icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

maculienka123
8. apr 2010

zuzu,ja som si priala dievcatko ale tesim sa aj za chlapceka.my mame samych chalanov v rodine ani jedna dievka.

denisocka
8. apr 2010

že macka,tak ju voláte ? tu našu hypochondičku maculienku 😀

lulu723
8. apr 2010

macka a na kolku si bola objednana?a nebola si v nemocke vsak?

maculienka123
8. apr 2010

mam aj miery,ktorym nerozumiem.

BPD 48mm
AC 161 mm
FL 32 mm
placenta vzadu

zuzulik82
8. apr 2010

maci, ja si asi tiez prajem dievcatko, ale ked to vyslovim, tak hned si poviem ze ale aj chlapcek by bol chutnucky... 😀 takze mi to je asi jedno, tesim sa moc na cokolvek. a Dominik je super, to sa paci mojmu mangelovi.

jeeeej, kolko hodin. utekam z prace...majte sa tu krasne 🙂

lulu723
8. apr 2010

denisocka ja som si to tak skratila,lebo maculienka123 je strasne dlhe 😀

maculienka123
8. apr 2010

este jedna miera

HC 169 mm

lulu723
8. apr 2010

papa Zuzi 😉

maculienka123
8. apr 2010

lulu,ja som nebola priamov nemocke v TN ale v nejakej gynekologickej ambulancii v TN,na pol deviatu som bola ale cakala som,islo to velmi rychlo,jak na pase tie baby vychadzali.

denisocka
8. apr 2010

macu a kolko si teda teraz podla tých mier ?

lulu723
8. apr 2010

veru ja tiez nerozumiem tymto mieram 😒

lulu723
8. apr 2010

lebo ja tam mam ist tiez a som objednana na 16 😕

liliana82
8. apr 2010

macu gratulujem k chlapčekovi 😀
dali ti aj nejaké fotky?

maculienka123
8. apr 2010

deni,no napisali 20+3tt

maculienka123
8. apr 2010

mam jednu fotku,to by mi ani nespravil,keby som si nevypytala,prilozim

andelik8
8. apr 2010

macu, nasla som toto:
BPD – biparietálny priemer = vzdialenosť temenných kostí hlavičky
HC – obvod hlavičky
AC – obvod bruška
TAD – priečny priemer bruška
APAD – predozadný priemer bruška
FL – dĺžka stehennej kosti.

jazmina83
8. apr 2010

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Maculienkaaaaa, gratulujem k chlapčekovi 😀 hehe mame to dost rovnake, ja som si priala dievčatko, je z toho chlapec a moj drahy ma meno Dominik vybrate uz asi x rokov 😀
Hehe v septembri sa budu rodit sami chlapci Dominikovia 😀

zuzulik82
8. apr 2010

hahaaaa, to co uz by bolo keby som vam v pondelok napisala ze cakam chlapca 😀 potom z teba spravime jasnovidku jazmin 😉

jazmina83
8. apr 2010

Zuzi, ved nam to aj napíšeš 😀 😀 😀

jazmina83
8. apr 2010

Joj, inak dnes bola sranda..som si o 14.30 isla lahnut, lebo som bola z prechadzky uplne unavena a lahla som si na lavy bok, pretoze to sa vtedy placenta lepšie prekrvuje a už sa mi zatvarali viečka, ked zrazu na lavej strane podbruška zrazu kop kopi kop 😀 a asi 15 minut mi tam babo tancovalo írsky step!!!! Prave vtedy, ked zaspavam od unavy, sa mi ozve po 2 dnoch ticha
a citim ho asi kazdu polhodinku ze sa suchne. 😵

zuzulik82
8. apr 2010

ok nedbam 😉

helka101
8. apr 2010

Jazmin tak to maš super 😉 mne stale ani netuklo 😔 dufam, že je len lenive.a nič sa nedeje..
Macka gratulujem 😵
Aj ja už cééém vediet, čo čakame 🙂 no počkam si ešte zo 5tyždnov, dokym sa dostanem na sono 🙄

silvika
8. apr 2010

helka nase je lenive, tukne tak dva trikrat za tyzden zatial teda mozno sa to zintezivni

helka101
8. apr 2010

Silvi, mne už druhy den ani ťuk.. 😖 tak sa nemusím teda obavať, že sa dačo deje.. som mysleall, že ked raz už kopcovalo, tak bude stale a stale intenzívnejšie 😀 sa neviem dočkať poradne, ale idem až 26.4. 😒

silvika
8. apr 2010

helka podla mna v pohode bola som vcera na sone a hybalo sa, takze aj ked ho necitim kazdy den, zrejme je to tak ako ma byt.

silvika
8. apr 2010

aaale v podstate aj ked pohyb necitim citim ho raz dolu v podbrusku, raz na boku potom na inej strane takze sa tam nejako musel dostat ze

maculienka123
8. apr 2010

ja ho citim aj ked nekope,ked prilozim ruku,to vycitis ze je ok.mna tiez niekotre dni nezakope,len tak sa preblyskne a ine moc.tiez sa bojim moc ked nekope,potom si lahnem a snazim sa hladkat a vycitit nejaky pohyb a vzdy nieco vycitim.

janica81
8. apr 2010

Babenky... idem sa sptýtať, dnes ma nejako boli kostrč...nič iné len kostrč... čo to môže byť???

zuzanockamt
8. apr 2010

baby, ja som normalne v soku ako sa vy viete sustredit na tie pohyby ... ja to vobec takto neberiem ... nejako to nesledujem ... a zatial som ani ziadne pohyby necitila ... ale tak ja ani brucho nehladkam ... len raz za den poviem MM, nech pozdravi male a to je vsetko 😅 ... a vecer pred spanim len prilozim ruku, ci nahodou nieco necitim, ale nejako sa na to nesustredujem, ked bude chciet, tak sa ozve

silvika
8. apr 2010

sni ja nehladkam, jedine, ked ma boli 😝