♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte 🙂
ivi aj ja som počula zlé veci na Ružinovskú nemocnicu. Mne sa zatiaľ najviac pozdávajú Kramáre.
Dnes je vážne krásne, poobede asi vypadneme niekam von.
Cavino 🙂
ako sa máme tehuľky?? dnes je aj u nás krásne....kiežby vydržalo čo najdlhšie...človek sa hneď lepšie cíti....
My sa pojdeme s manželom asi najesť k rodičom... 😅 však načo variť??? keď môže byť allinclusive...??
Dobré ráno Babulky 😉
Citam, ze tu znova preberate nemocnice..viete bližšie definovat, co sa mysli pod tym, ze ste "poculi" zlé veci na tu a tu nemocnicu? Kazdy den sa v nemocniciach rodia babetka a treba to brat troska aj s odstupom, nie kazda rodicka je taká nenáročná ako my 😀 a niečo sa im nepači, a hned zavrhuju nemocnicu a potom sa takto šíria klebety.
Ahojte,
no ja mám na výber iba z 2 porodníc a to Nitra a Nové Zámky. Keďže do Nitry by som išla aj polhodinu autom, keby boli plé cesty tak aj dlhšie, tak som sa rozhodla pre NZ. Ale inak je to tak, že jedna chváli danú nemocnicu, a druhá je s ňou nespokojná a opačne. Takže neviem, ale v BA si teda môžte vyberať 🙂
A nabudúci piatok ideme na 4D, takže som zvedavá, či to bude ozaj to kávové zrno, ako povedali na morfo 😀
jazmin veľa kamarátok má teraz malé bábätká a každá čo rodila na Kramároch si pochvalovala, že je tam čisto a super personál. Na ružinovskú hovorili presný opak a že by tam už nikdy nešli rodiť. Ale zase sesterka rodila v ružinove a tá si chválila, takže ťažko povedať. Keď príde už k pôrodu, tak nám bude asi v podstate jedno kde budeme rodiť, ale hlavne nech to už máme za sebou a ten krásny uzlíček vo svojom náručí 🙂
My sme sa predsa len objednali do Hlohovca na 4D aj keď sme z BA. Manžel chce ísť tam, tak som to rozhodnutie nechala na neho. My ideme 23.5, ale dúfam, že už ma norfo nám povedia čo to bude.
Ahoj mimka, aj vám povedali, koľko budete za 4D platiť?
To je tak Mimka, každá chce pre babetko to najlepsie, a ked uz pocuje na jednu nemocnicu chvály aj kritiku, ako sa má potom rozhodnut 😖 v našom meste máme len jednu nemocnicu zatial, ta dalsia nova modernucka ma byt hotova az v septembri, takze tu nestiham 😀
Sonelka, my ideme na 4D do Gyoru, tam je cena 8900 ft + 4000 za cdčko teda asi cca spolu 50 eur. A Hlohovec je dobrý výber 😉
sonelka nie nepýtala som sa koľko budeme platiť, ale kázali mi so sebou zobrať uterák.
Ja idem na 4D do nových Zámkov dr. Havlasovi a budeme platiť 62 €. Nemusím si so sebou nič zobrať, a vcene sú aj fotky aj CD. Ale aj tak je to dosť 😖 , aspon podľa mňa. Ale nevadí, budeme vidieť malinké, a kamošky mi hovorili, že je veľmi milý a všetko vysvetlí. Veď uvidíme v piatok, aké budem mať z toho všetkého pocity 😵
dobre ranko dievcata..dneska su na plane nemocnice???
sice nie som z Ba,ale ak vam mozem poradit stanovte si priority co od danej nemocnice ocakavate,a potom si ich porovnajte ktora co ponuka.Aj my sme dostali na vyber asi 4 nemocnice v okoli a vybrali sme si tu,ktora ponuka rodit do vody,je najvacsia s vacsim poctom porodov a ma vsetko vybavenie v pripade predcasneho porodu alebo komplikacii pri porode.
Moja kamoska si vybrala nemocnicu zase tak,ze kde davali epiduralku....Kazda mamicka vyzaduje od danej nemocnice nieco ine,a preto sa vsetky nazory podstatne lisia..ani najlepsia kamoska nemusi mat tie iste poziadavky ako vy....chodte sa popytat,popozerat a uvidite,napr,uz len to ako to prostredie na vas posobi...
este ma napadlo,ze napriklad poziadavka je aj ci babatko vam daju hned po porode,alebo si nan par hodin pockate....
😀 😀 😀 vela stastia pri vyberabi 😉
ja som sa teraz docitala, ze na Antolskej vraj nedovolia, aby navstevy (vratane otecka) videli babatko priamo, ukazuju ho iba cez sklo. Tym to u mna definitivne pada.
V Ruzinove vraj casto byva natresk, tak mozno nakoniec pojdem na Kramare... bola by som rada, keby sa mi usiel nadstandard, vsetky maminy si to pochvaluju. Vraj hlavne pristup sestriciek je tam uplne iny ako na beznych izbach... achjo. nie len ze si neviem vybrat kocik, ale ani jednu z dvoch porodnic... cela ja 😀
andelik s kocikom si nerob starosti,ja som este ani vyberat nezacala,len citam a pozeram prispevky..este mame casu a casu...dufam 😀 ja som tiez nerozhodna povaha-vahy 😉
ahojte,ani ja som este nezacala pozerat kocik,este je casu,aj pri malom som zacala az v7mes.,som trocha poverciva
Andelik, keď moja kamoška pred troma rokmi rodila na Antolskej, mala nadštandard, na izbe bola s manželom a návštevy mali neobmedzene... Neviem ako je to teraz.
A miminko mali na izbe, takže ja ako návšteva som ho videla na vlastné oči...
teraz 1. apríla rodila kamarátka na Kramároch a bábätká mali stále pri sebe a mohli ich zobrať ukázať aj návšteve. Neviem ako je to na Antolskej, ale tam nechcem ísť určite.
kde ste niekto 😀 to je kazdy vonku? aj my sme boli na 2 hodinovej prechadzke a bolo super, len ma boli chrbat a tak si idem pozriet nieco v TV a popri tom papat pizzu 😵
Ahojte🙂
lencyca ja som taká istá kočík budem až niekedy v siedmom.... tiež som poverčivá a nechcem niečo predbehnúť...však dnes je ponuka široka...a nie je to úzky profil...ale rada čítam Vaše názory a postoje... aspoň budem mať lahší výber potom....
čavte babulky,
tak ja mam hekticku sobotu za sebou aj skuška dopadla uspešne naštastie lebo polovica ludi nespravila...ten salám čo nás maá to je taký fanatik že konec... 😠 a potom že nem stres...hmmm,,,,,ešte jedna skúška a pak to nejak zdrane ukončime tymi štátnicami...v piatok som bola kvoli tej krčovej žile a budem muset brat lieky 😒 ale dozvedela som sa že moj lekar ma 3dečko 😵 ale že to nerobi ale vraj ak by som chcela tak možme skusiť 🙂 baby ja som taka unavena že konec...
Kati, šikulka, gratulujem ku skúške 😵
agentka gratulujem ku skúške, si šikulka 😉
My sme išli asi o 15.30 hod von a vrátili sme sa o 19.30 hod. Boli sme na zmrzline, potom na kofole a teraz som nafučaná ako balón, ale som aj pekne unavená, tak asi pôjdem už pred telku. Baby no nebude to v lete žiadna sranda, ja sa už teraz skôr unavím a čo bude ešte potom .... 😒
vev dakujem ... bolo to o chlp...asi najhošia skuška za cele tri roky.... 😉
Mimka, prave nad tymto som dnes na prechadzke uvazovala, ako to budem zvládat cez leto 😖 staci, ze prejdem 5 metrov a uz sa zadychčím 😀 a ešte v tych horučavach... treba nejako ziskat kondičku
ahojte dievcata citam vas pravidelne ale nepisem...este stale mi byva zle vraciam..no co vam bduem hovorit...o priberani nieto ani reci ale aspom uz nevyjde vsetko co zjem 😔 brusko uz asi rastie...ale to neriesim kedze drobca citim niekolkokrat do dna..a inak s tym letom boooze ked si spominam ako som funela pri letnych prechadzkach s bruchom no des a hroza ..a asi od 6 mesiaca ma neskutocne bolel chrbat ..necakam ze teraz ma to obide len zle by mi uz nemuselo byt.... 😅
baby ja som sa včera tak vytočila... ☹ po dlahšom čase sme šli s mojim vonka sadnut si a stretli sme sa tam s kamošmi tak ma len obhlidali teda bruško až na jedneho kamoša ktorý mi povedal že nejako som stlstla...tak som to okomentovala že šak mi chuti jesť...a on nato ešte aby bol vtipnejší pred dalšimi dvomi chalanmi tak ešte dodal že tučko....prisahám že som mala chut mu vrazit....pokazil mi cely večer...akože niekto povei gratulujem alebo jej ake bručko alebo hocčo ale toto ma normlane urazilo...a viete čo je paradox ??? že oni sa snažia rok a pol o bábo a nam sa zadaril hned a takto ma očastoval.... 🤐 je to kkt sprepačením...ked osm ochadzala tak som mu povedala že nech nabuduce drží hubu ked bude chcet byt vtipny...idiotix..
Kati, včera sme mali štastie asi na rovnakých idiotov 😠 mne pri rodinnej oslave, pri veceri povedal jeden chalan, že som otehotnela iba preto, aby som mohla viacej jest a vyhovorit sa na bábo 😠 pritom som jedla ovela menej ako ostatni..a ze mozno ani necakam bábo, len som pribrala a potom v septembri sa na nieco vyhovorim
a troska sa ma to aj dotklo, ale drahy sedel pri mne a len hladkal moje brusko nech vidia, kam sa mozu strcit so svojimi trapnymi poznamkami 😀
to je vieš čo 🤐 nechcem byt negustiozna ale niektory ludia ako neviem najst slov na nich to je sprostost zavisť alebo čo ???
ich snaha byt vtipnym vyusti do trapneho prejavu a preto sa nad nimi viem iba lutostou usmiat, takto prejavuju svoju zavist a svoju inteligenciu..a na druhej strane, taketo ti moze povedat iba chlap 😠

😉 Dobré ránko dievčatá 😀 Tak ako sa máme? Dnes je nádherné počasie... Čo máte v pláne? 😉