September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@monika2712 Srdiečko ešte nebolo ale ideme vo štvrtok zase..ale to si myslím, že ešte nebude, však..to budem v 5tt+2..
Ach baby,cim viac vas citam,tym viac stresujem a pozorujem sa.tiez som zazila potrat v 6 tyzdni pred 2 rokmi a uz to nechcem zazit. Drzim palce vsetkym tehulam! Ked budeme trochu za vodou nakuknem sem.drzte sa.
Ahojte babenky, pridavam sa k vam, termin mam 27.9
@martinkaa ahoj..vitaj a gratulujem 🙂
@tatulienka
@annie6 ďakujem pekne 🙂 Chcem sa opýtať, aké cviky sú vhodné v tehotenstve? Brušáky asi veľmi nie, však?
@martinkaa no brusaký urcite nie....a preco chces cvicit?no to ti neviem povedat, ja bý som radsej necvicila 😅
@martinkaa ahoj, ja som vcera nasla toto:
http://www.hejbejse.tv/kategorie/Cviceni-v-teho...
http://www.topky.sk/cl/13/131724/Tehotenstvo--A...
Ahojte dievčatá, aj ja sa k vám pridávam 😀
Chcela som @alex999 aj ja som v 7tt silno krvácala, bola sobota a tak sme bežali na pohotovosť. Bábo bolo našťastie v poriadku, Dali mi injekcie na zastavenie krvácania a poslali ma domov, teraz som na PN. Verím, že aj u vás to je OK, držím palce...
Baby a je tu niektora z vas zo ZA?
@tatulienka pretoze som cvicila pred otehotnenim a aby som nevysla z cviku 🙂
Ahojte baby...Tak sa pridávam... 🙂 U dokyho som ešte nebola, no podľa ms to vychádza na 21. september. Mám občasné mierne bolesti v podbrušku, prsia na roztrhanie, zo všetkého ma nafukuje a poobede si musím na hodinku hodiť šlofíka, inak by som asi zaspala aj priamo na ulici 🙂
ahojte baby.ma niektora z vas skusenosti z FEBICHOLOM?vcera som nejedla pravidelne.vecer ma bolela zaludocna sliznica o druhej som musela volat pohotovost.dala som si pred tym febichol.ale nepomohol.dokt mi pichla NOS-PU.poznate to?bojim sa teraz ze to sposobi chybu vo vyvoji.pojdem si pospat lebo som isla spat o 5 hod.dufam ze zaspim.bolo mi predchvilou na odpadnutie ale asi z tej neprespanej noci.a musela som vstat a malu vychystat do skoly.
@ktore ja som dostala nospu od mojej doktory, je proti krcom na hladkom svalstve, dava sa vraj bezne tehulkam, chcela mi ju predpisat aj obvodna, ale dostala som ju uz od doktorky na uzv ked som bola, je to na zmiernenie krcov ked mas, a hlavne mi vysvetlovala, ze ked som tehulka a mavam zapchu alebo ma nafukuje, aby som si tieto krce nemylila s krcami roztahovania maternice. Tento liek ich zmierny a pomoze
neviete niekto spravy o alex999?
@ktore moja co sa ti to stalo? hrozne.. nezjedla si nieco? mna minule tehu chytili take hnusne krce z jahod.. myslela som ze odpadnem z tej bolesti.. nakoniec to preslo, nesla som ani na pohotovost, ale teraz si uz dam pozor na take alergeny.
Mna pre zmenu boli hrdlo a mam tam aj aftu, tak sa tesim, nic si na to nemozem dat, maximalne kloktat.
@monika2712 cim kloktas?ja som len nepravidelne jedla.vecer som sa najedla len perkelt z ryzou ale kapusta surova k tomu.a to ma asi dorazilo.potom jak 100 kilovy kamen na zaludku.hore v tom obluku.zvykla som to mavat ale uz davno.volala si doktorke?
@ktore no zatial som len vcera kloktala stopanginom, dnes rano je to troska lepsie ale este to citim.. zatial som doma, cakam na elektrikarov, maju dojst o hodinu a potom idem do prace, Dokine som nevolala, kedze krce ma presli, pomaha magnezko pred spanim. skoda len ze s tym spankom mam stale problemy.
Co je ale divne, ze mi uz nejak nie je ani zle.. ?? joj uz len 3 dni a kontrola!! 😉

@ktore myslis ze sa to da?