♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte... 🙂
baby poviete mi čo presne ten morfologický ultrazvuk je??? a rozdiel od 3D sona???
lili,nic si z toho nerob,ja som do 16tt pribrala 7kg a teraz ani len netusim kolko uz pribudlo.
lulu,ja som citila v 19tt uz riadne kopance.
ahojte babule, ece nespite? 🙂
maci ja som tiez uz pribrala 7kg 😅
inak, priznavam sa bez mucenia, dnes som sa konecne odhodlala pridat foto bruska 🙂
Maci ja som do 16.tyzdna zatial 4 kilo+... ale teraz mi tak chuti...ze to asi pojde zavratne hore... musim sa krotit 🙂)
Zuzi pekne brusko.. 🙂)
diky jani 🙂
inak ja sa v tom jedeni tiez zacinam krotit, lebo by som len jedla a jedla 😅
mne ako rpešli ranné nevolnosti...stále by som niečo jedla... a táto veľká noc... no to bol zaberak... zaludok dostal na frak...
zajtra si dam asi mrkvovy den 🙂 🙂 nech sa spamatuje
inak ja som nejaku zvysenu spotrebu nezaznamenala ... jem rovnako ako aj predtym
mne ked presli nevolnosti, tak som behom mesiaca pribrala 4 kila ako som bola zrava 😀 teraz mam pocit, ze sa to uz unormalnilo, ale aj tak sa bojim momentu, ked sa v pondelok u dokiny po piatich tyzdnoch postavim na vahu...
ahojte
jej andelik teraz som pozrela na tu tvoju svadobnu foto a hned som vedela ze si z okresu PK si pamatam album z mojejsvadby.sk ty si priamo z PK alebo z okolia? lebo ja som priamo z PK. Inak ked idem v nedelu po PK tak vidim same kociky a deti. Sa mi tak vidi, ze vdaka Pezinku sa zvysuje porodnost na SR 😀 😀 😀
Dobre ranko dievcata 😉
mariann2 esteze si to tu napisala o tom pase,lebo som sa zrovna rozhodovala medzi tymto a este jednym a nakoniec som si objednala tie druhe tak uvidim ci budu dobre uz ich cakam kazdym dnom a potom sem napisem ci hej 😉
mac aj ja citim uz väcsie kopance,ale ked moje mimi je malinkate a nema este taku silu.mne ani jest kolko krat nechuti tak papam hala bala 😒
zuzi to je krasne brusko aj ja mam taketo mozno mensie sak ani ja som neni nejaka vysoka.taky maly prcek je zo mna 😀
Ahojte kočky.. 😉 ako vam zavidím to priberanie, no dufam, že sa to aj mne už rozbehne abudem mať take krasne bruško ako mate vy.. 🙂 pri malom mi vyskočilo po 20tt, tak asi to bude tak aj pri tom druhom 😅
Ja sa tiež rozhodujem, že si kupim nejaky pas, ked ste ich tu tak horlivo rozoberali, ale ešte sa neviem rozhodnuť, že aky 😀
Čo budete dnes robiť? Vypada to na další krasny slnečný den 😎
Ahojte tehulky 🙂
veru dnes to vyzera na krasne slnieckovy den, len skoda, ze ja ho zasa presedim v praci 😠
inak ja tiez silno rozmyslam nad tym pasom, ale este si to premyslim. bojim sa ze mi v tom bude zachvilu teplo a ze to nevyuzijem.
lulu, dakujem 😅 inak mohla by si sa aj ty odfotit 😉
čav hvezda že jaké brušeno ty sexi máš ? 😀
ahoj kati 🙂
mysliiiiiis? diky teda, ale ja sa skor citim jak balon a nie hvezda 😀 to vies, mala som dobry zaklad 😎
Baby, mne male od včera rano ani raz nezakopcovalo.. ☹ dufam, že sa nemohlo nič stať 😔
Zuzi, krasne bruško a aka si vyparadena 😵 kde si zohnala take tehulkovske oblecenie?
Helka, mne nekope už 2. den 😵 ale určite je OK, neboj
Jazmin naozaj.. 😅 lebo som sa zlakla, predtym kopcovalo o život a teraz už fakt nič... ☹
Zuzi, naozaj maš krasne bruško, taka vysmiata tehulka 😵
diky jazminka...sa budem cervenat 😅
kosela neni tehi, len super strih a je z newyorker-u a nohavice sa mi postastili vo vypredaji v jednom tehul obchodiku v tt
heli, mimco asi odpociva po sibacke 😉 ja uz sa neviem dockat kedy sa ozve to moje 😵
noo myslím že máš velmi pekne bruško... a dokaže, to posudiť to mi ver ja už som tiež raz mala 😀
helka, no veru vysmiata....to moj mangel ma rozosmieval stale, ale ja sa nerada skerim, lebo potom mi vyskocia moje liiiciska 😀
baby presne toto som riešila ja dva dni ani tuk.. hned som ostala v strese 😔 ale volala som s mamou a hovorila mi že to babo zas neni na baterky proste sa zamrvi ked sa mu chce a vraj je ešte malinkea tie kopnčeky sú viac menej také náhodne a vraj to zaleží aj od stravy (vitamínov) a duš. pohody...
No dufam, že len odpočííva.. som rozmyslala, že zbehnem aj ku dokymu aspon na kontrolne sono.. uvidim.. manžel hned povedal, že stresujem, že nemôže vkuse kopcovať, ved sa nakope ešte dosť .. 😅
Zuzi škoda, že my nemame v LC žiadny tehu obchodík, a tak kukam cez net, ale dať za jedne slimky, 50euro sa mi zda moc 🙄
Zuzi ale strašne ti to tehu ide 😉 taka fakt spokojna tehulka...
Kati aj ty by si mohla hodiť foto s portrééétom 😀
juj heli ked ked ja si pripadam taka antipritažlivá 😀 😀 😀
Ale Kati.. 😀 nettááááraj, ved na fotkcáh pred tehu vypadaš skvele, tak treba hodiť aj take fotečky.. 😎 len s bruškami 😀
ale ale co to agentkatka....jaka antipritazliva. tak mna namotas, aby som sa odfotila, tak ja sa dam zlomit a ty teraz toto. pekne dneska vecer domaca uloha - DU: odfotit sa pre konika 🙂
heli, to je skoda ze tam nemate ziadne tehu oblecko. musis dojst do tt 😉 ja som bola fakt happy, tie gate som kupila za 9euricok
No to je super cena.. 😉 lebo ja budem asi nutena objednať si nejake gate cez net, a vysolím za ne... a možno mi ani nesadnu... 😔 a zase kupovať si tu nejake rifle, a o mesiac zase a zase... tak si to neviem predstaviť.. 😖 manžel skrachuje... akože trička si viem aj tu popozerať, aj tak nechcem nič volne a niečo mam aj po malom, ale tie gate ma fakt trapia, lebo aj ked tearz sme vonku, tak ma rifle tlačia na spodok bruška... 😒
Ano Kati, tuto balamutiš a ty sa chceš z toho vyzuť, tak šup šup .. 😎
Baby,a boli ste uz niektore v tom nakupnom centre Eurovea? Vraj aj tam maju byt tehulkovske obchody. 😎

Ahojte kočky, bavili ste sa o pásoch, dávajte si pozor, ja som si objednala a nebola som príliš spokojná. Pozerajte aj na materiál.
Mám tieto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6614474&tab=0 , po prvé sú tam švy, ktoré praskajú keď sa pás natiahne, je to jednotná veľkosť, po druhé je umelý, 90% viskóza, keď bude teplejšie tak ho nevyužijem, po tretie objednala som si biely bez potlače a čierny s nožičkami, ten akože biely je taký smotanový a po štvrté, rozhodla som sa zaplatiť dobierkou a ešte aj za to som platila, takže poštovné+dobierka - 4.98€. 😝 Ale na prvý pohľad sú pekné 😀. A zdajú sa lacné. Inokedy by som radšej objednala iný, možno z iného materiálu. Ale možno je to iba môj názor.
Ja idem na morfologický ultrazvuk v pondelok, teda dúfam, že mi ho dr. urobí a hneď potom sa chcem objednať na 3D.