icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jazmina83
6. apr 2010

Babulky, všetky máme krásne brušká 😵 len tie, čo ich máme už teraz ako melóny budeme vyzerat v 9 mesiaci akoby sme čakali trojičky 😀 😀 😀

Zuzi, ten sestrin Branko je na spapanie 😵 a akej je povahy malý, ked je v znamení panny? 😵 Ja sa už strasne teším na tie naše malé septembrové "panny" 😀

zuzanockamt
6. apr 2010

agentka ... takto o rok budeme mat takych istych velkych huncutov doma ... to keby ste ho videli nazivo 😀
macu ... ja tipujem, ze bude chlapec, ja ked MM sa stale nemoze vzdat Moniky 😀 ... ja ho uz aj volam Jurko a vravim MM, ze pozdrav Jurka, nech ma aj s tebou kontakt ... tak MM mi potom pohladka brucho a povie, ze no to myslis tu Moniku, vsak? 😀

jazmina83
6. apr 2010

Anaridka, zahlasované, ale som dostala menší zachvat smiechu pri tom malom 😀 😀 😀 zlatučký

zuzanockamt
6. apr 2010

jazmin ... krpaty je velmi dobry ... skoro ani neplace a kym bol malinky tak bol velmi spokojne dieta ... teraz uz zacina vymyslat, chce chodit na dvoch, ale je este krpaty na to, tak ho treba drzat za ruky a vtedy az dychci od radosti a vysmiaty od ucha k uchu ... po stvornozky moc nechce chodit, skor ide ako opica so zdvihnutym zadkom a hlada coho sa moze chytit, aby sa dostal na dve ... ale ked ma spravit nieco zle (napr. dostat sa ku krbu alebo ku sestrinym sminkam), tak lezie po styroch ako drak 😀

jazmina83
6. apr 2010

zuzi a to ma len 7 mesiacov???!!!! 😀 😀 😀 sestra má teda doslova živé bábo 😀

zuzanockamt
6. apr 2010

no zivy je az moc ... esteze je teraz sestra u nasich, lebo svagor robi vo svedsku, tak ho ma kto natahovat, ale keby ostala s nim sama, tak neviem

maculienka123
6. apr 2010

ked tu behate s tymi bruskami,hodila som moje 🙂

agentkak
6. apr 2010

macu peknučké 🙂 počuj ty si jaká drobnučká 😀

maculienka123
6. apr 2010

agi,bola som drobnucka,teraz uz som taka prisebe,vsade som popriberala

jazmina83
6. apr 2010

macu, bruško okomentované 😀 chutnučké 😵

agentkak
6. apr 2010

neviem kolko maš rokov ale vyzeraš na take dievčuliatko 🙂 aj tvoj MM mladé uško 😀 😀

mimka29
6. apr 2010

macu, teda leto 2009 a teraz je pekný rozdiel 😀 Pekné bruško 😉

liliana82
6. apr 2010

Macu krásne bruško 🙂
ja som už jak slon, a hlavne som celé sviatky jedla stále dokola 😒
chorá som stále, som nejaká slabá a to mám dnes narodky, tak som ich chcela nejak pekne osláviť a môžem tak doma sedieť 😖
AFP testy mám negatívne, a zajtra mám poradňu, tak sa budem vážiť, dúfam, že som zase nepribrala 😲

agentkak
6. apr 2010

lili všetko najlepšie 😉

andelik8
6. apr 2010

macu, naaadherne brusko... ja teda take este ani zdaleka nemam a to sme na tom s terminmi podobne 🙂

mimka, ja som bola na NT UTZ, malom 3D a pojdem aj na velke 3D na Zahradnicku v BA. Ta doktorka tam je velmi mila a bola som tam spokojna

silvika
6. apr 2010

no lili snad si pribrala, sak si tehotna, tam velku vahovu stabilitu ockavat nemozes

jazmina83
6. apr 2010

Lili, krásne narodky 😵 sprav si oslavu doma v posteli s drahým, wellness, masáž, pizza do postele... 😀
a hlavne sa rýchlo uzdrav 😉

silvika
6. apr 2010

andelik a na zahradnickej je ake centrum ze tam robia 3D?

liliana82
6. apr 2010

agentkak ďakujem 🙂
Ja som bola tiež na malom 3D na Záhradníckej a ideme tam aj na veľké, 3D, tak sa už nevieme dočkať...vidieť mimino tak "na živo" je ohromný zážitok

andelik8
6. apr 2010

silvi, GYN-FIV (http://www.novedieta.sk)

liliana82
6. apr 2010

jazmín ďakujem 🙂
na dnes som sa strašne tešila, mala som ísť s drahým pokukať nejaké baby obchody, konečne si všetky tie mini veci poobzerať na živo, nie len cez internet, ale čo už počká to ešte pár dní, aj keď mám takého tušáka, že polovička sa teší že sa tomu vyhla.

mimka29
6. apr 2010

lili všetko najlepšie 🙂

maculienka123
6. apr 2010

dakujem baby,ja neviem co tak rastie,vzdy som bola chuda jak prst a priberam a rastiem stale viac a viac.
ja mam 28r a moj priatel 23r,takze on vyzera mlado dost viem,ja uz mam svoj vek 🙂
no a neviem do svadby mame mesiac aj tyzden a ako budem vyzerat v tych satoch neviem neviem,sme si davali nacas.

maculienka123
6. apr 2010

priatel mal 4,5 kg ked sa narodil,tak mozno bude po nom,preto mam take brucho.

mimka29
6. apr 2010

andelik a dajú ti aj CD a fotky, keď tam pôjdeme na 3D a koľko to tam stojí? Veď si to pozriem na tej stránke čo si poslala 😉

silvika
6. apr 2010

a kolko stoji 3D? andelik
ň

mywiel
6. apr 2010

Ahojte holky, som taka rada na buduci tyzden idem na ten utz 4D tak sa hadam dozviem pohlavie je to len za 10 euro lebo ja nepotrebujem dvd a ani aby mi to robili pol hodinu, chcem len pohlavie a srdiecko vidiet, proste ci je babo ok. Otvorili u nas novy porodny dom tak sa chystam navstivit aj ten mozno tam budem rodit... 😉 http://www.tilia-naissance.ch/Visite_virtuelle....

andelik8
6. apr 2010

mimka, samozrejme ti daju aj CD s fotkami a kratkymi videjkami, to je v cene. Za male 3D v 16tt som platila 17, za to velke v 24tt mi tusim hovorili nieco okolo 30 ak sa nemylim...

andelik8
6. apr 2010

na stranke som cennik nenasla, ale ak si tam zavolate, poradia vam.

silvika
6. apr 2010

sikovna cena a nevideli ti vtedy pohlavie andelik?