♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
samasa, ja som zvykla pisat bud distributorom na taketo technicke otazky alebo vyrobcom neviem kde sa to vyraba ale isto kontakty maju nejake, mne sa pekne do dvoch dni ozvali vzdy
silvinka dakujem 😀 budem hladat nejaký kontakt 😀
silvi, pozerala sice, ale este sa to vtedy nedalo rozoznat. V pondelok mam ale poradnu, tak tam mi moja dokina pozrie. uz sa neviem dockat 😀
iiiba zeby tu boli nejake x-lander maniacky co to maju pod palcom secko. 😉
sa ti necudujem, ja som zvedava uz davno a este si budem musiet asi mesiacik pockat 😝
pre mna je ten 3D/4D ultrazvuk velká dilema 😖 najst kvalitnu ambulanciu,dostat termín, zaplatit nemalu sumu a nakoniec neuvidim nic, lebo bude babo zle otocene. V ktorom tyzdni je najlepsie ist na ten ultrazvuk? Som niekde citala, ze medzi 18-26 tt, neviem vazne, ci tam ist vobec, ked ma to teraz nijak nelaka, darmo vravia mnohi, ze je to krasny zazitok, ale tak neoplati sa už radšj pockat si do porodu? 😒
jazmi, ak by bolo babo zle otocene, alebo by tam boli ine problemy preco ho nebudes moct dobre vidiet, tak zarucuju, ze nemusis platit. dokonca na tej stranke co som sem davala bolo tusim aj napisane, ze ak nechces to CD s tymi fotkami a videami tiez nemusis platit, ale to by som si radsej overila telefonicky, lebo mne vtedy nic take nespominali. Kazdopadne by som to CD chcela, su to uzasne zabery
jazmi ja som pri prvom nemala 3D stacilo mi morfologicky ultrazvuk ze je vsetko v poriadku a hned aj pohlavie pekne videl, takze som na viacej zvedava nebola, snad az potom na konieco ako asi bude vyzerat.
Ahojte baby
Jazmi my pojdeme do HC dnes nas MM objedna. Vrajze to nie je iba zazitok ale daju ti lekarsku spravu o babatku. Poriadne ho pokukaju a to by som ja rada.
Potvorka, to som niekde na forumoch citala, ze v HC to velmi chvália 🙂 napišeš potom, kedy vám dali termín? Ja to možno skusim v Gyori, je to k nam blizko a v DS kvalitne 4D nemaju
Potvorka, a je to ambulancia ULMUS?
Jasne ze dam vediet. Tam je to super, ze sa da ist aj cez vikend. Manzelov kolega tam tiez bol a boli velmi spokojni, preto sme si aj my vybrali HC
Jazmi neviem ako sa to vola. MM ma o tom viac info, preto nas objednava on 😀
tak ja som po nakupnom zatahu konecne doma 🙂 ... a bola som feeeest uspesna 😀 ... mam super tehu rifle za 12€ a z cinskeho obchodu, no chapete to? ... a npratala som sa do M-ka, co som necakala 😅 ... a este mam tri tricka, svetrik a topanky 🙂 ... a sestrinmu krpcovi som kupila teplaky, tricko, pancuchy a jedno body 🙂
zuzi teda ty si šikovná 😉 Náhodou číňania majú pekné tehu rifle a za super ceny. Ja som mala takú nákupnú horúčku minulý týždeň a ponakupovala som si tričká a jedny šaty, tak som rada, že si mám konečne čo obliecť. Zajtra do poradne sa vyparádim 😀
mimka ty ides az na jedenastu co? to ja uz asi budem aj doma v trnave
Tehu rifle u cinanov? tak to som z toho paf, ja som dala za tie moje 60 ecok 😅 keby som to bola vedela...
ja cinanom ani nechodim, ked oni to farbia kadecim a mna ani nebavi take to prehrabavanie sa im v tom.
baby,je mozne aby babatko kopalo ma uz od rana skoreho a stale doteraz ale silno,kopance jak slak.sa bojim,ci sa mu tam nieco nepaci ☹
no moj moc nekopal za cele tehu niektore by sa asi aj vyplasili ci je tam zivy ale tak mozno tam mas takeho temperamentneho.
pokial ta nekope len pri urcitych polohach kedy by hoto mozno tlacilo asi sa len tesi kolko ma vela miesta.
macu nestresuj 😉 a bud rada že sa ti ozýva...skus si lahnuť a pomasirovať olejikom bruško
ja som pozerala u nasich cinanov ale tam strasne obrovske mali,takze nic moc,ale keby mali nejake na mna kupila by som,napustene je vsetko okolo nas a chytame sa toho.
inak andel v 19tt ti nevideli pohlavie?mna porazi,ja idem vo stvrtok na sono a my si myslime,ze uz nam povedia,to sa nemusi ukazat?neda sa ho nejak postuchat aby sa otocilo?
ja u cinanov tiez nekupujem, ale som vedela, ze tam maju aj tehu ... a ja by som viac ako 20 € za tehu nohavice nedala
macu moje sa vooobec nenechalo vyrusovat ked pozerala utz aj som sa hybala aj dr stuchala a nic ale to tvoje ked sa tak rado hybe mas sancu ze ho zachyti pri tom pohybe vo vhodnej polohe, a nevidno skorej dievcata chlapcom odhalia aj ked sa prave neukazuju
ja obcas nabehnem k cinanom,nekupujem vo velkom ale obcas natrafim na nejake tricko za 5 eur a poprdeli,tak nekup to.no vyberam vzdy len nieco extra,takze nie aby to mal kazdy.take leginy trostvrtove obtiahnute za 3 eurace na leto znosim z kazdej farby.
macu.. ja som bola naposledy v 16tt nie v 19tt.. vtedy este nevideli. teraz ak bude dobre natocene, tak mi povie doktorka
silvi ja idem na 10.30 hod, takže sa nestretneme 😒
potvorka mám ich odfotené aj v albume, fakt sa super nosia.
Mne veci od číňanov nevadia, len ich musím oprať kým si ich 1krát oblečiem. Sestra si kúpila tepláky u číňanov za 5,- eur a v butiku mali tie isté skoro za 20,- eur. Tak mi to príde škody vyhadzovať prachy navyše, keď si myslím, že v tých butikoch to kupujú od číňanov a potom predávajú drahšie.
macu ... presne ... no nekup to 😀 ... ja sa tiez potom chystam na leginy

ahojte kočky. Ja viem že sa bavíte o niečom úplne inom, ale chcela som sa opýtat, či náhodou neviete toto.... objednala som si kočík x-lander 2009 a nemá autosedačku... a neviem či mi tam bude pasovat aj iná autosedačka od x-landeru- napr. x car 2010 😒