♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Dakujem za odpovede 🙂
to sa vyuzije aj na doma... verim tomu 🙂 proste sa mi to pacilo, tak som si spravila radost
no ved hej, ja uz som prekonala to nakupovanie pre radost, ked som videla, co vsetko malemu treba ... takze pre radost budem kupovat len minimalne 😉
Ja mám takú radosť z tých majich dobrých výsledkov z tripple testov, že keď uvidím niečo pekné, tak si tiež niečo pre radosť kúpim, zatiaľ v neutrálnych farbách 🙂
ja ani nakupovat nejako nestiham, ked pridem z prace som unavena a nikam sa mi nechce ... a cez vikend len spravime rychly nakup potravin, ale po obchodoch nebeham casto ... ale ak mi v stredu povedia, ze by to bolo dievca, tak cez vikend kupim nejake body alebo pyzamka ... nieco prakticke
Ahojte dievcata,vidno,ze uz nie je vikend,lebo ste toho popisali az az 🙂
andelik gratulujem k ukonceniu diplomovky a k diecatku 😀 😀 aj ja uz by som tak strasne chcela vediet co to bude....ale mozno az 22.4 ☹
katka tebe zase gratulujem k dokoncenie bakalarky a dufam,ze ti to prejde bez velkych zmien,pretoze niektori konzultanti sa vedia vysantit prave na zaver ked je to v hrebenovke 😉
zuzi aj ja som tak s tym nakupovanim,cez tyzden som rada,ked pridem z roboty a mozem oddychovat,volakedy som milovala nakupovanie,ale teraz mi to dost lezie na nervy...potraviny nakupuje m,lebo ani to uz nemusim... 😀 😀 😀
ja som ani predtym nejako nakupy nemala rada ... ked mi nieco treba, tak vybehnem do obchodu ... ale som rada, ze nemusim behat a zhanat vybavicku ... v lete si nakupim len pre seba do porodnice a pre male nejaku kozmetiku a plienky
nakupovaniu vybavicky sa doslova desim....je toho tak strasne vela,ze si ani nebudem vediet vybrat,prave som pozerala latkove plienky a natrafila som na anketu plena roku http://www.plenaroku.cz/plena_roku.htm
vybrat si z tolkych plienok je doslova nemozne.....
zavidim ti,ze mas o starost menej a tajne dufam,ze aj my budeme mat nejakych darcov 🙂
Ja sa zase na to nakupovanie teším. Teraz ma chytila mánia a pozerám zase kočíky na internete. Našla som jeden čo by sa mi páčil a aj cenovo je dostupný, len tú značku vôbec nepoznám. Hodím ho sem, je to hneď ten prvý s kvetinkami.
Tak ja nebudem dediť asi po nikom. Ak to bude dievča, tak možno zopár vecičiek po sesternicinej malej, ale inak nemáme v rodine nikoho s takým bábom. Len dúfam, že nájdeme sponzorov (babku a dedka), lebo neviem ako to finančne zvládneme.
dadu ... ja latkovky nechcem ... nemam na to ca a hlavne priestor ... a nebudem si predsa este pridavat starost aj s plienkami, ked nemusim 😀
mimka ... pekny kocik, ale mne sa skor paci 4-kolesovy ... s tym 3-kolesovym sa mi dost zle manipulovalo, takze urcite 4-kolka ... este uvidim, ci sestra kupi malemu novy a ked nie, tak budeme aj my kupovat, ale minule mi vravela, ze uz mu je maly a aj autosedacka, tak asi mi ho posunie 😵
ja by som asi tiez nemala nervy na latkove plienky 😅
kocik je pekny, aj cena dobra, len by ho bolo dobre vidiet nazivo
ja kupim len zopar tych klasickych latkovych, lebo ich bude treba do tych ortopedickych nohaviciek na prve mesiace, ked bude treba balit na siroko
juj, ja sa tesim ked pride muz domov z prace... poslem ho do pivnice pre ten mech veciciek po sestrach a trosku sa v nich prehrabem 😀
ja uz mam doma u nasich vsetko naukladane v krabiciach ... mama to vsetko uklada, z coho maly uz vyrastol ... uz sa to v lete len vyperie a preveziem to k nam aj s komodou, vanickou a kocikom
Ahojte, buduce maminky 🙂
uz dlhsie sa k Vam chcem pridat, aj ja cakam babatko a termin mame koncom septembra 🙂 Velmi sa z toho tesime, lebo sme po nom tuzili uz dlho...pred viac ako rokom sme o babatko prisli v 10tt a tak teraz je tam urcite aj mala davka obav, ale vsetko vyzera byt ok, nastastie. Citam, ze sa uz niektore radujete z vybavicky pre babatko, je to nadherna radost, najma ked tie vecicky su take krasne! Ja by som uz tiez postupne chcela zacat kupovat nejake drobnosti, aby to nataz nebolo vela, ale tie vacsie veci si nechat az na koniec🙂 aj z priestorovych dovodov.
Aj my podedime nejake vecicky, vratane kocika, ale ten je bez vajicka, vedeli by ste mi poradit nejake, ak ste sa uz obzerali? 🙂
Baby, teda tie, ktore este neviete pohlavie svojho dietatka, citite podvedome co cakate, viacere mamicky mi vraveli, ze ony to vedeli a aj to tak bolo, ja si myslim, ze cakame chlapceka, tak uvidime🙂 nechame sa prekvapit, zatial doktorovi nechcel ukazat, co skryva medzi nozkami
😀
vitaj lucinka 🙂
ja si myslim, ze budeme mat chlapca ... aj mi to vsetci hovoria ... iba MM si mysli, ze bude dievca ... ale ked mi doktor v stredu povie, ze cakam dievca, tak si necham od manzela vestit, ked mi uz presne predpovedal tehu 😀
Dakujem 🙂 aj mne vsetci vravia, ze to bude chlapec, tak uvidime 🙂 ja som teraz na PN, predtym som ucila na gymnaziu a dokonca aj decka si myslia, ze to bude chlapec :D
ja idem tiez stredu na kontrolu, ale az o tyzden, mala by som mat uz aj vysledky triple testov, i ked ja im velmi neverim, vychadzaju tak vselijako
Ja si myslím, že čakám dievčatko 🙂 ale manžel si zase myslí, že je to chlapec 😀
luci ... neboj, vysledky budu OK ... musime tomu verit ... ja mam kontrolu az v pondelok, ale sono som si vybavila sama a na dalsie pojdem asi ten dalsi tyzden, ked ma posle dokina ... u nas je to so sonom tazko 😝
mimka ... MM chce skor dievca 🙂
:D moj manzel nevyjadril presvedcenie, co by to mohlo byt, asi mi veri 🙂)) ale kedze sme o jedno prisli, neriesime to prilis, hlavne, ze je v poriadku, ja so este niekedy davno vzdy chcela babu, ale teraz mi je to uplne jedno, kedze som presvedcena, ze ej to chlapcek, tak budem mozno aj sklamana, keby sme sa mylili, lebo aj ked si pozeram vecicky, podvedome ruzove vzdy preskocim 🙂
citala som, ze ste riesili latkove plienky, ja som sa prave tento tyzden bola pozriet v Bratislave v Ekoporadni Zivica na tie moderne latkove plienky a mne sa velmi pacili, chcela by som pouzivat tie 🙂 nielen kvoli ekologii a odpadu z jednorazoviek, ale zdaju sa mi lepsie, ved uvidime🙂 este je to daleko
zuzka aj budem mat iba par tych latkovych plienoch,ale ani tych par neviem ake 🙂 vsak to hadam este dovtedy nastudujem 😉
ahoj lucinka,ja tusim dievcatko,ale kazdy tvrdi,ze to bude chlapec...uvidime 🙂
mimka aj ja som zo zaciatku chcela trojkolesovy,ale kazdy ma odhovara,tak uz uvazujem iba nad 4
dadu ... ja kupim tie klasicke, ake sme este aj my pouzivali 🙂 ... tie sa davaju do tych ortopedickych nohaviciek
Ale niekto tu písal, že v zime a do snehu (čož my budeme bábätka mať) je lepší trojkolesový.
podla mna je stabilnejsi 4-kolesovy
ja mam trojkolesovy a je sikovny, ked je poriadne spraveny tak sluzi ako treba, v zime je dobry hlavne velke kolesa ked ma, my sme veru aj tu najsnehovejsiu zimu odvozili 😉
dadu dakujem 😉 ešte ma čaká pár nervných chvíl...ale čo už...chudak drobec dneska bušila o sto tristo ale asi preto lebo som ležala cely den za notbookom...baby inak prvá polovica tehu skoro zanami jupii 😝

no tak to este snad vyuzijes zo zaciatku, kym nebude moc chladno ... ja mam body skor s dlhym rukavom a teplaciky, tieto opalovacky vobec