icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

drakvak
13. apr 2010

Mariann, no super, ja sa chystám tiež na 4D, ale až začiatkom mája. tak už budeš vedieť, či sa máš tešiť na dievku alebo na tretieho fešáka... Petreková na ultrazvuku nevidela pohlavie? Ja idem do poradne 19.4., tak som zvedavá, či bábo niečo ukáže...

andelik8
13. apr 2010

ja si tiez myslim, ze to lehatko vyuzijem. To samozrejme neznamena, ze kupim toto hriesne drahe 😉 velmi sa mi pacia tie farby, ale bola by som rada aby mi vacsina veci zostala aj pre druhe dieta, tak budem kupovat skor v neutralnych farbach a hlavne za studentske ceny 😀

zuzanockamt
13. apr 2010

andelik ... ved ked zozenies za rozumnu cenu, tak preco nie ... ja nemozem zhromazdovat vela haraburd, aby sme sa tu vsetci pomestili, takze budeme nejako improvizovat 🙂

lulu723
14. apr 2010

Ahojte andelik zalezi aj na tom ake budes mat babetko,lebo moja kamoska ho mala a jej dcerka sa tam dost prehrala a tiez vibrovalo a ked som tam dala nasu malu tak tam bola asi 10 minut a uz chcela ist prec tak preto sme ho ani nekupovali.inac to vybracne je dobre,lebo babatko ti aj uspi 😉

maculienka123
14. apr 2010

lulu a kde si bola na morfo?

sonelka
14. apr 2010

Ahojte 🙂
Včera som bola v poradni, výsledky tripletestov sú dobré, jupii 😀
Bola som aj na morfo, doki premerala, povedala, že všetko OK 😵 Ale som sa nedozvedela ani váhu, ani nejaké presné miery ☹ Je to asi tak, že keď je niečo zadarmo, tak sa veru ani nesnažia.
A keď sa ma opýtala, či chcem vedieť pohlavie (čo bolo samozrejmé!!), tak mi povedala, že tam vidí KÁVOVÉ ZRNO, že to má ŠUŠku!!! Ale že to neni na 100% 😨 Tak babulky, môj manžel, bol celý deň skleslý a smutný, že nebude mať futbalistu 😔
Ale ráno mi s úsmevom volal do práce, že sa nevie dočkať tej našej šušky!!! 😵 😵 😵

drakvak
14. apr 2010

Sonelka, veď uvidíš, aký zohratý tím budú nakoniec tí dvaja - tatko a dcérka. Môj manžel tiež básnil o synovi a teraz by Naďu nedal za nič na svete a ona ho zbožňuje, keď počuje kľúče vo dverách ako prichádza z práce, beží do chodby a vykrikuje nadšene tato, tato, potom sa na neho vrhne a už si hrkútajú... takže nie je to celkom tak, že každý chlap chce len syna 🙂 Chcú v prvom rade, aby sa ich skvelé jedinečné gény zachovali celé stáročia 😀 😀 😀

samasa
14. apr 2010

Sonelka gratulujem k šuške ale aj k výsledkom...To je úlava 😉
Drakvak no presne tak... Moj muž len dievku dievku a máme dom chlapčeka a podla čínskeho to teraz zas vyzerá na guľky ....
Aspon nebudem musiet dokupovat vela vecí 😀

sonelka
14. apr 2010

Drakvak, asi máš pravdu, lebo aj ja som z 3 detí, najstarší brat a otec nedá viac dopustiť na mňa, ako na neho 😵
Ale zato mama, tá by dala za brata aj krk. 😅 Ono je to asi take puto otec - dcéra a mama - syn. Už vo viacerých rodinkách som sa o tom presvedčila. Aj moja svokra sa vidí vo svojom synovi - môj mužíček a nedá na neho dopustiť, len či mu dobre varím, či sa o ňho dobre starám, a najradšej by bola, keby sme bývali u nej (a samozrejme bozomňa, len oni dvaja) 😒 😀 😀

lulu723
14. apr 2010

mac ved tam kde aj ty bol tam doktor Kascak velmi prijemny bol aj som sa tam objednavala na 3D a len mi povedal,ze mimco bude take malinke ako to prve a som v 19tt takze asi pojde babatko von okolo toho 10.9. ak sa nepoponahla 😉

poki10
14. apr 2010

baby, mp je asi vynimka 😀 on chce totiz to kavove zrnko 😉

lulu723
14. apr 2010

sonelka aj ja gratulujem k dievcatku 😉 praveze ked mne vcera pozeral tak tiez som tam videla to co tvoja doktorka,ale povedal,ze sa to moze vyvynut este na pipika takze ja ozaj neviem co mam za babatko v brusku 😒

drakvak
14. apr 2010

Sonelka, tak téma svokry tu už raz bola a zhodli sme sa s viacerými babami, že "najhoršie" sú tie, čo majú len synov - toť môj prípad, moja svokra má troch, ženatý je len môj muž a tiež sa rada do všetkého montuje - najnovšie napríklad vyberá meno pre naše druhé dieťa 😒 Včera bol MM blahoželať otcovi k narodeninám (jeho rodičia bývajú v tom istom meste, kde on pracuje, tak po robote odskočil) a skoro ma porazilo, keď prišiel domov so zoznamom mien vhodných pre naše dieťa - napísala mamička, samozrejme... na prvom mieste to meno, ktoré chcela ona dať, ale jej svokra ju prehlasovala, tak to teraz skúša ona na mne, ale má smolu 😀 My máme totiž vybrané nie veľmi tradičné mená Jonatán/Mia, ale nám obom sa páčia a myslím si, že nikto iný do toho nemá čo hovoriť. Aký máte na to názor? Tiež sa vám príbuzní montujú do výberu mien?

mywiel
14. apr 2010

Uz nech sme zajtra uz chcem vediet ake meno vyberat....som zvedava na ten 4D nikdy som na tom este nebola. 🙂 Vcera sme sa boli vykupat v termalnom kupalisku bolo uzasne boli sme tam prakticky len sami a dala som si aj masaz, mala bola nadcena pol hodinu nerobila nic ine len skakala z kraja bazena do vody, vobec sa nebala, tak v noci aspon dobre spala sa vysantila do sytosti. 😀

sonelka
14. apr 2010

No áno, aj mne už svokra nadiktovala mená. Keby to bol chlapec, má byť po MM, lebo to meno sa jej neskutočne páči a ona ho vybrala pre svojho synáčika, a myslí si že by to bolo najvhodnejšie meno aj pre jej vnuka 😖 Ale my sa nedáme 😀

poki10
14. apr 2010

drakvak, my to mame tak isto. moja rodina ani nie, ale priatelova mamam. dcerka ma byt podla nej anicka po jej mame. no slak to traf. uuuurcite. tak som si povedala svoje, ze mena uz mame vybrate. druhy raz to zase skusala s menom pre chlapca, ten by mal byt petrík. tak som povedala, ze ani petríka nechceme. ja budem matka a ja to dieta porodim a natrápim sa s jeho vychovou a preto ja rozhodnem o mene, ktore bude moje dieta nosit.

poki10
14. apr 2010

lulu, to aj mne povedala, ze babatku mozu este kludne zostupit semenniky a bude chlapec. 😀

lulu723
14. apr 2010

drakvak toto je aj moj pripad tiez ma svokra 3 synov a moj muz je najmladsi.uz pri prvom mi furt radila co ma a co nemam robit a ze ona to takto robila.no mala som nervy tak som jej povedala,ze je to moje dieta a nie jej nech sa nestara a bolo vybavene.sice do mien sa nemontuje,lebo je to nasa osobna vec,ale vadi mi napriklad to,ze nasa mala este nespava ani u nasich poriadne a uz by si ju chcela brat na vikend a pritom ked tam dojde len na chvilku tak jej nic insie nedava len same cokoladky a piskoty a ziadne poriadne jedlo.to ked dojde k nasim mama uz jej chysta polievku,alebo druhe a tam sa pekne napapa a doma to je tak isto,ze ked spapa hlavne jedlo,alebo co jej dam tak az potom moze sladke aj to velmi malo.len potom svokra sa cuduje co tam nechce papat ked ju laduje cokoladkami.a to vychovala 3 synov hej? 😠 este mi zadrela ked dosla zo Svajciarska,ze si ju niekedy zoberie zo sebou a ja,ze nie,ze ja som za nu zodpovedna,ze ja ju nepustim ani z mamu nikam a,ze ani Simonku tam nebere tak preco by mala ist mala a ona,ze za Simonku sa musi platit 😠

sonelka
14. apr 2010

Presne tak poki, ani moja rodina mi do ničoho nepchá nos a nediktuje, to len svokra 😝

lulu723
14. apr 2010

juuuj to ani nehovor ja sa strasne tesim na dalsiu princeznu.aj sme sa o tom vcera bavili a on furt,ze budeme mat chlapaka a kupi mu tatrovku a neviem co este tak som mu nadala,ze ci by druhej dcerke nic nekupil a on ze ano kupil,ale proste chlap je chlap 😠 a este som mu povedala,ze ci bude mat chlapca radsej ako nasu Eriku tak povedal,ze nie,ze ich bude lubit rovnako,ze teraz Ericka je jeho vsetko a,ze ju lubi najviac na svete 🙂

poki10
14. apr 2010

lulu, kto si je simonka? mne svokra volakedy zacne vypravat ze jak mam varit a jak sa mam o neho starat a taketo veci. kurnik, ja si myslim, ze sme rovnocenni, ja nie som ziadny otrok, tak preco by som mala niekomu robit sluzku? ine je ked to spravim dobrovolne. ja nehovorim, priatel mi pomaha, kopec veci robi doma on. ale ta jeho mama si snad o nom mysli ze je boh, co ma dost stve. to preto baby, lebo o chlapa sa treba starat 😠

sonelka
14. apr 2010

No ženy, my to máme so svokrami veľmi ťažké, a vidím že asi všetky. A vidím a čítam, že všetky sú rovnaké 😀 ony sa jednoducho asi ani nezmenia, my musíme mať jednoducho nejaké silné obranné štíty aby sme to všetko vydržali. Každá z nás prechádza asi tým istým, a závidím ženám, ktorých svokry sú milé a dobré. A to si myslím, že ich bude málo....

poki10
14. apr 2010

sonelka, to mas tak, svokry si vzdy myslia, ze vedia vsetko najlepsie. este ze ju casto nevidim. 😀 ale zase nemozem povedat, aj ked vyprava ze jak sa jej mam o synacka starat, tak ked dojdem, jej bez obav mozem nalozit jest a viem, ze vsetko bez pol slova zosrotuje, este povie ze jakeee je to dobreee 😀

drakvak
14. apr 2010

No baby, ešteže MM má na to rovnaký názor ako ja, on síce berie svoju mamu s nadhľadom, pre mňa to je niekedy ťažké, ale on je samostatný schopný človek, nie je to u nás tak, že by od mamičkinho full-servisu prešiel pod manželkin, vie sa oseba postarať, lebo žil sám nejaký čas, vie variť, vyprať vyžehliť, kompletne sa o dieťa postarať, s tým problém nie je, to skôr jeho bratia sú zvyknutí na mamičkinu starostlivosť, ich manželky, ak nejaké budú, to budú mať fakt ťažké. My sme so svokrou vychádzali v pohode, kým sa nenarodila prvá vnučka (z oboch strán prvé očakávané vnúča, tak si to viete predstaviť) - odvtedy sa rada do všetkého montuje, ale MM jej jasne povedal, nech sa nám nestará do výchovy, tak odvtedy zabrzdila, ale teraz zase s tými menami dobiedza a vnucuje nám svoje návrhy, mne sa to zdá strašne trápne, musím si to zapamätať, keď ja raz budem svokra ako neliezť mladým na nervy...

agentkak
14. apr 2010

noo baby čo sa týka svokry týka nemoožem sa sťažovať 😉 stará sa odtial potial skoro vôbec a to sa mi páči 😝 a je super lebo sa da na nich spolahnut či už s varovkou s papanicou alebo s hocičím kedže byvaju cez zahradu 😅

maculienka123
14. apr 2010

ja som tiez spokojna so svokrou,ked nieco maju,ja sa nedam,poviem si svoj nazor a chapu to.

lulu aloe ja som bola v TN v tom CEGYSE aj ty?

baby byva tu este niekomu zle od zaludka?lebo mne to este stale nepreslo asi to tak vyzera,ze ma to bude sprevadzat do konca ☹

lulu723
14. apr 2010

Simonka je jej vnucka a ma 9 rokov.
mac ano tam som bola aj ja.inac sme to hladali a ono to bolo hned za rohom 😠 sak sme si zavolali a mi tuci sme stali oproti tomu len z opacnej strany 😀

maculienka123
14. apr 2010

no ja neviem,mna ten doki hned odbavil,moc sa so mnou nestval ale to bol nejaky Hlavacik 😉

lulu723
14. apr 2010

teraz ked prsi tak moj nerobi,lebo on je strechar.teraz isiel nieco robit sice,ale nebude to na dlho tak pocitam z tym,ze ked dojde k svokre tam maju dielnu tak sa mu nasackuje do auta a mna poze aj porazit,lebo on jej nepovie,ze nie ze sa to teraz nehodi,ze mala spi a ja si tiez idem lahnut.uz som jej nadala,ze preco tu chodi neohlasene,ze mozem mat nieco uz dohodnute a koly nej nikam nemozem ist.tak sa urazila,ale potom dllllho nechodila potom som mala vypojeny telehon nejako sme nestihali platit a to uz sa vyhovaral,ze aj volala,ale som vypnuta.kurnik sak mala povedat mojmu a on by mi zavolal na druhy fon.vzdy sa sem dotrepe ked mala spi a ona si vie potiahnut aj 4 hodiny a ja fakt neviem o com sa mam snu bavit.ved predsa ma uz vyse 65.a najviac ma rozculuje,ze mi tu zacne upratovat a Erikine hracky schovava.sak co ju po tom,ze ma rozhadzane hracky ved ked ich uprace tak ich zase rozhadze a kebyze mam aj na prostriedku obyvacky na..sr..a..ne tak ju po tom nic neni 😠

lulu723
14. apr 2010

jaaaj toho nepoznam,ale Kascak to je iny doktor vludny nikam sa neponahla vsetko pekne popozeral aj manzel bol spokojny.kebyze rodim normalne tak by som si ho urcite vyziadala.taka pozitivna energia z neho isla.uz viem preco ho vsetky zenske zboznuju 😀