icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mariann2
7. apr 2010

Ahojte kočky, bavili ste sa o pásoch, dávajte si pozor, ja som si objednala a nebola som príliš spokojná. Pozerajte aj na materiál.
Mám tieto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6614474&tab=0 , po prvé sú tam švy, ktoré praskajú keď sa pás natiahne, je to jednotná veľkosť, po druhé je umelý, 90% viskóza, keď bude teplejšie tak ho nevyužijem, po tretie objednala som si biely bez potlače a čierny s nožičkami, ten akože biely je taký smotanový a po štvrté, rozhodla som sa zaplatiť dobierkou a ešte aj za to som platila, takže poštovné+dobierka - 4.98€. 😝 Ale na prvý pohľad sú pekné 😀. A zdajú sa lacné. Inokedy by som radšej objednala iný, možno z iného materiálu. Ale možno je to iba môj názor.

Ja idem na morfologický ultrazvuk v pondelok, teda dúfam, že mi ho dr. urobí a hneď potom sa chcem objednať na 3D.

janica81
7. apr 2010

Ahojte... 🙂

baby poviete mi čo presne ten morfologický ultrazvuk je??? a rozdiel od 3D sona???

maculienka123
7. apr 2010

lili,nic si z toho nerob,ja som do 16tt pribrala 7kg a teraz ani len netusim kolko uz pribudlo.

lulu,ja som citila v 19tt uz riadne kopance.

zuzulik82
7. apr 2010

ahojte babule, ece nespite? 🙂

maci ja som tiez uz pribrala 7kg 😅

inak, priznavam sa bez mucenia, dnes som sa konecne odhodlala pridat foto bruska 🙂

janica81
7. apr 2010

Maci ja som do 16.tyzdna zatial 4 kilo+... ale teraz mi tak chuti...ze to asi pojde zavratne hore... musim sa krotit 🙂)

Zuzi pekne brusko.. 🙂)

zuzulik82
7. apr 2010

diky jani 🙂
inak ja sa v tom jedeni tiez zacinam krotit, lebo by som len jedla a jedla 😅

janica81
7. apr 2010

mne ako rpešli ranné nevolnosti...stále by som niečo jedla... a táto veľká noc... no to bol zaberak... zaludok dostal na frak...

zajtra si dam asi mrkvovy den 🙂 🙂 nech sa spamatuje

zuzanockamt
7. apr 2010

inak ja som nejaku zvysenu spotrebu nezaznamenala ... jem rovnako ako aj predtym

andelik8
7. apr 2010

mne ked presli nevolnosti, tak som behom mesiaca pribrala 4 kila ako som bola zrava 😀 teraz mam pocit, ze sa to uz unormalnilo, ale aj tak sa bojim momentu, ked sa v pondelok u dokiny po piatich tyzdnoch postavim na vahu...

kuriatko84
8. apr 2010

ahojte
jej andelik teraz som pozrela na tu tvoju svadobnu foto a hned som vedela ze si z okresu PK si pamatam album z mojejsvadby.sk ty si priamo z PK alebo z okolia? lebo ja som priamo z PK. Inak ked idem v nedelu po PK tak vidim same kociky a deti. Sa mi tak vidi, ze vdaka Pezinku sa zvysuje porodnost na SR 😀 😀 😀

lulu723
8. apr 2010

Dobre ranko dievcata 😉

mariann2 esteze si to tu napisala o tom pase,lebo som sa zrovna rozhodovala medzi tymto a este jednym a nakoniec som si objednala tie druhe tak uvidim ci budu dobre uz ich cakam kazdym dnom a potom sem napisem ci hej 😉

mac aj ja citim uz väcsie kopance,ale ked moje mimi je malinkate a nema este taku silu.mne ani jest kolko krat nechuti tak papam hala bala 😒

zuzi to je krasne brusko aj ja mam taketo mozno mensie sak ani ja som neni nejaka vysoka.taky maly prcek je zo mna 😀

helka101
8. apr 2010

Ahojte kočky.. 😉 ako vam zavidím to priberanie, no dufam, že sa to aj mne už rozbehne abudem mať take krasne bruško ako mate vy.. 🙂 pri malom mi vyskočilo po 20tt, tak asi to bude tak aj pri tom druhom 😅

Ja sa tiež rozhodujem, že si kupim nejaky pas, ked ste ich tu tak horlivo rozoberali, ale ešte sa neviem rozhodnuť, že aky 😀
Čo budete dnes robiť? Vypada to na další krasny slnečný den 😎

zuzulik82
8. apr 2010

Ahojte tehulky 🙂

veru dnes to vyzera na krasne slnieckovy den, len skoda, ze ja ho zasa presedim v praci 😠
inak ja tiez silno rozmyslam nad tym pasom, ale este si to premyslim. bojim sa ze mi v tom bude zachvilu teplo a ze to nevyuzijem.
lulu, dakujem 😅 inak mohla by si sa aj ty odfotit 😉

agentkak
8. apr 2010

čav hvezda že jaké brušeno ty sexi máš ? 😀

zuzulik82
8. apr 2010

ahoj kati 🙂
mysliiiiiis? diky teda, ale ja sa skor citim jak balon a nie hvezda 😀 to vies, mala som dobry zaklad 😎

helka101
8. apr 2010

Baby, mne male od včera rano ani raz nezakopcovalo.. ☹ dufam, že sa nemohlo nič stať 😔

jazmina83
8. apr 2010

Zuzi, krasne bruško a aka si vyparadena 😵 kde si zohnala take tehulkovske oblecenie?

jazmina83
8. apr 2010

Helka, mne nekope už 2. den 😵 ale určite je OK, neboj

helka101
8. apr 2010

Jazmin naozaj.. 😅 lebo som sa zlakla, predtym kopcovalo o život a teraz už fakt nič... ☹

helka101
8. apr 2010

Zuzi, naozaj maš krasne bruško, taka vysmiata tehulka 😵

zuzulik82
8. apr 2010

diky jazminka...sa budem cervenat 😅
kosela neni tehi, len super strih a je z newyorker-u a nohavice sa mi postastili vo vypredaji v jednom tehul obchodiku v tt

heli, mimco asi odpociva po sibacke 😉 ja uz sa neviem dockat kedy sa ozve to moje 😵

agentkak
8. apr 2010

noo myslím že máš velmi pekne bruško... a dokaže, to posudiť to mi ver ja už som tiež raz mala 😀

zuzulik82
8. apr 2010

helka, no veru vysmiata....to moj mangel ma rozosmieval stale, ale ja sa nerada skerim, lebo potom mi vyskocia moje liiiciska 😀

agentkak
8. apr 2010

baby presne toto som riešila ja dva dni ani tuk.. hned som ostala v strese 😔 ale volala som s mamou a hovorila mi že to babo zas neni na baterky proste sa zamrvi ked sa mu chce a vraj je ešte malinkea tie kopnčeky sú viac menej také náhodne a vraj to zaleží aj od stravy (vitamínov) a duš. pohody...

helka101
8. apr 2010

No dufam, že len odpočííva.. som rozmyslala, že zbehnem aj ku dokymu aspon na kontrolne sono.. uvidim.. manžel hned povedal, že stresujem, že nemôže vkuse kopcovať, ved sa nakope ešte dosť .. 😅
Zuzi škoda, že my nemame v LC žiadny tehu obchodík, a tak kukam cez net, ale dať za jedne slimky, 50euro sa mi zda moc 🙄
Zuzi ale strašne ti to tehu ide 😉 taka fakt spokojna tehulka...
Kati aj ty by si mohla hodiť foto s portrééétom 😀

agentkak
8. apr 2010

juj heli ked ked ja si pripadam taka antipritažlivá 😀 😀 😀

helka101
8. apr 2010

Ale Kati.. 😀 nettááááraj, ved na fotkcáh pred tehu vypadaš skvele, tak treba hodiť aj take fotečky.. 😎 len s bruškami 😀

zuzulik82
8. apr 2010

ale ale co to agentkatka....jaka antipritazliva. tak mna namotas, aby som sa odfotila, tak ja sa dam zlomit a ty teraz toto. pekne dneska vecer domaca uloha - DU: odfotit sa pre konika 🙂

heli, to je skoda ze tam nemate ziadne tehu oblecko. musis dojst do tt 😉 ja som bola fakt happy, tie gate som kupila za 9euricok

helka101
8. apr 2010

No to je super cena.. 😉 lebo ja budem asi nutena objednať si nejake gate cez net, a vysolím za ne... a možno mi ani nesadnu... 😔 a zase kupovať si tu nejake rifle, a o mesiac zase a zase... tak si to neviem predstaviť.. 😖 manžel skrachuje... akože trička si viem aj tu popozerať, aj tak nechcem nič volne a niečo mam aj po malom, ale tie gate ma fakt trapia, lebo aj ked tearz sme vonku, tak ma rifle tlačia na spodok bruška... 😒

Ano Kati, tuto balamutiš a ty sa chceš z toho vyzuť, tak šup šup .. 😎

jazmina83
8. apr 2010

Baby,a boli ste uz niektore v tom nakupnom centre Eurovea? Vraj aj tam maju byt tehulkovske obchody. 😎