♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
To myslíte vážne????? 😀 😀 😀 no ak ja zblbnem, dufam, ze sa aspon tym maleho IQ zvýši 😀
no vidis to ma nenapadlo....s tou ohradkou....to uvidim casom ako sa bude mala spravat.
Moja svagrina ma 4 deti a s tou ohradkou to ju napadlo mala to dobre vymyslene male malo hracky v ohradke a spalo v nej cez den v lehatku a nik ho neotravoval. Ja tam tiez dam babo uz od narodenia a nemusi byt niekde na stole alebo samo v izbe, lebo na stole je to nebezpecne a mala sa do ohradky nedostane. 😝
jéééj take chcem aj ja 😅
Ten na druhej str. s tym piratom sa mi paci... 😀 Je to super lebo to ma kolieska a cez den je babo v obyvacke alebo v kuchyni pri mamicke kym vari a hra sa, je to polohovatelne na tri vysky. Dokonca som uz videla aj rohove a okruhle ohradky co zaberu menej miesta. 😉
Fakt su pekne 😵
Este rozmyslam nad touto rohovou skrinou, lebo mala bude mat teraz mensiu izbu a ma hrozne vela siat a tam sa toho vela sprace... http://www.baby-walz.ch/Habitation/Chambre-denf...
okruhly moze byt fajn, a tiez by som taky brala, babo tam ma vela miesta 🙂
ja to zatial mozno budem riesit postielkou, kedze ju mam na kolieskach. S tou ohradkou pockam...uvidm ako budu spolu vychadzat.
Mywiel...moja uz ma tiez vela handier. Teraz to ma v komode ale tu dam babatku a malej davam robil normalnu skrinu s posuvnymi dverami. Nejaku 150 sirku a 210 vysku. Vyuzije ju aj neskor.
Ja mam tiez postielku na kolieskach ale tu sa mi nechcelo stahovat cez dvere po byte takto bude ohradka v obyvacke kedze mame obyvacku s kuchynou otvorenu. 😉 Holky hadam sa mi podari odletiet v nedelu uz sa tesim na manzela konecne mi spolocnost odpisala na mail ze mi prelozia letenku.
Ja idem malemu tiež riešiť nabytok do detskej... a novu postielku pre drobca 😎
mywiel drzim palce s tym letom nech to vyjde.
mywiel...mala ti uz spi v posteli normalnej? a ako dlho?...
no zeny ja mam takehho syna, ze kym nespal, nemohol byt polozeny len tak dalej odo mna, bo straaasne plakal ked ma videl dalej ako uplne pri nom
zuuzik je to na tebe musis si vybrat šak podla ceny sa orientuj...tie 2010 nie su drahšie ,???
mywiel,a si myslis, že lietadla poletia? moja sestra musela ist naspat do nemecka uz v sobotu s ryanair ale nemohla cakat dlhsie, musela ist vlakom, stalo ju to 230 eur a 11 hodin cesty s IC 😖
kočky opušťam vas, idem dačo porobiť a pusitť sa do žehlenia 😉 ešte nakuknem... pekny den.. 😎
jazmi,mam kamaratku letusku a hovorila, ze maju teraz dovolenku. ze asi ani tento tyzden sa nebude lietat 😒
Iron uz od 7 mesiacov hadam ale postielka je pri nasej v posteli v spalni zatial, rano ked sa zobudi prelezie do nasej nas zobudit, lebo som dala dolu jednu bocnicu a takto ju nemusim ist zvdihat ked sa zobudi. 😀 😉
Myslim ze tuto nedelu uz poletia ved stracaju hrozne prachy tie spolocnosti, vraj lietaju nad tym mrakom vyssie.
Ale to ma tu babatkovsku postielku zatial mozno v septembri kupim uz normalnu v Ikei a dam tam bocnicu.
my mame takuto klasicku detsku ohradku uz ked je dieta vacsie, da sa tam dat aj madrac a my sme to kupovali kvoli tomu, ze ked misko zacal stat tak stale padal a tam padol do tej sietky a nemal sancu sa udriet, v postielke sa buchal o palicky
http://www.primababy.cz/detail/detske-ohradky/d...
no nic baby, idem pomaly, musim ist na zdravotnu poistovnu. velmi sa mi nechce. zatial sa majte pekne. pa
no my tiez chceme kupit v ikei taku tu mensiu s bocnicou. Uvidim...nechcem kupovat druhu postielku. Ale pokial este Ninka nebude schopna byt v tej posteli, tak bude babo s nami vo velkej a ona v postielke. Mne spi v inej izbe, sa bojim ci furt nebude zliezat dole z nej....no uvidim, bude starsia rozumnejsia.
baby moja predtucha sa potvrdila- budeme mat chlapčeka 😀 😀
samasa gratulujem.....jaj ja uz som taka nedockava co budeme mat my.
samii gratulujeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀
Dakujem Iron. no ja sa strašne teším, lebo prvého máme chlapčeka a chceli sme brata.... a malý to stále spomínal že bude mat blata. Kedy ideš do poradne?

ahojte dievcata
ja na morforlogicke sono idem iba 14.5. tak sa nacakam
zuzi, chutne brusko