icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jazmina83
5. apr 2010

Prave preto som sa pytala, dokedy ti trva skusobna doba..zeby si to dovtedy este skusila tajit

zuzanockamt
5. apr 2010

tinke ... ved by boli blbi na tri mesiace zase niekoho zhanat ... to uz ta tam nechaju 😉

tinkerbell
5. apr 2010

aj ja si tak hovorim, ja to oznamim, nech sa deje, co sa deje, aspon uz nebudem musiet nad tym stale rozmyslat.
zuzanocka, ani moj manzel stale nema pracu, no ja sa na tu matersku tak tesim, ze by som veru nechcela nastupit do prace skor, dufam, ze MM si do juna nieco najde, ale zase prace je malo...

potvorka88
5. apr 2010

Tinker neviem ci to plati aj v skusobnej dobe ale ked oznamis tehu zamestnavatelovi, tak by si mala byt chranena pred prepustenim. Je na to aj nejaky paragraf ak chces mozem ti to kuknut

zuzanockamt
5. apr 2010

tinke ... ani mne sa nechce ist skor do prace, ale prachy treba a ak MM nebude nic mat, tak nic sa neda robit a pojdem ... aj ked uspory su, ale treba nam väcsi byt, tak nemozeme vsetko minut

julcek
5. apr 2010

tinkerbell myslim ze by nemuseli prepustit, ved koho by teraz zhanali namiesto teba

tinkerbell
5. apr 2010

dakujem baby, ste mi dodali viac odvahy 😉 potom napisem, ako som dopadla

zuzanockamt
5. apr 2010

tinke ... u nas v skole to zobrali v poho ... ved nebudeme cakat s detmi do dochodku, tak s tym mozu pocitata

zuzanockamt
5. apr 2010

ozaj tinke a ako budes teda riesit ten cas do nastupu na MD ... pojdes na UP? ... ci poprosis dr. o PN-ku?

kveta
5. apr 2010

Mám dve otázky. Som v 15tt+6dní. Pribrala som len dve kilá.. Je to ok?
Druhá otázka: Tiež sa Vám brucho viditeľne rozširuje už hore tesne pod rebrami a cítite tlak na orgány v tej oblasti?

helka101
6. apr 2010

Ahojte kočky, včera som nejako nestihala 😀 no obliata som bola len raz a tak decentne, od môjho bráááška, čo ma dosť prekvapilo.. 😕
Jhoj baby, mne bolo tak dva dni špatne.. bolel ma žaludok, nebolo mi dobre ani tak ani tak.. ale viem asi z čoho... zbožnujem colu 😒 a asi som to snou prehnala 😠 tak som sa na seba tak zlostila.. ešte aj teraz mi je špatne.. sa chystam do obchodu kupiť si mineralku a budem piť už len tuu 😔 Akurát sa idem pomalinky chystať na odber na tie Tripple testy tak som zvedava ako dopadnem s odberom 😅 minule sa podarilo sestričke, zobrať nejaku deravu striekačku, tak si viete predstaviť .... 😖

Za to cikanie, je to podobne aj u mna.. dakedy idem častejšie, dakedy menej, ale mala som to aj pri malom 😉 tak si hadam nato nejako do toho pôrodu zvykneme a ked porodíte, tak uvidíte ako vam budu určite veci čo ste mali počas tehu chybať 😅 mne najviac chybalo bruško.. tak sa mi manžel smail, že ho nemôžem mať aj v naruči aj tam dole 😀

Tak hezky den vam prajeme 😵

agentkak
6. apr 2010

Kveti tie kilá su pohode z toho sa nestresuj....a čo sa bruška týka tak ano...ja už mam take obtiahnute rebrá čo sa mi tak brucho zväčšilo že konec... a nejlepšie ked sa malé oprie niekde do brucha tak to sú eštelen talky hend mi ajbrucho stvrdne... 😠

jazmina83
6. apr 2010

Kvetka, ja som pribrala tiež len dve kilá a to sa normálne stravujem, nedokážem jest za dvoch ako mi to každý hučí do hlavy
a inak, niekde na nete som čítala, že mám tehulka vyššiu váhu pred tehotenstvom, o to menej by mala počas tehotenstva pribrat, je to individualne pri každej postave. Hlavne sa zdravo stravuj, viackrat denne menšie porcie, než do seba naraz napratat celú chladničku 😀

Ja mam tiež riadne vypuklé bruško a tiež sa rozširuje od rebier dolu

Helka, držím palce pri odbere. 😵

janica81
6. apr 2010

Cavino 🙂

ja som práve prišla z Tripple testov...som teda zvedavá, dúfam,že dopadnú dobre 🙂 inak si ani nepripúšťam, aj ja mam od rebier dole bruško nafuknuté 🙂 to bude srandy.... už sa teraz sa mi zda ze som ako sud... 🙂

ja som pribrala asi 4 kila...ale to bude tou veľkou nocu a tými dobrotami co som sa napchavala.... 🙂

maculienka123
6. apr 2010

ahojte,som tu dlhsie nebola,sviatky usli jak voda.sice ja som doma a nemusi do prace.asponze tak.

s tym cikanim,ja chodim aj 3krat v priebehu 5 minut,ked kope male a pretaca sa.inak,ked je kludne,tak raz za pol hodku urcite ano.a v noci som si zvykla raz okolo pol druhej a potom o siestej rano,niekedy aj viac,podla toho ci moc pijem,snazim sa preto menej pred spanim,ale co ked som najviac smadna aj v noci.

s tym pribratim to je individualne fakt,kamoska len 3Kg a ja uz aj 10 kg.podla postavy a stavby tela,co telo vyzaduje si vypyta,moje teda ziada nejak moc.co uz ale co necham male hladne.

maculienka123
6. apr 2010

vo stvrtok idem na ten morfologicky UTZ,tak hadam nam povedia co to bude.som zvedava strasne moc.vsetci tusia chalana a chcu ale dievcatko,ja takisto 🙂

v poslednej dobe mam strasne vredy po tvari,teda nie az tak strasne ale pre mna aj dva vredy je nieco strasne,ja to neznasam,citim sa tak spinavo a vyrazky sa robia jedna radost.

zuzanockamt
6. apr 2010

jazmin .... aj mne sa zatial potvrdzuje ta teoria, co si citala na nete ... chude baby viac priberu ... ja nie som tucna, ale ani nejaka modelka a zatial som pribrala len 2 kg a z toho som uz stihla 1 kg schudnut
macu ... ako ti je fajn, ze si domka 😵 ... ja rano idem na AFP testy a potom do prace 😝 ... a poobede je este aj porada 😝

agentkak
6. apr 2010

ahojte tak som prvae volala za vysledky AFP testov sú v poriadku a negatívne takže som som si vydýchla 😵 😵
janica neboj ani na to nemysli aj ja som sa bala ale fakt pokial maš bezprobl. tehu a mala si dobre vysledky predtým tak sa nemaš čoho báť 😉
macu ani ja sa neomedzujem na mne to neni až tak vidieť..a viem že to po porode zhodim takže pohodka... 😉 inak všetko ok ? nejaka sa m zdaš smutna

maculienka123
6. apr 2010

zuzi,dobre mi je,tak mi este nebolo,ale peniaze by sa nazvys zisli,zatial nam to vychadza,tak uvidime.
tak nech ti testy dopadnu fajn 🙂

zuzanockamt
6. apr 2010

macu ... ved to, ze tie peniaze treba ... nam to tiez zatial vychadza, hoci MM stale nic ... keby bol v praci, tak uz silno uvazujem na d PN

maculienka123
6. apr 2010

agentka,gratulujem,tak dalsia,co ma vysledky ok 🙂 verim,ze vsetky budu mat.

nie vsetko ok,praveze konecne sa citim uz lepsie,aj tei nevolnosti vecerne nie su take intenzivne. 🙂

maculienka123
6. apr 2010

no ved ano,zuzi,priatel pracuje a celkom fajn zarobi,inak si to neviem predstavit,mame dva uvery ☹

maculienka123
6. apr 2010

ale s pracou je to teraz veru biedne,ja len dufam,ze nieco po materskej najdem,mozno pojdem aj skor ak sa bude dat ale za dva tri roky sa to snad zlepsi.

jazmina83
6. apr 2010

Tie peniazky by sa zisli asi kazdemu, 😒 a ja uz nepracujem, som doma a citim, ze korunky chybaju a do porodu sa asi nestihneme nastahovat do domu...a Inak, prave som rozmyslala nad tym, co mi vravela lekarka...tym, že som citila prve pohyby uz v 16tt sa mi asi zmeni termin porodu a možno budem augustovka??!!! 😀

zuzanockamt
6. apr 2010

my nastastie nejake extremne pozicky nemame ... MM ma len jednu na byt, ale to je nic ... to je malo a uz chvalabohu nesplacame nic ine ... budeme musiet ale riesit väcsi byt tak v horizonte dvoch-troch rokov ... ale teraz sa situacia s pracou trosku zmenila, tak snad uz bude lepsie a uzijem si MD aspon 2 roky

agentkak
6. apr 2010

dakujem taka som rada trochu som sa bála kedže MM má už 38 rokov... 🙂
no super tak si konečne možeš to tehu začať užívať... 😉macu aj my mame dva uvery sak inak by si v dnešnej dobe nebyvala... ale tak ja chcem byt doma asi tak dva roky určite lebo toto je moja určite posledna materska 😅

agentkak
6. apr 2010

jazmi aj mne doki nameral väčšie babo a tiež mam pohyby od 16tt ale vraj to neznamena že budeš skorej rodiť môžeš aj nemusiš...záleží od babatka 🙂

jazmina83
6. apr 2010

Agi, prečo posledná materská??? 😀 A tretie bábetko? 😅

zuzanockamt
6. apr 2010

agentka ... tak aj ja blahozelam k dobrym vysledkom ... ja sa tiez trosku obavam kvoli MM, kedze uz daaavno nie je 20-nik 😅 , ale snad bude dobre 🙂

zuzanockamt
6. apr 2010

ja co sa tyka deti, tak ak bude teraz vsetko OK, tak sme asi s detmi skoncili 😔 ... uvidim, aka bude situacia este v priebehu 5-tich rokov, ale uz potom nebudem mat odvahu