icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
13. apr 2010

zuzi je to smrad darmo 😀 už si volala tete ????pekne si zožen ineho...

zuzulik82
13. apr 2010

poki, to kvoli vcerajsku...bola som na poradni a chcela som vediet co cakame a doktor bol dost neochotny a mal spustu vyhovoriek preco babatku nevidi medzi nozky. a dokliho by som vymenila hned, len neviem za ktoreho dalsieho 😒

a drzim palce aby ste nasli to kavove zrnko 😀

silvika
13. apr 2010

zuz a ktoreho mas lekara?

zuzulik82
13. apr 2010

kati, este som nevolala 😅 ja volaco vymyslim 😉

zuzulik82
13. apr 2010

silvi, mam cecha, neviem ci poznas...on bol jako doteraz uplne v poho, ale vcera mal nejaku sajbu alebo co 😅

silvika
13. apr 2010

poznam, ten ma poslal do nemocky potom som ho viacej nevidela, ale su na neho uplne odlisne rekacie, bud uplne uzasny alebo celkom naprd.

zuzulik82
13. apr 2010

hej hej ako hovoris. tiez som pocula aj chvaly a horsie veci. akurat pozeram to gpn.sk, to vyzera fajn 🙂 skoda ze nie je nieco take v tt.

poki10
13. apr 2010

zuzi, dakujeme 🙂, odkial si? ved sa popytaj kamosiek v okoli ze ku komu chodia a nejakeho si vyber 😉 a potom uz len teda dufaj, ze ta zoberie
ja som strasne proti gynekologovi protestovala, chcela som mat doktorku. tak mam teda doktorku a tiez nic nevidi 😠 a druhym uz videli skorej 😠

agentkak
13. apr 2010

zuzii ved som ti dala typy a teta ti asi najlepšie poradi a dohodne ti rande tak nevahaj... 😠

silvika
13. apr 2010

veru tu by sa aj uzivilo take ved preto si robia ti lekari cosi robia ze nemaju zeny inu moznost

zuzulik82
13. apr 2010

poki, ja som z trnavy. ked mne sa to tak nechce riesit, chcela som to uz dobojovat tam kde som, ale asi sa pustim do prieskumu a uvidm.
hovoris ze aj tvoja doktorka "slabo vidi" 🙂 ja by som im nejake silnejsie dioptrie predpisala 😉

zuzulik82
13. apr 2010

agentka, ako povies 😉

agentkak
13. apr 2010

zuzi ak sa ti to nechce riešit tak kašli na to...len potom vieš nečakaj od neho zazraky... 😠

poki10
13. apr 2010

zuzu, ja tak isto...v porodnici sa minieme o par dni zrejme 🙂
zase, ja s nou nemam problem, len tolko, ze teda povedala ze neni vidiet, ma stve, mozno ozaj neni vidiet 🙂 len dufam, ze mu tie gulky nenarastu do toho 20. tt kym k nej zas pojdem. ale uz som zvedava tak, ze neviem ci to vydrzim. 😀

zuzulik82
13. apr 2010

myslis ruzovu zahradu 😀

silvika
13. apr 2010

poki a ty ku ktorej chodis? ja by som asi brala este tych neiektorych co su v nemocke ale ti asi nemaju bezne amb. a zasa kym mam pracovisko ( aj ked som teraz na MD) v ba, tak su pre mna vyhodnejsi lekari tam

maculienka123
13. apr 2010

caute baby,tak som si konecne kupila tehu rifle,sadli mi,su uplne v poho a ten pocit byt v nich,no tlacilo ma vsetko uz sa to nedalo.som neplanovala kupit ale ked to je este daleko do leta,kym budem behat bv satoch,to este pekne dva mesiace.tak som rada konecne.este nejake tehu tricka som kupila,

silvika
13. apr 2010

jaqaaj macu a ze sa ti chce sak je take pocasie ze ani nos nevystrcit sa nechce

katrin31
13. apr 2010

ahojte baby..mne tiez moja doktorka povedala uz v 16tt ze to bude chlapcek..videli sme tam gulky 🙂) ona videla aj pipik ale ja som to tam nevidela 🙂)) ale povedala ze to nie je na sto percent este, ze na buduce mi to potvrdi..

maculienka123
13. apr 2010

vy tu pisete o kavovych zrnach ale ja by som si dala take cokoladove, 🙂

silvi ja uz som naspat,len vcera som cely den kysla doma,uz som musela niekam vypadnut.

maculienka123
13. apr 2010

katrin,to mas supis doktorku,mne dok v 16tt nerobil ani sono,len ma pozrel

poki10
13. apr 2010

maculienka, teraz si mi narobila takeee chute 🙂 teraz by som zas len sladke jedla

agentkak
13. apr 2010

aj mnee 😝 😀

silvika
13. apr 2010

mne zasa chuti zmrzlina ale potom ma hrdlo skrabe, tak hold to jem s vedomim ze si moc nepolepsim

poki10
13. apr 2010

silvi, vidis, to je napad. no idem si dat, ine doma nemam a veru v tomto pocasi sa mi nechce vystrcit ani nos 😉

drakvak
13. apr 2010

Ahojte baby, stále vás priebežne čítam, len písať nestíham, keď tu tá moja dievka behá okolo... teraz pekne spinká, tak tu trochu surfujem, dala som konečne nejaké fotky, všeličo možné, len nie bruško - holé si ho ani nejdem fotiť, lebo si pichám injekcie a mám ho samú modrinu, nie je to pekný pohľad, ešteže mám pekné fotky z prvého tehotenstva - tie čiernobiele v albume fotila profi fotografka v materskom centre, kde som chodila na kurz pred pôrodom. Ani som nepísala, že výsledky tripple testu boli v pohode, 19.4. idem do poradne, tak som zvedavá, či sa bábo ukáže, či je to on alebo ona. Neviem, či sa nám podarí dostať na 4D ultrazvuk, ale hádam nám nájdu nejaký voľný termín začiatkom mája. Baby, jete v pohode zmrzlinu z cukrárne či len balenú? Ja určite celé leto nedokážem odolávať tej kopčekovej, mňam! Ale dnes sa už asi nedávajú surové vajcia do zmrzky, len sušené, tak hádam je to bezpečné - ja chodím do overenej cukrárne, kde majú plno ľudí, tak je čerstvá. U nás v KK hrozné počasie - vytrvalo prší, 6 stupňov, tak sedíme doma 😖

maculienka123
13. apr 2010

asi ozaj dnes vsetci doma posedavaju 🙂

idem dat nieco poprat,kavicku mam za sebou.

marika17
13. apr 2010

Ahojte babenky.
Zase píšem keď ma niečo trápi,ale vy ma tu vždy upokojíte.Tak moj problém je v tom že mam Toxoplazmózu IgH:1,69 a IgG:51,72.Prosím napíšte mi niečo o tom aj viaceré..Prosím prosím ....mám čím dalej väčší strach.Dakujem vam vopred všetkym
😢 😢 😢

drakvak
13. apr 2010

Marika, ja tomu nerozumiem, ale nemaj strach, veď by Ti lekár povedal, keby to bolo niečo zlé, nie?
Práve som sa dobre pobavila ako ste nazvali dievčatko kávové zrnko, no super nápad 😀 Ja tiež veľmi nerátam, že moja doktorka na obyčajnom ultrazvuku uvidí, či je to ona alebo on, spolieham sa skôr na 4D. Ináč, som prekvapená, písali ste niektorá, že morfologický ultrazvuk je povinné vyšetrenie, tak u nás na to posielajú len keď sú zlé výsledky tripple testu alebo si to môžu ženy zaplatiť, tuším najbližšie v Košiciach, ale keď som tam volala ohľadom 4D ultrazvuku, tak mali už celý máj obsadený...

kveta
13. apr 2010

Marika, posledné dva odstavce si pozri: http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=577