icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sonelka
20. apr 2010

Zuzi, veď ešte nie som rozhodnutá pre farbu, ale materiál je umývateľný. Neviem, ešte stále sa len rozhodujem 😉

zuzulik82
20. apr 2010

ja som videla nazivo ten zeleny 2010. velmi je pekna ta nova kolekcia 🙂 my sme chceli od zaciatku cerveny, sama neviem preco 😀

zuzanockamt
20. apr 2010

ja uzivam magneziove tablety GALVEX 500 mg ... je tam 50 tbl a je to taka modra krabicka ... a beriem 3-krat 1 tbl
uz sme konecne po obede ... MM perfektne navaril ... chlapi maju asi fakt lepsi cit pre dochucovanie ... ja viem varit celkom dobre podla mna, ale vzdy sa mi zda, ze tomu nieco chyba ... tak odteraz vari len MM 😀

jazmina83
20. apr 2010

No som konečne spat, som vytrepala na 3. poschodie 10 kg tasku plnu ovocia a zeleniny a teraz tu idem dusu vypustit 😀
a celkom dobru temu mame 😀 travenie? Babulky, ak vam netravi, to preto, ze pijete malo tekutin 😵 a papate malo vlakniny

Inak, tie chlapske maniere pozna z nas asi kazda, ibaze ja som ten isty pripad ako Macu, pracujem doma a moj drahy robim nekonečne hodiny aj cez vikend. Dnes mu aj beriem karfiolove placky do prace, kedze bude robit az do rana. Ale tak chlap je zivitel rodiny, zenska sa ma starat o domacnost a deti 😀 a o seba samozrejme. Aj mna ide obcas roztrhnut, ked vidim na zemi ponozky, oblecenie visi vsade len nie v skrini, ale tak na druhej strane nepije nefajci, tak sa nemam co stazovat 😀

zuzanockamt
20. apr 2010

ja mam zase taky nazor, ze zena nemusi byt len ta typicka "zienka domaca" ... na to ja nemam povahu ... potrebujem aj robit nieco pre seba a realizovat sa ... urcite by sa mi nechcelo skakat okolo chlapa stale ... obcas ma to chyti, tak vtedy navarim, napeciem, upracem a tak ... ale su zase chvile, ked nemam na to chut a nevarim a aj ked MM chodil do prace a ja tiez, tak som varila len cez vikend ... ved aj chlap ma takisto hlavu a dve ruky a vie si uvarit

zuzulik82
20. apr 2010

ahoj jazminka,
no opatrne s tymi taskami 😉

sonelka
20. apr 2010

Zuzi, naživo som videla aj ja iba ten zelený, takže neviem , neviem.. Krásne sú tie kočíky 😵

A jazmin, nemala by si nosiť také ťažké tašky. No no no 😉

jazmina83
20. apr 2010

No ved ma riadne nakopat do zadku..neviem co sa tu hram na hrdinku, som mala zazvonit prvemu susedovi, nech mi s tym pekne pomoze 😀

jazmina83
20. apr 2010

Babulky, vonku je 20 stupnov 😀

sonelka
20. apr 2010

Jazmin a výťah nemáte? Lebo my tiež bývame na 3. p a samozrejme bez výťahu, a už teraz mám stresy z toho, ako budem s kočíkom behať po schodoch, lebo ani kočikarne ani pivnice nemáme ☹

zuzanockamt
20. apr 2010

tak my mame len 16 stupnov, ale slnko svieti

zuzulik82
20. apr 2010

aj u nas je krasne slniecko a velmi teplo. len skoda ze musim tvrdnut v robote ☹ hned by som isla niekde do mesta na prechadzku, na zmrzlinku mnaaaaaaaaam 😝

agentkak
20. apr 2010

sonelka ja ho beriem preventívne podla potreby kedže beriem aj maternu...ak mam take stahy alebo pripadne nejake tvrdnutie si ho nasadím a dam si rano a večer...
zuzi ano aj materna obsahuje nejake magne ale tot asi neubliži pokial maš problemy len asi netreba brat plnu davku stačí jedna dve tablety denne 😉

sonelka
20. apr 2010

Ja neberiem nič okrem toho magnézia. Môj lekár mi povedal, že toto mi stačí, a ostatné vitamíny, že sú reklamné ťahy ako zarobiť 😲 Takže asi tak. Ale aj jedna známa mi hovorila, že stačí ked beriem magne, že aj ona brala, a iné vitamíny okrem magne nebrala. Takže neviem 😅

agentkak
20. apr 2010

sonel zas ako čo jasne že je to biznis ale ja nejem vitaminy a zas babo nejake potrebuje 😝

jazmina83
20. apr 2010

Sonelka, vytah neni a pivnicu mame, ale ja verim, ze do porodu sa nastahujeme do domu. Uz toho sa bojim, ako sa ja v 9.tom mesiaci budem trepat hore, ale tak na druhej strane, aspon budem mat kondicku pri porode 😀

zuzulik82
20. apr 2010

a dajme si aspon vitaminky ked uz vincisko nemozme 😀

sonelka
20. apr 2010

ja sa snažím jesť zeleninu a ovocie zas každý deň 🙂

jazmina83
20. apr 2010

a magnezium vo forme mineralky Magnesia? 😅 pomaha?

jazmina83
20. apr 2010

Zuzi, uz len 2 dni a vidime nasich drobcov, juchuuuu 😀

zuzanockamt
20. apr 2010

jazmin ... my byvame na 5-tom poschodi bez vytahu 😝 ... sme taky maly panelak, takze tiez budem mat co robit sa gulat hore 😀

agentkak
20. apr 2010

veve asi na 1% zo 100 😀 😀 jak som sa najedla hned mi je lepšie... 😝
zuzka puska ty kdes byla ?? 😕
sonel nepoznam ovocie a zeleninu z obchodu s vitamnínmi 😀 počkáme si na zahradkové produkty 😝

zuzulik82
20. apr 2010

juuuj jazminka ani nehovor. musim mrknut na tu novu doktorku, ze sono musi byt inac odtial neodidem 😉

zuzulik82
20. apr 2010

zuzka puska normalne ze dost roboty mala, tak az teraz sa tu ukazala 😎 bude aj zo mna basnik? 😅

iron
20. apr 2010

ja magnesium zvlast neberiem. Pri malej som zacala asi v siestom mesiaci tabletu denne...to mange B6, kvoli tomu tvrdnutiu a krcom v lytkach.
Vitaminy beriem femibion. V prvom trimestri je velmi dolezita kyselina listova...to by som urcite nepodcenovala, ale uz sme v druhom...
jazmina....no ak v deviatom hore vobec nejako vyfucis...pojdes mozno hodinu ale hadam dojdes.....ale ber to tak, bude teplo leto...zoberies si rano deku von a budes tam kvasit kym ta niekto nevynesie.

sonelka
20. apr 2010

agi ved pravdu máš, ale snažím sa 😀

jazmina83
20. apr 2010

iron..ja ani tak nelutujem seba, ale nasho havina, ktoreho denne viackrat vencim, ved kym dojdeme dolu mi aj schody ocika 😀

iron
20. apr 2010

jej ty mas havina...ja tiez...je to sranda prechadzka s havou a krpcom....moja ho teraz nahana po byte cely den a dava mu jest banany

ivanulienka81
20. apr 2010

dobry den damy.... vy tooooolko pisete a pisete 😎

iron
20. apr 2010

ivanulienka...aby si mala čo čítať... 😀