ako sa mate s drobcom ....
@lusinda1989 a je to mykoza myslis? lebo doktorka sa mi zda povedala, ze nie.. ze iba zaparene, teda kosa vysuchana, spalena do biela..... a vyplachy iba zvonka, ci to sa nejako donutra dava?
ja ked som mala dlho mykozu tak mna to uz ani nesvrbelo ani nic jednoducho uz s tym telo tak nebojovalo... mala som taky tvarohovy vytok ... ale ak to mas iba z vonku zaparene tak odporucim to co funguje na detoch 🙂 detsky puder popripade nejaky detsky krem na zapareninky... aj som to mavala v lete z vloziek jednoducho som tam dole citlivejsia a tak sa mi to zaparovalo... davala som si na to detsky puder a pomohlo to 🙂
@stipec26 boze zasa demencia predchadzajuca odpoved pre teba 😀
inak baby za posledný mesiac som pribrala 4 kg 😅 dúfam, že to takým rýchlym tempom nebude pokračovať ďalej 😀 zatiaľ mám celkovo + 8kg, to by malo byť v norme, nie?
@vladka1828 ja som zatial doteraz pribrala 4,5kg z toho 2kg za posledny mesiac 🙂
@lusinda1989 fíha, tak to si na tom dobre 🙂 ja dúfam, že sa to priberanie teraz trocha spomalí 🙂
@vladka1828 tak to si ma potesila ze ti to chutilo 😀 konecne jedna pozitivna sprava o glukoze 🙂 ja dufam ze budem na tom podobne ako ty aj aby mi to chutilo aj aby boli dobre vysledky 🙂 lebo ja stale stale mozem sladke ale uz som to obmedzila lebo ved uz mam +10kg.....
@vladka1828 no hej viac sa bojim ze priberam nejak malo :(
@lusinda1989 Inak mňa tiež dlho trápili mykózy a vkuse saopakovali, tak mi gynekológ odporúčal vobenzym. Je to troško väčšia investícia no oplatilo sa, odvtedy mám pokoj 🙂
@jenny6 mne nepomahalio nic ja som bola uz aj u imunologa... niekolko druhov masticiek niekolko desiatok druhov tabletiek no hroza.... hned po sexe s priatelom sa mi to vratilo... a pomohol mi az rosalgin
baby ja tiez strasne dlho mavam mykozy...ako ma to asi pred 3rokmi chytilo-taha sa to so mnou vzdy.... 😠
@lusinda1989 a u mna to tiez uz tak bolo ze ziadne svrbenie a tak..niekedy ano...ale inokedy len strasny vytok a tak som vedela ze mam mykozu...proste uz imunita s tym ani nebojuje...telo si zvyklo...
@lusinda1989 ja som este rosalgin neskusala...ale asi budem musiet.. 😉

@babika771 držím hrozne moc silno palce nech všetko dobre dopadne