icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
23. jan 2012

@ktore myslis ze sa to da?

ktore
23. jan 2012

@sunny15 jasne ze ano povies doktorke a ona ti to urcite urobi.musis sa jej opytat.akurat aj na predchadzajucej strane to zahadka niekomu pisala.aj mne tak posunuli matersku kvoli robote.

saseenka
23. jan 2012

@monika2712 Srdiečko ešte nebolo ale ideme vo štvrtok zase..ale to si myslím, že ešte nebude, však..to budem v 5tt+2..

iviatko
23. jan 2012

Ach baby,cim viac vas citam,tym viac stresujem a pozorujem sa.tiez som zazila potrat v 6 tyzdni pred 2 rokmi a uz to nechcem zazit. Drzim palce vsetkym tehulam! Ked budeme trochu za vodou nakuknem sem.drzte sa.

zuzana_v1
23. jan 2012

@tinara23 tak tam je krasne ukazane cele tehotenstvo 🙂 hned to ukazem manzelovi, ked sa vrati z prace 🙂 super stranka

martinkaa
23. jan 2012

Ahojte babenky, pridavam sa k vam, termin mam 27.9

tatulienka
23. jan 2012

@martinkaa ahoj..vitaj a gratulujem 🙂

annie6
23. jan 2012

@martinkaa gratulujem 🙂

martinkaa
23. jan 2012

@tatulienka
@annie6 ďakujem pekne 🙂 Chcem sa opýtať, aké cviky sú vhodné v tehotenstve? Brušáky asi veľmi nie, však?

tatulienka
23. jan 2012

@martinkaa no brusaký urcite nie....a preco chces cvicit?no to ti neviem povedat, ja bý som radsej necvicila 😅

hanka1111
23. jan 2012

Ahojte dievčatá, aj ja sa k vám pridávam 😀
Chcela som @alex999 aj ja som v 7tt silno krvácala, bola sobota a tak sme bežali na pohotovosť. Bábo bolo našťastie v poriadku, Dali mi injekcie na zastavenie krvácania a poslali ma domov, teraz som na PN. Verím, že aj u vás to je OK, držím palce...

zuzana_v1
23. jan 2012

Baby a je tu niektora z vas zo ZA?

martinkaa
23. jan 2012

@tatulienka pretoze som cvicila pred otehotnenim a aby som nevysla z cviku 🙂

zahadka
23. jan 2012

@sunny15 nie, utrogestan.
Neda sa ti to riesit PNkou, treba sa ist asi priamo na socialku spytat na nejake ochranne lehoty, alebo aj ten skorsi termin sa da

tamix
23. jan 2012

@zahadka dnes som sa bola pýtať. Keďže už som tehotná a som ma materskej s malou, tak mi to už nevychádza. Takže ja som to už prepásla.

montinka
23. jan 2012

@zuzana_v1 ja som zo ZA preco?
@alex999 drzim palce aby to dobre dopadlo.

jeny
24. jan 2012

@alex999 drzim palce,dufam ze si uz doma a je vsetko ok
baby mne minuly tyzden byvalo dost zle, hnusne sliny od rana do vecera no od piatku zrazu nic,uz sa zacinam bat,jedine co citim je obcasne bolesi podbruska a brucho mam ako balon zo vsetkeho ma nafukuje

papucz
24. jan 2012

@zuzana_v1 ja som zo ZA

tereza01
24. jan 2012

Ahojte baby...Tak sa pridávam... 🙂 U dokyho som ešte nebola, no podľa ms to vychádza na 21. september. Mám občasné mierne bolesti v podbrušku, prsia na roztrhanie, zo všetkého ma nafukuje a poobede si musím na hodinku hodiť šlofíka, inak by som asi zaspala aj priamo na ulici 🙂

ktore
24. jan 2012

ahojte baby.ma niektora z vas skusenosti z FEBICHOLOM?vcera som nejedla pravidelne.vecer ma bolela zaludocna sliznica o druhej som musela volat pohotovost.dala som si pred tym febichol.ale nepomohol.dokt mi pichla NOS-PU.poznate to?bojim sa teraz ze to sposobi chybu vo vyvoji.pojdem si pospat lebo som isla spat o 5 hod.dufam ze zaspim.bolo mi predchvilou na odpadnutie ale asi z tej neprespanej noci.a musela som vstat a malu vychystat do skoly.

daniela02
24. jan 2012

@ktore ja som dostala nospu od mojej doktory, je proti krcom na hladkom svalstve, dava sa vraj bezne tehulkam, chcela mi ju predpisat aj obvodna, ale dostala som ju uz od doktorky na uzv ked som bola, je to na zmiernenie krcov ked mas, a hlavne mi vysvetlovala, ze ked som tehulka a mavam zapchu alebo ma nafukuje, aby som si tieto krce nemylila s krcami roztahovania maternice. Tento liek ich zmierny a pomoze

daniela02
24. jan 2012

@ktore ak sa mi podar prescanovat poslem ti pribalovy letacik

daniela02
24. jan 2012

@tereza01 vitaj v klube a pekne odychuj

ktore
24. jan 2012

@daniela02 a ten febichol nevies?je tam pisane ze tehotne len po dohode z lekarom tak sa mi zda.

ktore
24. jan 2012

neviete niekto spravy o alex999?

monika2712
24. jan 2012

@ktore moja co sa ti to stalo? hrozne.. nezjedla si nieco? mna minule tehu chytili take hnusne krce z jahod.. myslela som ze odpadnem z tej bolesti.. nakoniec to preslo, nesla som ani na pohotovost, ale teraz si uz dam pozor na take alergeny.
Mna pre zmenu boli hrdlo a mam tam aj aftu, tak sa tesim, nic si na to nemozem dat, maximalne kloktat.

ktore
24. jan 2012

@monika2712 cim kloktas?ja som len nepravidelne jedla.vecer som sa najedla len perkelt z ryzou ale kapusta surova k tomu.a to ma asi dorazilo.potom jak 100 kilovy kamen na zaludku.hore v tom obluku.zvykla som to mavat ale uz davno.volala si doktorke?

monika2712
24. jan 2012

@ktore no zatial som len vcera kloktala stopanginom, dnes rano je to troska lepsie ale este to citim.. zatial som doma, cakam na elektrikarov, maju dojst o hodinu a potom idem do prace, Dokine som nevolala, kedze krce ma presli, pomaha magnezko pred spanim. skoda len ze s tym spankom mam stale problemy.
Co je ale divne, ze mi uz nejak nie je ani zle.. ?? joj uz len 3 dni a kontrola!! 😉