♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ale ale koho to tu nevidim katkaaaaaaaaaaa 🙂 ako ide ucenie 😉
babule ja pijem vsetko na co mam chut okrem kavy a cierneho caju, kavu pijem bezkofeinovu a niekedy ked mm otvori pivicko, tak si dam poharcek lebo pivko luuuuubim 😎
zuzi akurat som pri financovani školstva občas sem nakuknem 😉
ale jasne, treba si robit prestavky 🙂 ja tu idem dnes umret od nudy ☹ ale uz len hodku a huraaa odtialto prec
myslela som odtialto ako z prace, samozrejme nie z MK 😉
agentka,ty si taka usilovna,ta obdivujem studovat pri jednom dietati a cakat druhe,klobuk dole 🙂
vonku je krasne baby,mna maly tlaci dolu,furt sa hemlesi,prevaluje,tak mam vyklozene nohy,neviem co dnes ma drobec.
Ahojte kočkeny ja som tu len na skok konečne mi doniesla kamoška notebook. Zajtra ale ideme domov tak sa budeme opäť zabiehať sj s Miškou čo chvíľu potrvá takže tu asi týždeň nebudem . Emka má epilepsiu tak aj s tým sa budem musieť zmieriť ... inak dvojky pekne rastú kopu o 106 😵
jej ajoj adi....som rada že ste ok 😉 čožee ?? a to ako je možné ????? pre pana jana... ☹ to jej teraz zistili ?
macu vieš čo niekedy aj ja sa obdivujem...ale zas aspon viem z čoho som taka vyčerpana.. 😔
anarida,je mi to luto.tak neskoro na to prisli?alebo sa to zacalo neskor prejavovat?
anarid, drzim moc palce 😉 a super ze dvojule su oukej ked mas tolko starosti. musis byt superzena ze to vsetko zvladas 😎
Katka no dnes mi to povedali ... ☹ ešte jej robili EEG a to to potvrdilo 😔 bude mať lieky 3x do dňa teraz jej tečie infúzka a snáď to bude bez záchvatov aj keď ich už mala dva 😔 😔
zuzulik niekedy mám pocit , že úplnu maličkosť nezvládnem 😔
No dosť neskoro na to prišli mala zatiaľ dva záchvaty asi pred mesiacom prvý ale deň pred tým spadla na hlavu tak robili len CT a nič neobjavili a teraz aj EEG a aha 😔
no do kelu to mi je luto ☹ taky maly krásny drobček si to nezasluži... 😔 v takej diagnoze sa teda nevyznam ale to sa da aj nadobro vyliečit či bude musiet byt na liečikoch??
Joj moja lekári mi viac nepovedali akurat to idem študovať na nete sama neviem viac 😔
ty adi to kedy konečne bude mat konec ??? 😒 šak už toho bolo dosť 😔 moja opatrujte sa držte sa a davaj na eminku pozor
anarida a nema to z nejakeho padu na halvicku? z urazu? mam dve kamosky ktorych deticky to tiez maju, ze z toho mozu vyrast ked sa ukonci nejaky stupen vyvoja. ale aj ked budu na leikoch a nebudu zachvaty budu stale sledovane. preto aj tie pady su dost hlupe ze sa zrazu moze objavit nieco ako epilepsia.
baby, a neni to dedicne? zeby to uz mal niekto v rodine?
Holky tak ostavam asi tu zatial uz uzavreli letisko v BA tak som zvedava ci sa to do nedele zmeni a ten mrak sa nejako posunie alebo co.... 😒
Adi to mi je luto, chudatko male, ale snad z toho vyrastie. Drzkajte sa
anarida....tiez mi je to luto. Ale ide o to aku formu ma. Vraj su na to lieky a moze zit plnohodnotny zivot....drzim palceky....
anaridka tiež sa pridávam k babám, že mi je to ľúto ☹ Ale keď bude brať malá podstivo lieky, tak už nemusí mať žiadny záchvat a do puberty z toho podľa mňa vyrastie. Tiež ťa obdivujem, že sa musíš v tvojich rokoch takto pasovať s problémami a ešte aj manžela máš v zahraničí. Si silná ženská.
Uz sa da srdiecko pocut aj obycajnym fonendoskopom, ktory si kupite v zdravotnickych potrebach... 😉
ja som to fonendoskopom skusala, ale zatial nic nepocujem ☹ ale ja necitim este ani pohyby
Dobre ranko 🙂
ako sme sa vyspali???
Macu ja pijem tehotensky caj, chuti mi a vzdy som bola cajova.... colu aj kofolu si raz zacas dam..hlavne ked potrebujem doplnit kafein...kava mi stale nejde vobec na chut...
Agentkak... ano poznam aj Jozka aj Denu su to strasne zlatí ludia...ten turnaj som aj hravala a aj organizovala... tento rok vsak asi budem uz len fucat pod slnecnikom.... bude to pr mna tazke.. lebo aj sport milujem...ale tak aspon takto budem nasavat atmosferu.. a kym to vsetko zabezpecim bude toho teda dost... 🙂
dnes to vyzera na pekny slnecny den... a ja sa idem pustit do upratovania....
Aj ja zelam dobre ranko dievcata 🙂
u nas tiez vychadza slniecko a hlasili 17 stupnov...sa tesim
dnes musim uz konecne zohnat plavky,lebo kamoska chce ist plavat a ja mam vsetko iba dvojdielne no v nich by som to uz neriskla,lebo by som vyzerala ako sudok 😀 😀 😀
mywiel akou s polocnostou letis?mm vravel,ze raynair stopol vsetky lety az do pondelka ,lale ostatne spolocnosti uz dneska lietaju,tak sa hadam domov dostanete 🙂
dobre rano dievcata
panki, ty ides do ruzinova, mas tam niekoho znameho? aj ja by tom to mala teoreticky len na skok z domu, ale ja som tam lezala na gynde a z toho mam velmi negativny zazitok ☹
iron, vsak aj ja som si porod uzila aj bez epiduralu, kontrakcie bolia ale uz samotny porod nie a to je na tom krasne 😀
no a este jedna vec babulky, vcera rano ked som sa nezobudila som ani netusila, ze na obed skoncim na kramarach na infekcnom s podozrenim na prasaciu chripku... chapete, ale vsetko je ok, som doma so sinusitidou 😝
potom som do vecera rozmyslala, ci nasadim atb alebo nie, nakoniec som sa rozhodla, ze ano, konzultovala som s gyndosom
Dadu??? a nebojis sa infekcie z bazena??? ja chcem ist tiez plávať, ale stále počúvam, že radšej nie..že tie bazény nie sú bezpečné... tak mám dilemu...aj ja by som si teda rada zaplávala... 🙂
fuuu ivka to mi je luto,ale ze to aspon nie je ta prasacia chripka....
ako dlho budes brat antibiotika?toto je asi na dlhsie uzivanie,nie?
no ale nezufaj podstatne je ,ze zistili co to je a mozu ta liecit,Misko je v poriadku?
janica toho sa strasne bojim,ale niekde som citala,ze ked si das tampon namoceny troska do tea tree oil,tak by to nemalo ziadnu infekciu prepustit,no este to musim nastudovat...bazen som si vyberala od zaciatku tehu a nakoniec som nasla v hotely,kde menia vodu kazdy den...ma 29 stupnov,tak by to malo byt v pohode...dufam 😉

macu ja hopijem asi tyžden a od vtedy sa mi zda jak keby sa male viac hmyrilo... 🙂