icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
8. apr 2010

mimka jasne ved to by dokina hadam nepodcenila...len si davaj pozor na otrasy nedvihaj ťažké veci a hlavne v klude a vela odpočívaj.... kedže nevieme povedať či to babo sa už pretočilo alebo tak ostalo...ja som preto ležala od 25tt s malou

sonelka
8. apr 2010

ahoj panki, my sme také čakateľky, len čakáme kedy nás to pošteklí, alebo kopne 🙂 Ale určite je všetko ok, len musíme viac počkať.

Mimka, neboj, keby to bolo len trošku zlé, určite by to doktorka nenechala tak a riešila by to, presne tak. Aj my sme sa dlho snažili, a keĎ som začala v 7.tt krvácať, skoro som sa zbláznila, že som potratila. ale všetko je v poriadku a dúfam, že sa nám všetkým narodia krásne a hlavne zdravé detičky
😵

zuzulik82
8. apr 2010

takze sme skupinka cakateliek na pohyby 🙂 to sa mi lubi....som rada, ze nie som sama, ktora je nedockava 😀

inac, huraaaaa uz nam ten net frciiii jak sa patri, tak mozem rychlejsie citat a viac pisat 🙂

mimka29
8. apr 2010

Dík babulky, musím prestať na to stále myslieť. Idem sa teraz trošku prejsť na vzduch. Idem si kúpiť PLUS 7 dní, lebo je tam súťaž o dom a potom si pôdem ľahnúť, lebo aj to sedenie pred PC asi nie je veľmi dobré. Poobede za vami ešte prídem.

panki
8. apr 2010

aj ja som celkom rada, že nie som sama 🙂
keď ja mám od začiatku take "nenormálne" tehotenstvo. 1. trimester mi vôbec nič nebolo, len trošku únavy ale žiadne napínanie, zle, pachy a podobne, teraz sa cítim ešte lepšie ako netehotná (ale to bude asi počasím). Aj u lekára som bola len 2-krát, kdežto ostatné baby už aj 5 - krát 😒 úplne prvú krv - a zatiaľ aj poslednú mi brali v 16tt, výsledky doteraz neviem. Lebo ževraj mi ich povedia až 13.4. na poradni - na ktorú sa už mimochodom neviem dočkať. No celé to mám také čudne 🙂
Tak už som sa posťažovala a môžem ísť robiť 😀
Jazmin - bruško? no ja s mojou obéznou postavičkou ťažko, ja sa fotiť budem až najskôr v 38 tt. 🙂 teda keď nepriberiem 15kg to sa neodfotím vôbec. Zatial som pribrala len 1kg - aj to je čudné.

denisocka
8. apr 2010

agentka-asi ťa sklamem,ale dnes asi ten pas nebudeš mať -čierno/čerbveny. večar som tej pani písala a vraj tu farbu dnes nedostane

sonelka
8. apr 2010

Panki, aj ja sa cítim ako "netehotná", len bruško mi narástlo. Ani mne nebývalo, zle, tiež žiadne pachy a napínanie a teším sa na každú návštevu u dokiho, aby mi fakt došlo, že tehotná som. Ale neviem prečo si ty bola iba 2x u dokiho. Aj ja idem 13. 4. na poradnu a už sa neviem dočkať. Dúfam, že dovtedy pocítime pohyby 😉

zuzulik82
8. apr 2010

babulky, ja tiez niekedy zabudam ze som tehi 🙂 pripomeniem si to len vtedy ked sa zadycham a ked sa rano obuvam, lebo uz mi zacina zavadzat bruso 🙂
inak ja idem do poradne 12/04 a nemozem sa uz dockaaaaaaat, juuuuj a budem sa asi modlit aby male ukazalo co ma medzi nozickami 😀

agentkak
8. apr 2010

deni ja viem vraj ten neobjednavala lebo nevedela o ake farby bude zaujem ale ma hnedy tak aj ten by som si vzala.... uvidime

jazmina83
8. apr 2010

Panki, a to si nerobiš žiadny fotoalbum? Aspon pre seba, aby si mala pamiatku 😵 ked uz budes mat malicke na svete a bude ti chybat bruško...
alebo ked bude mat tvoje bábo už 16 rokov a bude ta hnevat, tak mu/jej ukážeš, čo si si prenho "vytrpela" 😀

jazmina83
8. apr 2010

Zuzi, stavim sa, že ti v pondelok ukáže chlapček svojho pipíka 😀

zuzulik82
8. apr 2010

hihi, myslis jazmin? si prva, co typuje chlapca. neviem preco ale vsetci mi hovoria ze to bude babula 🙂

jazmina83
8. apr 2010

No ani neviem preco..mame rovnake mena pre babetka, teda ja som mala aj Emu, ale uz je neaktualna, ako pozeram, bruška mame tiež podobne, takže prečo by to nemohol byt chlapec..ved počkaj v pondelok 😀 😀 😀

zuzulik82
8. apr 2010

akurat pozeram tvoje brusko, ake cacaneeee 🙂 no mna potesi aj chlapcek aj dievcatko....len nie oboje naraz 😀 inak v rodine dvojky mame, ale chvalabohu ma to obislo 😔

andelik8
8. apr 2010

zuzi, aj ja idem v pondelok na sono... tak sa tu potom budeme uz obe tesit ze uz vieme na koho sa tesit 😀 juj ja sa tesiiiim!

janica81
8. apr 2010

Panki, nič sa neboj...ja tiež ešte nič necítim a niektoré baby v 16tt pišu že citia a ja nič, bruško tiež ešte nič extra ...tí čo nevedia ze som tehu nemaju sancu zbadať 🙂
to všetko pride.,,,hadam 🙂

zuzulik82
8. apr 2010

andelik viem si predstavit ako sa tesis a uz aj ja sa tesim ako sa tu budeme tesit 😀 aj keby nahodou nebolo dobre babo otocene ze nebudem ece vediet co to bude, ale tesim sa ze ho aspon uvidim zasa nachvilocku, juuuuj 😵

kveta
8. apr 2010

Som v 16.tt a tiež si myslím, že ešte necítim pohyby... U mňa by to mohlo byť tým, že mám placentu na prednej strane a vtedy vraj žena cíti pohyby neskôr...

denisocka
8. apr 2010

agentka,a kedy tam ideš? lebo hendy sa aj mne páči,tak ho vezmi aspon ho odfotíš 🙂 plííís

agentkak
8. apr 2010

deni dohodli sme sa na zajtra lebo vraj dnes jej to ešte nedošlo....že ide ttam volať tomu dodavatelovi čo s tym je.. 😕 tak uvidime ale ak bude ten si vezmem neboj 🙂

potvorka88
8. apr 2010

Ahojte baby ja som vcera citila trosku take ako keby steklenie v brusku tak snad sa to rozbehne do riadnych kopancov 😵
Ako citam tak vam uz presli nevolnosti a priberate. Mne este stale pretrvavaju a chudnem tak snad je vset.ko ok. Dnes ideme na poradnu a dozviem sa aj vysledky APF snad budu ok. Idem sa naobedovat a letim na poradnu

Este som chcela k tym tehu pasom, ze aj ja mam jeden a som s nim max spokojna, ale uz neviem odkial som si ho objednavala. Vyuzivala som ho skor ked som nemala este tehu gate na prekrytie rozopnuteho gombika ale obcas si ho dam aj teraz ked mam kratsie triko. Tak ja letim

silvika
8. apr 2010

baby ja som nikdy kopance necitila, prevalovanie a sem tam stuch hej ale zeby to bolo ako som niekde citala, tak to ja som take babo nemala a neskor uz to bolo fakt len take presunutie sa o kusok tam uz kopat nema kam,

lulu723
8. apr 2010

Ahojte tak ja som teraz prisla z prechadzky bola som z malou od pol 10 v dedinke postretavala som kamosky co maju skoro tak isto stare deti ako mam ja a uz sme stradovali.vsetky mame baby tak sa pekne pohrali.hned ma zastavila postarka a dala mi tehu pasy co mi dosli a su uplne perfektne aj mi sadli na brusko pekne,ale na vrchu to mam este trosku volne,ale to nevadi ved este nemam take velke brusko tak sa mi veru zidu este do konca tehu.a ked budem mat cas tak poviem mojmu nech ma v nich odfoti a dam si to hned do albumu 🙂

lulu723
8. apr 2010

ja idem sice do poradne az 19.4. ale v utorok idem kuknut drobceka na ono a povedia mi aj co to bude a hned sa tam aj objednam na 3D uz sa strasne tesim.esteze mi to dali na 16 hodinu aspon sa Erika dobre vyspi a nebude upiscana.aj ked urcite bude robit naschval a bude spat aj do 16 to ma aj porazi 😠

zuzulik82
8. apr 2010

ahoj lulu 🙂
tesim sa ze sa ti pasy pacili, ja este nad nimi rozmyslam.
tiez sa tesim na sono a aj na 3D. na to som uz objednana 5.5.

janica81
8. apr 2010

Baby a to ten morfologický ultrazvuk to Vas poslal doktor aleo Vasa iniciativa... a to kazdu mamicku poslu???

zuzulik82
8. apr 2010

to by aj mna zaujimalo 🙂

janica81
8. apr 2010

vsetci o tom pisu a moja dokina nic nespominala... ☹ tak neviem ci s amam ja pytat cico

silvika
8. apr 2010

morfo je povinne pokial viem, aj ked ja ho mam platene. ale teda isto som si ho sama nevymyslela

silvika
8. apr 2010

a kedy mas dalsiu poradnu ?