icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
20. apr 2010

Zalezi od babatka moja mala nosila 50 velkost mesiac.

poki10
20. apr 2010

mywiel, mne sa ta 62 zda dost mala. ostatne zas velke, tak neviem. rozliat sa nerozleje. ja nosim v skumavke, ona si to niekam vyleje, kam neviem a skumavku mi vrati. a to nemusi byt prvy ranny moc? mne sa zda, ze ano. to by som nevydrzala necikat, kym pridem k doktorke. ja v noci vela pijem.

jazmina83
20. apr 2010

Jaj, mi dobre padol ten rohlik so sunkou a redkovkou, som normalne sily stracala a som si tu citala vase komentare ako nejaky napinavy roman 😀

mywiel
20. apr 2010

62 je velkost tri mesiace ale som si vsimla ze Tesco ma mensie veci a neda sa spolahnut na cislovanie. Ja neznasam ked su rukavy na vsetkom dlhe a dietatko je vo veciach utopene. Vsak nie nemusi byt ranny moc preto cikam u dokiho... 😀

mywiel
20. apr 2010

Idem aj ja daco prehryznut si mi narobila chute s tou redkovkou... 😀 😝 😉

poki10
20. apr 2010

ale ahoj, jazmi, ty kde sa dnes flakas? ja som zbastila predchvilou prazenicku. sunka mi smrdi 😠
mywiel, tak dobre vediet. ale zas...na tych spinavych zachodoch. a do skumavky. nic moc. ona mi to tak kazala nosit. 😠

jazmina83
20. apr 2010

Joj poki, ja som tu cely den, aj vas citam, len rozposielam ponuky chcem si najst este nejaku prácu do porodu, lebo doma sa unudim 😀
inak aj ja nosim moc v skumavke 😅 a raz som ju nemala zobrat, a tak mi ostala v kabelke a bola tam az do vecera v kabelke a potom som mala platit v restauracii a skoro mi to vypadlo pred casnikom 😀 no som to isla rychlo na wc vyliat

ivanulienka81
20. apr 2010

ja sa vycikam rovno u doktora bud do poharika alebo rovno na pasik
ja mam tiez zopar veciciek 50 a 56 doma, ale ono to zalezi aj od toho ci budete balit nasiroko alebo nie

poki10
20. apr 2010

jazmi, to ja uz som hnila ako vos. len drichmem stale. pritom predtym keby ma zavreli doma, tak asi z okna vyskocim 😀

zuzuz1
20. apr 2010

ahojte baby... vyzera to tak ze aj ja ostavam doma oz do porodu... a uz dnes prvy den som poupratovala polku baraku... co budem robit tie dalsie mesiace?!!! 😖

inak ja sa racej vycikam doma (sprcha to isti) a aj ked idem na poobednu prehliadku... ved nemusi ranny 🙂

zuzanockamt
20. apr 2010

mywiel ... ja take male velkosti ani nebudem mat ... lebo by to ani nevynosil ... rovno tie väcsie

jazmina83
20. apr 2010

No tu je moj najnovsi ulovok z obchodu Orsay, ja som ta guľka, ta vedla je modelka tej značky 😀 ale inak som prisla nato, ze super tehulkovske veci najdem aj netehulkovskych obchodoch za super ceny. Som sexicica, co? 😀 😀 😀

silvika
20. apr 2010

wau jazmi krasne co to stalo?

mywiel
20. apr 2010

Holky ked sa tak nudite pridte mi pomoct stahovat do Svajciarska.... 😀 😝

jazmina83
20. apr 2010

Silvi stalo to tusim 17 eur, ale v Madarsku 🙂

mywiel
20. apr 2010

Mne sa zda ze aj v Bon prix maju fajn veci co mozu byt pre tehulky, vsetko bavlna a dobre ceny.

samasa
20. apr 2010

jazmi je to pekučke a vyzeráš v tom lepšie ako tá vychrtlá modelka 😀
teba by mali použit ako reklamu 😀

agentkak
20. apr 2010

myw svata pravda tam maju super veci a za super ceny 😝

agentkak
20. apr 2010

veve peknučké pasuje ti to 😉

zuzulik82
20. apr 2010

helou helou, baby v trnave konec sveta, burka - hrmi, blyyyska sa a leje a do toho sused nad nami vrrrrta jak o zivot 😖

zuzanockamt
20. apr 2010

cooo? ... burka? ... a u nas slnko stale 😅

agentkak
20. apr 2010

zuz aj tu v ma pšalo a už je slniečkooo

zuzulik82
20. apr 2010

uz nech to prejde bojim bojim 😅

jazmina83
20. apr 2010

cooo burka? nestraste, Zuzi, nieze to poslete smerom na nás ja chcem na prechadzku 😀

agentkak
20. apr 2010

zuzik v piatok idem asi do tt 🙂 ale okolo obeda za mamčou do nemocky a potom mam skušku pojdem do školy so spolužiakom...ty asik robiš čo ?

poki10
20. apr 2010

agi, ale tu aj hrmi...jazmi, no asi mas po prechadzke ked to aj k vam pride....

tinkerbell
20. apr 2010

uz je aj po trnavskej burke 😀

zuzulik82
20. apr 2010

hihi stale prsi ale uz aj slniecko svieti. zeby april?

agi, no ja som v praci do pol stvrtej ☹

tinkerbell
20. apr 2010

baby, zacina byt teplo a ja nemam nic na seba - teda ziaden top, neviete mi poradit, kde v tt sa daju zohnat nejake lacne tehu veci? uz ich zacinam potrebovat lebo brusko sa zagulatuje kazdy den viac

samasa
20. apr 2010

jazmin tak skoč na prechádzku ku nám- na kysuciach svieti slnko 😎