icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
8. apr 2010

poradnu mam 21.4...cize to bude nejaky 19tt...

silvika
8. apr 2010

ja by som jej asi zavolala mozno ho robi sama, tak sa nemusis objednavat ale aj tak

jazmina83
8. apr 2010

Kvetka, to je zaujimave co si napisala, ja ked som bola naposledy na utz, dak mi doktorka povedala, že placentu mam vzadu, a je že uhm, akoby som jej aj rozumela 😀 takže preto som mohla citit tie pohyby tak skoro? no supi

Inak prave som sa vratila z 2,5 hodinovej prechadzky a som zistila, že už nemam taku vydrž kym som vyslapala na 3.poschodie, som aj dušu skoro vypustila :D ale dobre padol obed s drahym v parku na deke 😵 az natolko, ze som znova hladná 😀

jazmina83
8. apr 2010

ja mam poradnu 22.4 a to budem prave v 20tt a nikto ma nikam neobjednaval, lebo to robi moja doki sama

liliana82
8. apr 2010

Ahojte, mňa moja dokina objednala na morfo, bez toho, aby som sa jej pýtala, takže si myslím, že to je povinné
Ja idem do poradne aj na ten skríning až 28.4, takže vás tu bude kopec, ťo budete vedieť(asi), čo čakáte a na 3D mám ísť až okolo 23.5, to budem v 25tt, neviete či to už nie je dosť neskoro?

zuzulik82
8. apr 2010

ja idem uz v pondelok na poradnu, to budem v 20tt tiez jazmi 🙂 tak som zvedava ci sa spomenie nejake to morfo 😉

zuzulik82
8. apr 2010

lili ja ked som sa objednavala na 3D tak ta sestricka sa ma pytala ze kedy by som to chcela, ze objednavaju medzi 20 a 25tt, takze to mas tak akurat

jazmina83
8. apr 2010

lili, ja som v jednej ambulancii citala, ze je najlepsie ist medzi 18-26tt to vidis babo este celkovo takže ešte to stihaš 😉

panki
8. apr 2010

Liliana nie je to neskoro na 3D, ja som telefonovala a tiež mi povedali, že v 25tt. To je ten velký, malý sa robí medzi 13tt a 17tt, ževraj. Tento je preto veľký, lebo už sa ti nezmestí celé babätko do obrazu, ale postupne, tvárička, nožička, ručička atď. 🙂

liliana82
8. apr 2010

Ďakujem baby 😀
tak sa už teším , že uvidím drobca, naposledy som ho videla pred 3-ma týždňami a príde mi to ako večnosť

lulu723
8. apr 2010

Ahoj Zuzi poslala som IP 😉

to morfo je povinne aj mna tam hned poslal lekar bez toho,aby som sa ho na to pytala.a ja som uz rozhodnuta,ze pojdem na 3D do Trencina tam zevraj nemusim cakat takto dlho a ked si zavolam tak ma objednaju za tyzden tak som rada 😉

zuzulik82
8. apr 2010

ano ano citala som a este raz dakujem 😉
tak som fakt zvedava ci nieco take doktor v pondelok spomenie. potom napisem 🙂

lulu723
8. apr 2010

hmmm Zuzi to je zvlastne,lebo ja som bola v 16tt v poradni a hned mi daval papieik,ze prosi o sono v 20tt tak som sa tam musela objednat.

juuuj baby,ale mam strasnu radost z tych tehu pasov neni su sice farebne,ale su pekne a dobre sa natahuju 😀

denisocka
8. apr 2010

lulu,maš nejake pasy doma?

zuzulik82
8. apr 2010

ktovie ako to chodi u toho mojho doktora. rozmyslam ze ked to nespomenie tak sa popytam na to.

tak hovoris ze sa vystesujes z pasov 😀 ja som tiez jak mala, ze ked si nieco kupim co sa tyka bruska tak sa tesiiiiiiiim a usmievam ako slniecko na .... 😎

lulu723
8. apr 2010

ano denisocka dnes mi prisli dva aj som sem davala link na ne myslim na strane 193,alebo tak nejako.

zuzi aj ja sa tesim jak mala,lebo ja vzdy ked idem niekam do obchodu,ze si nieco na seba idem kupit tak pridem domov a vsetky vecicky a prkotiny mam kupene pre malu a ja si nic nekupim tak ma to uz aj hneva,lebo potom sa strazujem,ze nemam nic na seba.ale ved kazda mamina chce,aby jej drobatko malo vsetko co sme mi v detstve nemali 😉

lulu723
8. apr 2010

je to na strane 192 o stranku som sa pomylila 😉

denisocka
8. apr 2010

už vidim,dik. a ake si si vzala? myslím že je akcia 1 s potlačou a jeden bez / len tompoštovne je tam cez 3€? a aku velkosť maš?

denisocka
8. apr 2010

ja kym sa rozhodnem pre pás ta budem po porode 😀

zuzulik82
8. apr 2010

to chapem lulu, ja budem asi taka ista v tomto 🙂 inak uz teraz by som najradsej uz kupovala pre malicke, juuuuj 😵

lulu723
8. apr 2010

ja som si vzala oba z potlacov.biely je z nozickami a napisane nechytat! kopem!a cierny je tam take slniecko a napisane tu rastie nase/a obrazok ako slniecko/ velkost s-m za oba som platila 22,16 eur takze za postovne zaplatis vyse 2 eur 😉

ved aj ja chcem uz kupovat,ale najskor sa idem pokukat ake vecicky su este zachovale a pockam si aj na to co to bude a potom uz len nejake malickosti dokupim 🙂

zuzulik82
8. apr 2010

no jo aj ja chcem pockat na verdikt o pohlavi a tiez si chcem prebrat vecicky co mi svagrina ponuka a este jedna kamoska, ale aj tak najradsej by som vsetucko nove 🙂

maculienka123
8. apr 2010

caute baby,som prave dosla z morfo,takze chalan to bude 🙂

posunul mi TP o tyzden skor,ze babo je moc velke,vzdy mi ho posuvaju,nevedia sa dohodnut na TP.tak budem v 🙂 auguste urcite.

lulu723
8. apr 2010

zuzi neboj budes vdacna aj za obnosene hlavne ked bude babetko doma.ono strasne rychlo rastie a tie nove vecicky oblecies 2-3 krat a potom sa mozes na ne len pozerat.preto by som radsej dievcatko,lebo po Erike mam tak nadherne veci,ale strasne to ide do penez.ja mam aj po kamaratke nohavice a vselijake trigovice dokonca aj zo sekacu mam veci a su aj kvalitne a dobre sa nosia. 😉

denisocka
8. apr 2010

macu gatulujem, chalan ta hned vycvičí 😀

denisocka
8. apr 2010

a aky to máš originál termín?

lulu723
8. apr 2010

jeee macka gratulujem k chlapcekovi 😀 ked to tak citam,ze ti posunuli termin tak mne ho urcite o tyzden posunu tiez.takze to bude okolo 10.9.aj ked pochybujem o tom.

lulu723
8. apr 2010

macka a ake meno to bude?uz vie aj polovicka vsak?urcite ste tam boli spolu 😵

zuzulik82
8. apr 2010

lulu, to mi kazdy hovori a urcite vsetkym davam za pravdu. len vysvetli to prvorodicke 😉 ale samozrejme urcite si vyberiem nejake tie zdedene vecicky, bola by som hlupa keby nie... 😅

macka, gratulujem k chlapcekovi. tesis sa?

maculienka123
8. apr 2010

no lulu,boli sme spolu,bol nadseny,on to videl prvy krat ako je to tam vo vnutri,malinky bol otoceny hlavickou dolu uplne.,tak mu nemohol odmerat nieco v hlavicke,tak sme pockali chvilku.

meno este nevieme presne ale asi Dominik,mne sa paci teda,ale este sme sa nezhodli.