icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

iron
20. apr 2010

sonelka...moja ma pozera zo spodu. Pri malej ale ani raz...takze vidis, zalezi od lekara.
Inak doma mam super knizku ohladne tehotenstva, fakt tam clovek najde vsetko co potrebuje. Vola sa to ze Devat mesiacov otazok a odpovedi...
to len ak by to niekoho zaujimalo.

samasa
20. apr 2010

no tenje super ale asi aj cena bude 😀
ja som chcela niečo lacnejšie dala som zan 120eur a je skoro ako nový...

iron
20. apr 2010

sonelka a biely?....

sonelka
20. apr 2010

Cena je veru vyššia, ale babky prispejú 😀 😀 😀
Budeme mať prvé bábatko, tak vieš ako to chodí - všetko eňo-ňuňo 😀

andelik8
20. apr 2010

Ahojte holky... zase sa to tu pekne rozbieha. O chvilu idem ucit, a ked sa poobede vratim tak vas budem hodinu docitavat 😝
Sonelka, ani mna moja dokina nepozerala zospodu este od zaciatku tehu. Ale po vsetkych ostatnych strankach sa stara velmi, nemam pocit ze by to na poradniach odflakla, tak mi to ani nevadi.
Chcem sa dnes objednat na 3D. Najlepsie je od 24tt, ze?

mimka29
20. apr 2010

Dík baby za odpoveď. Mňa pri tom bruško vôbec nebolí, ale keď sa mi zdá, že ho mám tvrdé, tak hneď sadám vykladám nohy a hladkám 🙂 Musím sa aj ja opýtať na to lekárky, ale ráno keď som v poradni, tak je ešte makké, ono trošku stvrdne až večer.

sonelka
20. apr 2010

Iron, biely, ale ešte uvidím, no materiál je taký umývateľný, veď sa ešte rozhodujeme, ale favoritom je ten biely 🙂

mimka29
20. apr 2010

Mňa lekárka vždy pozerá od spodu.

sonelka
20. apr 2010

Mimka to máš dobre, keď ťa pozerá zo spodu, budem musiať aj ja toho mojho trošku pritlačiť, aby ma pozrel 😝

mimka29
20. apr 2010

andelik hovoria, že je najlepšie ísť na 3D do 25 tt. Ja som objednaná v 22 tt.

mimka29
20. apr 2010

Pridala som fotku bruška a až teraz som si všimla ako poriadne narástlo 😕

sonelka
20. apr 2010

ja na budúci týždeň začínam 22 tt, a to sa tuším podľa tabulky už začína 6. mesiac. 😎
Babulky, veď sa ani nenazdáme, a rodíme 😵

ivka1984
20. apr 2010

veru tie tyzdne naskakuju mne obcas tiez tvrdne brusko ale to len na chvilku a prestane tak to hadam nie je nic take... mna kukal doky odspodu v 20tt vsetko bolo ok a povedal ze zas tak v 30tt tak som bola spokojna ze je vsetko ok.... no aj ja som pridala nejake fotky a za posledne 2 tt poriadne vyhuplo von

mimka29
20. apr 2010

sonelka 22 tt + 2 začína 6 mesiac. Ja si to stále neviam zapamatať, tak mám taký ťahák napísaný 😀

sonelka
20. apr 2010

Veď aj aj mám z toho chaos, a ked sa ma niekto opýta, v ktorom som mesiaci, vždy poviem, v ktorom som týždni, lebo sa v tom neviem zorientovať 😀

silvika
20. apr 2010

mimka a kam ides na 3D?

mimka29
20. apr 2010

silvi znie to možno čudne, ale budeme cestovať z BA do Hlohovca. Manžel tam chcel hrozne ísť, tak som mu vyhovela. Objednala som nás na nedeľu na 15.00 hod, tak si urobíme peknú nedeľu.

ivanulienka81
20. apr 2010

ahojte dievcata
mimka jej ake brusulo 😉
ja budem mat asi kockate, tak to vyzera 😠

mimka29
20. apr 2010

sonelka ja som dnes 17+1 a presne dnes mi tu naskočil 18tt, čiže keď sa ma niekto teraz opýta, že v ktorom týždni som, tak poviem, že v 18. Takže dnes som presne začala 18 tt.

mimka29
20. apr 2010

ivi veď ty ho máš ešte stále svalnaté 😉 Skoro každý mi povie, že mám veľké bruch na no v ktorom tt som, ale ja ho rada ukazujem 😀

ivka1984
20. apr 2010

ivka ty mas to brusko ozaj zlatunke male mimka ale ty ho mas tiez pekne jasne ze ho rada ukazujes vsak preco by aj nie 😉

ivka1984
20. apr 2010

kocky mate vymyslee uz aj mena alebo aspon nejaka predstava? 😉

mimka29
20. apr 2010

ivka ja som mala vymyslené meno pre chlapca už roky, bude to Marko a ak to bude dievčatko, tak meno vymýšla manžel. Tak sme sa dohodli, ale už viem, že sa mu najviac páči Liana (Lili)

ivka1984
20. apr 2010

lili je pekne to sa aj mene pacilo a tiez to asi podelime tak ze ja vymyslam pre chalana lebo to uz som tiez mala vymyslene to bude Filip a manzelovi sa strasne paci Rebeka takze uvidime

iron
20. apr 2010

mimka...myslim ze na to tvrdnutie sa davaju potom vitaminy Mange B6...spomen to lekarke.
Na 3D je najlepsie ist do toho 25tt....ja som bola v Hlohovci, velmi mily lekar a perfektny zaznam, odporucam.
Ja uz mam mena vymyslene, ale chlapcenske sa hadam tri krat menilo...ale uz mame definitivne...mam to v pase.

sonelka
20. apr 2010

Ivka, my budeme mať asi dievčatko, potvrdiť sa to má v priatok na 4D a mená zatiaľ Lucia, Petra. Tieto sa páčia aj manželovi. Ale napríklad mne sa páčia aj Valéria, Romana, Timea, no tie mi manžel zamietol 😠

ivka1984
20. apr 2010

adam u mna dlho viedol ale k nasmu priezvisku to akosi nejde 🙂 takze o sme zamietli ale inak vlemi pekne mena .... aj ked ja si myslim ze kazde meno je svojim sposobom pekne aj kedd su take ktore by som dietatu nedala

ivka1984
20. apr 2010

moja sestra je Petra a to meo ju vystihujen na 100% 😉

panki
20. apr 2010

Mimka koľko dopredu si sa objednala do toho Hlohovca? Ja som pôvodne chcela ísť na Záhradnícku - teda stále o tom uvažujem, ale povedali mi tam, keď som volala, že ten veľký 3D robia od 25 týždňa, a stačí sa objedanť 2 týždne dopredu. Ale rozmýšľam aj nad tým Hlohovcom.

zuzanockamt
20. apr 2010

pridala som bruch ... mne sa zda, ze sa mi vobec nemeni 😅 ... a co sa tyka mien, tak u nas je to uz na 100% Juraj ... nic extravagantne a vynimocne ... jednoducho klasika 🙂