icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

silvika
19. apr 2010

zuz chovanova ako vyzera?

zuzulik82
19. apr 2010

no baby, aj mne rastu tie moje dve arasidy jak dive. uz su z nich take dobre dva meloniky 😀 a konecne prestali tak silno boliet, co sa tesim.

diky jazminka, idem k doktorke tak vam potom napisem dojmy 😉

zuzulik82
19. apr 2010

silvi, videla som ju uz davno a co si pamatam tak bola blondina, vlasy po ramena, taka zavalitejsia, ale velmi sympaticka

jazmina83
19. apr 2010

No idem, ale jednym ockom vas tu budem citat, my normalne chybate, ak sem 1 den nepridem ..ach ta zavislost 😀
Z jednej strany je dobre byt doma, ale clovek rychlo zlenivie a to nem dobre, a som sa rozhodla, ze si este do septembra najdem robotu, nech to lepsie ubieha a budu aj korunky.

a inak, vcera na markize ukazovali Zlaticu Puskarovu, a Mirku Almasy, ktore teraz niekedy porodili, a oni uz nad tym premyslaju, ze za 2 mesiace by isli robit, aj ked na 4 hodinky. 🙄 to aj moderatorky su v takej zlej financnej situacii, ze dobre ze nie z porodnej saly utekaju pracovat??? Hlavne, ze uz maju zarezervovane stare mamy a pestunky... 🙄

silvika
19. apr 2010

nenosi okuliare? neni nahodou taka mladucka, ze mozno ako my

agentkak
19. apr 2010

zuzi tak fajn....som rada že si to takto poriešila a dufam že budeš spokojna 🙂 mama vravela že ona je strašne taka ľudska... 😉 tak ti držím palec ked vo štvrtok ideš...hadam ti aj povie čo čakate 🙂 a to ti vybavila teuš maja ?
jazmi ani ja som v sobotu neupratovala lebo som bola v škole ale ved to ti neutečie 😉 ja som to dohnala včera a oddych zas nikde,,, 😠

agentkak
19. apr 2010

silvi neni mladučka... ona ma už po 40tke a ma premelirovane vlasy a ostrihane pod uši mikado,, 😉

helka101
19. apr 2010

Zuzi http://www.docsimon.sk/tovar/duphalac-sirup-200ml kuk, toto davam malemu a môžu to aj tehulky 😉

Poki, vela 23kg 😅 ale nezostalo namne vela, vlastne všetko som nechala na sale

Vevi.. ja neriešim to čo sa stalo, vtedy som sa mohla od môjho muža otočiť a odísť od neho, lebo jasne, aj on tam bol chyba... ale sme sa proste zbalili a odišli byvať inde, lebo vlastne v tom dome čo teraz byvaju naši sme byvali my 🙄 mama vie, že za mojim mužom stojím a fakt je vynikajuci otec, aj ked nam dvom to občas škrípe, ale asi ako všade... aj tak ho milujem 😵

poki10
19. apr 2010

😀 za mna upratoval vcera a predvcerom drahy 😀 tak ja teraz chvalabohu nemusim

silvika
19. apr 2010

nooo s tou zrovna pravdepodobne ja velmi dobre skusenosti nemam 😝 ale z jedneho stretnutia ju nechcem sudit zenu jednu

mywiel
19. apr 2010

Pri prvorodickach to brusko vacsinou popraska posledny mesiac...mne trosku popraskalo a tiez 8 mesiacov som nemala ziadne strie ale nie je to take hrozne.

silvika
19. apr 2010

a nepoznate v trnave taku mladucku, blondika, dlhe vlasy take ze dost dlhe a vacsinou sa usmieva. 😅

agentkak
19. apr 2010

silvi havlíková ???

silvika
19. apr 2010

noo mohla by to byt ona, ta totizto rodila a velmi dobre mi s nou bolo tu chvilu ta tam aj pracuje este?

zuzulik82
19. apr 2010

silvi, nestras 😖 ja som ju uz raz zazila a mam z nej dobry pocit. ako katka pise je taka ludska, uplne normalna mi pripadala tak snad sa nezmenila 🙂

helka, diky za tip ale zatial to nie je az take kriticke, ale ktovie mozno sa mi to este ziiiide

katulik, ano to vybavila teta maja, lebo ona zevraj uz pacientky neberie tak mam taku malu protekciu 😅 no idem teraz zavolat kvoli tej karte. som zvedava co sestricka....

zuzulik82
19. apr 2010

hmm, telefonat uz aj vybaveny. sestrickina reakcia: "anooooooooooo? no tak si pre nu pridite" 😀 tak si dnes pre nu skocim. snad bude aj ten osobny kontakt v pohode 😅

jazmina83
19. apr 2010

Baby, beriete este stale tie vitaminy..ako Femibion a pod.?

mywiel
19. apr 2010

No ja beriem kedze mi napisal recept na 6 mesiacov ale potom uz asi nebudem.

agentkak
19. apr 2010

silvi ak myslíme tu istu tak tam robi a ona robi aj to 3D sono ale teraz tam vraj do juna nebude robi si atestaciu...

aj tak myslim že 100ludi 100chuti a tak je to i o lekaroch...zuzi ak to bude cez tetu tak to bude v pohode 😉 ona je mila aj bez toho 🙂 a na reakcie sestričky sa vykašli a ak bude pindat daj jej moje čislo 😀 😀

poki10
19. apr 2010

ja som si kupila femibion este v prvom trimestri a nestihla som ho dojest, tak este sem-tam hodim do seba jednu tabletku. lebo tam na skatulke pisali, ze je to vhodne v prvom trimestri. ale na druhej strane, ved to nemoze babu uskodit. jazmi, ty kde mas foto s bruskom? som sa chcela kuknut a ty foto ziadne

silvika
19. apr 2010

no ved ja mam len jedno stretnutie s nou, tak samozrejme ze nechcem sudit, a ked ju poznaju ludia ako fajn, tak isto nebude zrovna zuzi na teba ako ras. 😉 a sa nevrati ta havlikova do jesene?

agentkak
19. apr 2010

silvi v juni by tam už mala byt....

silvika
19. apr 2010

jaaaj do juna ja ze od juna, ja uz ani citat neviem, kto vie co este neviem 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

zuzulik82
19. apr 2010

aj ja dufam ze to bude fajn. inak idem tam az poobede o 16.15, tak budem cely den nedockava vo stvrtok 😀

kati a dik za podporu, keby robila problemy sundam ju aj sama 😀 som odhodlana nedat sa 😉

silvika
19. apr 2010

a tito lekari nemocnicni kde maju svoje ambulancie? niekde v nemocke? lebo tusim v poliklinakch nie su bezne k mani nie?

poki10
19. apr 2010

ale zuzi, myslim, ze ozaj s nou problemy mat nebudes, vraj je ozaj zlata. nemozem ju sice sudit, lebo som ju nikdy nevidela, ale ved vies...a ide aj o to, aby si sa ty potom citila v pohode. urcite budes spokojna a vsetko dobre dopadne 😉

silvika
19. apr 2010

zuz a tebe cech ani morfo nerobil?

poki10
19. apr 2010

morfo sa robi kedy?

silvika
19. apr 2010

nooo men ho robili vzdy v 20-tom ale tusim sa az do 25-teho tyzdna robieva.... nem ista byt

poki10
19. apr 2010

no tak ptom asi mna caka zajtra. som zvedava. v com sa lisi od normalneho? ja som na tieto veci teliatko totiz 😀