♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja tiez rada nenakupujem ... ale nemam vela casu, tak som musela vyuzit den dovolenky ... nemozem cakat, kym sa do ziadnych nohavic nezapnem 😅
mimka ze aj maly take na teba pre tenucke a drzia dobre?
silvi, tak ty si teda výnimka, lebo máloktorá baba nerada nakupuje 😀
Leginy sú teraz pre nás super. Nikde netlačia, dáč si k tomu predĺžené tričko a paráda 😉
ja chodim stale s rozopatym zipsom,dam na to tehu pasik na brusko,zakryje to a mozme dat aj obtiahnute kratsie tricko.ale tesim sa na leginy ak sa otepli.
silvi držia parádne, ten pás na bruchu je príjemný, vôbec netlačí ani neškriabe. Ja som ich kúpila na trhu na Jedlíkovej v meste, tam sa dajú tie veci aj v pohode vyskúšať (každý má svoje kabínky na skúšanie), nie ako na iných trhoch.
ja neznasam nakup potravin,teda este nakup slak traf ale to vykladanie.
nakupovanie oblecka mam rada ale skor na jari a v lete,lebo prezliekaniev kabinkach zo svetrov a kabatov,to je pekna zataz,to ma nebavi. 🙂 taka bizuteria to sa da
macu ja s tou wellou nemam dobre skusenosti ale je prvada že tuto konkretne som ešte neskušala....
mne by ten rozpnuty zips vadil ... ja sa zatial zapnem do vsetkych nohavic ... ale tehu su pohodlnejsie 🙂
macu ja si myslím, že je to v pohode keď ťa drobec kope. Ako už písali, jedine, keby si dlho ležala v jednej polohe a stále by kopal, tak treba zmeniť polohu, ale keď sa hýbeš a kopká, tak to je OK, veď už si v 20tt.
agi,tak kazdy vlas je iny,mne celkom fajn chyta,ja mam dost tenky vlas,takze vsetko chyti pomerne rychlo.ine som neskusala od welly,len tuto.
zuzi,ja som si nejak zvykla ale ked ja stale nemozem zohnat tehu rifle na mna,take aby mi sadli a este sa mi aj pacili,ja radsej navlecem tie moje starule a nejak to pozakryvam a pockam na teplo,aj tak som vacsinou doma v teplakoch,keby som chodila do prace,to je o niecom inom.
mimi,ja viem,kazdy vravi,ze to je ok,len pre mna je to nieco nove a nepoznane,som z toho taka prekvapena 🙂
macu ja sa na kopanie hrozne teším 🙂
no ja som z toho nesmierne stastna,uzasny pocit 🙂
macu ... ked si chuducka, tak sa horsie nakupuje, to verim, ale ja mam postavu taku akurat vsetkeho dostatok, takze väcsinou nemam problem kupit ... ale tieto rifle su uzasne, normalne som nechapala, ze vyzeraju normalne ... lebo uz som mala na nete vyhliadnute za 18€
zuzi potom hod foto v rifloch 🙂
agentka ... hodim aj v rifloch, ale teraz som akurat odfotila len bruch, som neodolala, ked ste vsetky dnes popridavali 😀
ty maš take šikovné brušeno 😉
mne sa inak zda, ze sa mi vobec nezmenilo 😕 ... a zda sa mi, ze ho mam skor vypucene hore a nie dole ... hadam mi nerastie niekde v zaludku 😅 😀
😀 😀 😀 ty ho maš tak jak ja bábo je rozložene pekne viac vo vnutri...
macu,aj ja chcem isť do blond,ale neverim že mi nejaka farba urobi z mohjo harakiri na hlave biele vlasy
zuzi,ja som mala tiez na zaciatku,skor take od vrchu az neskor zacalo vypucovat zo spodu ale ved mas pekne brusko,nahodou
🙂
deni,to vazne?ved ty mas peknu hnedu farbu a ide ti to,ja som potrestana na cely zivot,mne ina okrem blond nejde,toho sa nezbavis,len dofarbovat a dofarbovat odrastky,jak za trest.
zuzi malé bruško 🙂 ale aj mne sa zväčšuje už od hora. Každý mi hovorí, že mám brucho vysoko, ale keď som aj dnes počúvala drobčeka cez ten domáci ultrazvuk, tak som našla srdiečko až nad pupkom.
denisocka keď chceš odfarbovať z nejakej inej farby 1x na blond, tak je najlepšie ísť ku kaderníčke (aspoň na to prvé odfarbobanie, nech ti stiahne farbu), lebo ja som na to doplatila a vyzerala som ako kanárik 😀
inak z toho dnesneho dvojhodinoveho behania po obchodoch ma dost boli podbrusko ... no uvidim ako sa budem zajtra citit, ked pridem z prace 😕 ... po tych 6-tich dnoch oddychu
mne je nejak tazko od zaludka 😝
ked ste dneska popridavali fotky brusiek tak som pridala aj ja ten svoj kotol 😅
Jazmi chcela si vediet termin na ktory nas objednali na to 3D. Tak ideme 9.5. - v nedelu. 😵 To budeme koncit 21tt, takze je to akurat 😀
ahojte 🙂
pisali ste o bruskach...ja mam tiez pocit ze nejako prestalo vykukat a ze mimi sa skryva. asi to budem mat v "krizoch" ako mi cez vikend babka povedala 😅

no ja popravde nerada nakupujem, takze ja idem az ked ma fakt ze nudza prikvaci este tak chlapcovi kupujem ale aj to ked viem konkretne co hladam. 😝 aaale zasa rada peciem, nemozem vsetko nie