icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

alex999
18. jan 2012

@marcelatje tak ja ešte presne neviem, uvidim podľa sona, či to sedi.ALe Natalku som porodila deň pred termínom 😀 a myslím že to ani terza inak nebude 😉

alex999
18. jan 2012

@zahadka myslim že to ma niečo spoločne s tym, že ti maly dráždi bradavky, do tela sa vylavuje nieaky hormon a ten môže vyvolať potrat alebo predčasny pôrod. No nie som odborník, vravim len to čo som čítala.Je to na tebe, prípade zavolaj svojmi gynekologovi 😉

montinka
18. jan 2012

@zahadka

@alex999 dakujem hmmm tak dnes sa ide na caro do obchodu.🙂

veverka84
18. jan 2012

ahojte dnes som bola u svojej dr ukazala som jej papier zo sona z nemocky a povedala ze super ze je to tam kde ma byt a ze o 2 t na kontrolu ze to uz bude aj srdiecko🙂dnes prve grcanie ranne fuj

ktore
18. jan 2012

@veverka84 a kolky tazden mas?aj ja sa uz tesim na piatok nech mi povie ze je na dobrom mieste.

ktore
18. jan 2012

@montinka ja som si dnes kupila ranajkovu kavu.le inak aj kava sa moze ak neni problem z tlakom.

zahadka
18. jan 2012

baby a kolko chcete mat deti??? 😨 😝

veverka84
18. jan 2012

@ktore no asi 5-6 tt neviem urcia mi termin az v 10 tt lebo kramy som mala 19.11. naposledy ale bolo ,,vyrobene,, podstatne neskor ja som malu kojila do 22 mes. v novembri mala 2 roky a vtedy sme sa zacali snazit cyklus uplne divoky po tom...min stredu mi brali krv na HCG a mala som 1300 a to zodpoveda na 3 tyzden od oplodnenia cize plus dva tak tento tyzdenby som mala byt ten 6 tt podla ,,mojich vypoctov,, 😀

sissmiss
18. jan 2012

ja idem k dr pondelok a uz sa naozaj celkom tesim. Len rozmyslam ci nepoprosit o pn ku...ja som totalne neschopna v praci. Je mi zle, na zvracanie, unavena, a kedze predch. tehu skoncilo MA, mozno sa zlutuje.... sak ja vobec neviem co tu v tej praci robim... Blbe je ze som prave skoncila svoju robotu vo svojej firme a teraz som sa prestahovala, mam nove miesto, cakali na mna pol roka a ja im teraz poviem ze z toho nic nebude. Takze mam vycitky svedomia a otazky co dalej...hlavne ze som si sem pred mesiacom nanosila vsetky veci...Mam taku pracu ze ked uz bude moc vidno brusko, nebudem sa tu moct promenadovat....pri prvom ho bolo vidno v 5.mesiaci a teraz v 8.tt ach jo. A vcera som nestihla obed, len nejake ovocie a jogurty a odvtedy mi je zle ☹ teda, nie ze by predtym nie 😀 ale uz mi bolo den-dva dobre 😀

veverka84
18. jan 2012

@zahadka ja som vzdy chcela min 3 deti najlepsie vsak 4 dve dievcatka dvoch chlapcov 😀 ale som rada ze som muza nahovorila na 3 dieta lebo on vzdy hovoril len o dvoch a takto sme nasli zlatu strednu cestu 😀

sissmiss
18. jan 2012

@zahadka ja tri 😀 ale radi by sme aj babu, prvy je chalan, tak uvidime ci ideme robit dalsie a dalsie alebo ako 😀

monika2712
18. jan 2012

Baby co ste okolo 5-6 tt, pobolieva vas brusko ? Mna nejak velmi malo, tak mam obavy ci to nie je zle.. ?? 😒

veverka84
18. jan 2012

ja mam doma aj to aj to cize mne je to jedno 😀

veverka84
18. jan 2012

@monika2712 mna tak striedavo bolelo podstatne viac na zaciatku ako pred kramami a potom prestalo dnes ma trosku boli ale ked to mam zhodnotit tak skor neboli posledne dni ak oboli takze je to asi ok...ale tie prsia no vecer ked dam podprdu dole taka ulava...

sissmiss
18. jan 2012

@monika2712 ano, akoby sa roztahovala maternica. Ale mna obcas aj picha vajecnik alebo tam niekde 😒 tak dufam ze dr mi v pondelok najde fazulku tam kde ma byt

zahadka
18. jan 2012

@monika2712 kazda zena to preziva inak a aj kazde tehotenstvo je ine, pri prvom som necitila nic v podbrusku, teraz citim aj tam aj krize...takze je to individualne

Ja som vzdy chcela 2-3 deti, muz min.3, ale teraz, ked mame tak po sebe tak sa zlakol a hovori, ze max.3 a to tretie az neskor, takeho benjaminka. My tiez by sme teraz radi dcerku 🙂

veverka84
18. jan 2012

no aj ja som chcela povodne to tretie take zabudnute ale potom som si povedala ze do 30 to chcem postihat a na starobu uz len oddychovat 😀

kali23
18. jan 2012

@monika2712 mna sem tam bolí, dnes ráno ma pichalo na obidvoch stranách, aj teraz ma pichá... a ked som tu vcera čítala o niektorých babách, čo sa im stalo, tak mi nie je všetko jedno...
doteraz som si nic nepripúšťala, ale normálne som vcera dostala strach...
ja neviem v noci spat, furt sa budím a toto ma ubíja, lebo ja som bola 30 rokov strašný spachtoš... nad ránom sa budím s bolestou brucha, lebo mi strasne treba cikat... nevydržím v noci aspon raz neísť... tie nočné chute na jedlo sa snažím ako tak ovládať...
baby cvičíte nejako?

monika2712
18. jan 2012

@sissmiss aj ja obcas citim pravy vajecnik, zacalo to par dni pred ocakavanou mrchou, vtedy tak intenzivnejsie, teraz uz len obcas pichne.

@zahadka no prave preto som sa pytala, lebo minulorocne tehu som ovela viac citila brusko ako teraz, tak neviem ci je to dobre alebo zle, vtedy to dopadlo zle, a teraz zas podozrievam to ze nic necitim, iba prsia.. 😖

@kali23 ja tiez v noci chodim, minimalne raz musim ist, mna to brusko tak velmi slabo sem tam ho pocitim, tak dufam ze je vsetko OK.. tiez sa velmi bojim.

kali23
18. jan 2012

ja mám niekedy pocit, že ani niesom tehotná... kedze to este nemám potvrdené... manžel je akýsi divný, akoby tomu ani neveril alebo co... ja vidím ako sa mi zmenili prsia aj brusko, on nic nevidí, že sama "nafukujem" brucho mi povedal... máte aj vy niektorá manžela, ktorý sa do toho akoby ešte nevedel dostať/pochopiť/zmieriť? niekedy mám pocit, že som v tom sama... kamoška mi hovorí, že muži to vnímajú inak, že až keď poriadne narastie brucho tak si to konecne uvedomia...

jerryjanka
18. jan 2012

@fifitko25 je mi to ľúto. nestrácaj nádej.

zahadka
18. jan 2012

@kali23 moj muz bol sice z toho mimo par dni, ale teraz sa uz vytesuje. Urcite to chlapi inak vnimaju, keby mali aspon na par minut moznost citit to, co my, tak ich pohlad by bol od zaciatku uplne iny 😵

tatulienka
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea ani ja som este nebola...pojdem asi buduci týzden..

monika2712
18. jan 2012

@kali23 no moj muz, vhladom k tomu minulorocnemu neuspesnemu tehu to tento krat berie velmi s rezervou, povedal ze sa zacne tesit naplno az ked budeme mat srdiecko na sone.. a ja ho za to nevinim.. je to normalne, obranny mechanizmus.. velmi ho to vtedy ranilo.. viem sa v kutiku duse tesi rovnako ako ja, taktiez s obavami ako to dopadne. je pravda ze muzi to inak prezivaju.. ale to neznamena ze sa netesia.

tatulienka
18. jan 2012

caute...ako? co nove?

kali23
18. jan 2012

nezabite ma, ale ja som nikdy nepocitila tuzbu mat dieta a moj manzel tiez nie, celkom nam nas zivot vyhovoval, na jar sme planovali dovolenku, ale kedze mam uz 30 tak sme si povedali, že by sme to mohli vyskúšať, ehm kto mohol vediet, ze to vyjde hned na prvy šup ;) tak mozno aj preto sa ešte s tym nejako nevyrovnal, lebo to prislo tak rychlo, len ma ta jeho reakcia dost prekvapila a po 11 rokoch som si myslela, ze ho poznám dokonale... 😀

kali23
18. jan 2012

a ešte by ma zaujímalo, či by ste (samozrejme len ked bude vsetko v najlepšom poriadku) šli niekam k moru, letecky v takom 4-5 mesiaci...

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@tatulienka len rozmyslam, ci k nej nepojdem predsa skor. dnes a pred dvoma dnami ma trocha ostro picha v pravom boku. tam kde mas slepak. neviem z coho by to mohlo byt. pri prvom drobcovi som mala taketo pichanie az neskor a nie na zaciatku.
inak som teraz doma, lebo drobec ma chripku, tak sa s manzelom striedame na pol dne v praci. cely je zlomeny drobcek maly.

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@kali23 niekedy muzi reaguju inak ako by sme cakali. boli ste 11 rokov bez dietata, tak mu daj cas nech to vstrebe 😉 inak k moru kludne mozes ist ak je vsetko v poriadku. a prave 4-6 mesiac su super na cestovanie, lebo uz nie si taka unavena ako na zaciatku a nemas velke brucho ako na konci tehotenstva. ja tiez o tom premyslam, ci by sme nesli tiez.

tatulienka
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea no tak to nieje bohvieco chripka..chudatko male..a uz chodi do skolký a tý do prace?ja som este na rodicovskej, moja mala ma len 16 mesiacov..