icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivka1984
19. apr 2010

ahoj zuzulik .... jaj tak andelik no tak ale tyzden hore dole

zuzulik82
19. apr 2010

no presne tyzden hore dole. ja si tiez myslim ze budem mat termin neskor o tyzden 🙂 uvidim co povie nova doktorka, lebo tento doktor mi pokazde povedal inak 😠

ivka1984
19. apr 2010

to ako ti moze povedat inak 🙂

zuzulik82
19. apr 2010

bud tyzden pridal alebo ubral 😀

zuzulik82
19. apr 2010

ale podla PM to vychadza na toho 3.9.

ivka1984
19. apr 2010

mne to tiez podla PM vychazda 4.9. a teraz sa to zhodlo aj s uzv takze asi tak nejak by to malo vyjst 🙂 no aky sikovny

zuzulik82
19. apr 2010

mna by potesilo keby to padlo na moje narodeniny 5.9., to by bol krasny darcek 😀

mamicka2009
19. apr 2010

ahojte, vidim, ze rozoberate bruska, tak ja ho mam uz ako kotol, vsetci sa pytaju, ci necakam dvojicky🙂 asi sem aj hodim nejaku fotecku....

vcera ma moja mala prvy krat kopla. citit som ju citila uz dlhsie, ale to bolo len take to vnutorne "zblnkanie", co citite len vo vnutri, ale vcera som mala ruku na brusku a mala tam hrala futbal, alebo co, take davala kopance🙂 Aj dnes rano som sa nezobudila na budik, alebo hlad, ale na to, ze ma malicka kopala🙂 som z toho totalne namako🙂

vy ako? bruska a pohyby?

ivka1984
19. apr 2010

ahoj mamicka no ja obcas pohyby citim ale nie je to pravidelne aleb onejake intenzivne zatial .... a brusko no za posledny tyzden vyhuplo uz to zacina byt trosku vidiet

jazmina83
19. apr 2010

Ahoj Mamicka, hehe divne sa mi ta takto oslovuje 😀 malej sa asi u teba v brusku paci, ked si takto vykopkava

moje je akesi lenive, od vcerajska nic, len take slabe suchotanie 😖

zuzuz1
19. apr 2010

ahojte baby....zuzulik mne vychadza prvy termin na 9.9 no tiez by osm sa potesila keby to bolo 5.9... ved taksa hovori: do roka a do dna od svadby nie? 🙂

mamicka2009 to moje (este par dni a snad budeme vediet co to je) ma zacalo kopat zhruba pred tyzdnom.... je to mile... tiez som z roho namako... take prijemne vediet ze nejsi sama a ze v tebe je niekto 🙂juj,...

agentkak
19. apr 2010

baby mna kope už častejšie také príjmené ked sa s niekym bavim a mna až nadvihne a pousmejem sa 😝 inak občas mi tak tlačí na mechur že moje 2x za den cikanie sa nejako zintenzívnuje 😀

jazmina83
19. apr 2010

no a spomínaj čertíka...ako som spominala, male akosi sa neozyvalo uz 2 den, a od rana pocuvam hip hop a teraz som zmenila cdčko na Enya, a co robi male? mrvi sa kopka a prevaluje sa 😀 hudobne nárocne babo 😀

mimka29
19. apr 2010

Ahojte baby nemám šancu vás dočítať, ste toho popísali a ja som iba na skok, lebo keď príde manžel z roboty tak ideme na nákupy. V stredu nám budú meniť na byte okná, tak zajtra musím všetko čo sa dá z poličiek pobaliť do krabíc a pozakrývať. Snáď to chlapi všetko do piatku stihnú a cez víken prídu zase baby upratovať. Ja tu budem akurát tak zavadzať 😀 Ešte, že mám tri sestry, takže mi prídu všetky pomôcť.

Vidím nové tváričky, tak vitajte babule. Snáď sa ku vám ešte večer dostanem, lebo od stredy bude asi PC odstavený 😒

samasa
19. apr 2010

čauko kočky 😎
jazmin ja som pozerala tie obrázky miminka v ,20 tt čo si tu dala a mne dneska robila doki ULT a hlavičku má malý už nad mojím pupkom, takže je to možné...
a ja som sa aj divila, že ked dlhšie pochodím tak ma nad pupkom tak tlačí a to ti hlávka 😀 😀 😀
no a čo vieš možno porodíš malého bacha alebo bočeliho 😀 😀 😀

ivka1984
19. apr 2010

no u nas sa tiez asi este spi lebo trosku len dnes drobcek pokopal ale moc sa teda nenadrel 😀 ale je to strasne zlate.... no mne vychadza termin toho 4. a moja mamina ma narodky 30.8. svagor 2.9. a manzel 12.9. takze darcek to bude trojnasobny par dni hore dole 😉

estterka
19. apr 2010

ahojte! mne doktor povedal pohlavie v 17 tt. a teraz som v 19tt a ja este nemam absolutne ziadne brusko,nepribrala som nic..ako ste na tom vy??a doktor mi tu povedal,ze pomaly by som mala zacat citit pohyby,kedy ste ich citili prvykrat vy? lebo na ultrazvuku sme videli,ze krpec sa otaca,prevaluje,tancuje si,ale citit to zatial nie je..

mywiel
19. apr 2010

Sestricka sa uz nevie dockat braceka, stale mi hladka brusko ze babo buva... 😀

samasa
19. apr 2010

jejko mywiel aký anjelíček zlatunký...
Ester s bruškom sa netráp - to je individuálne. A ak si prvorodička tak pohyby cítit tak v 20-22tt. Druhorodičky o niečo skor...

mywiel
19. apr 2010

No dufam, ze jej tie brcky zlatovlasky vydrzia ale ak bude ako manzel tak ano... 😀

mywiel
19. apr 2010

Toto je super ohradka do zahrady je z umelej hmoty... 😉

julcek
19. apr 2010

u nas je zatial ties tiecho, len take slabucke suchotanie, ale asi to bude tym ako ste spominali ze je to prve babo

potvorka88
19. apr 2010

ja vobec este necitim, aj ked minuly week sa mi zdalo ako keby mi v brusku poskocilo, ale mozno to babo ani nebolo, lebo odvtedy ani tuk ☹

andelik8
19. apr 2010

julcek, potvorka, nebojte, to pride zo dna na den. ja som donedavna tiez nic necitila, resp. nebola som si ista, ci to, co citim je naozaj "to" 😀

agentkak
19. apr 2010

betuli nestresuj ešte máš v podstate čas tak tyžden dva 😉

potvorka88
19. apr 2010

ale ja uz by som tak chcela citit ako sa mi tam prevaluje, normalne vam to zavidim 😅

lencyca
19. apr 2010

caute babulky,aj ja zatial citim len take prevalovanie,ked sa na to sustredim,tak nic,a potom to pride ked to necakam a neviem ci to bolo ono,alebo nie.uz sa tesim na kopanceky a zatial nic....

dadulienka27
19. apr 2010

ahojte dievcata,tak dneska ste toho popisali az az,ledva som vas docitala..
vitam vsetky nove tehulky
my uz kopkame v plnom prude od 17tt a to som prvorodicka 😀 ze to vraj zalezi ci je placenta vpredu,alebo vzadu a aku ste mali postavu pred tehotenstvom
katka gratulujem ku skuske 🙂
samasa gratulujem ku chlapcekovi
a neviete co sa stalo zo zuzkou,ze ma hroziaci potrat,to zacala krvacat,alebo co?
zuzka len sa drzkaj ,zostan na pn a vsetko bude ok,vela si pracovala,tak potrebujes oddych....

janica81
19. apr 2010

jaj baby...asi uz naozaj citim pohyby... strasne sa mi miesi babo asi.. podbruskom mi zvlastne steklenie prechadza...som sama doma a strasne sa sama smejem....je to super 😉

zuzanockamt
19. apr 2010

dadu ... nezacala som krvacat, mala som len nepravidelne kontrakcie
a co sa tyka pohybov, tak nestresujte ... ja v stredu zacinam 20 tt a maly je o tyzden väcsi a aj tak nic necitim ... ani naznak ... takze v pohode ... ono to pride neskor ... moja sestra citila az v 22 tt a aj tak sa jej maly hybal velmi malo