♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
sami, poznas to, do tretice vsetko dobre 😀 volakde som tu citala, ze to zalezi od spravneho nacasovania. 😀
moj zase nevie chlapcekov.... 😀 hlavne ze budu zdravi...
iron, gratulujem
joj, teraz som este vacsom napati, aj ja chcem dievcatko, ked mne doky ani len nenaznacil, ze co to bude 😅 neviem ci to vydrzim do maja 😀
no poki ty mi ale želáš radosti 😀 Ja budem rada ak vychovám týchto dvoch lapajov 🙂 lebo mojko je taký živý až až a ak taký bude aj tento druhý... no neviem neviem... ale možno na staré kolená si ešte zašantíme 😀 😅
akurat kukam novy katalog halensu a mam taku chut nakupovat...ale sa do nicoho nevojdem v lete...ach jaj.
a kvalita mojej pleti sa v tomto druhom trimestri brutalne zhorsila...nastupuje druha puberta...no proste berie mi krasu..krpec maly.
Cawte Babule, ma ide porazit, cele popoludnie hladam na internete šachtové poklopy 😖 a maju velke h***o
Iron, takže vyzerat to na dievčatko? Nevadi, aspon bude peknučká po mamine 😵 Inak aj ja mam plet strasnu, ale iba na čele som nenormalne vyhadzana a preto musim nosit ofinu 😖 šalené hormony
Ahoj Poki, doma je už všetko ok, ked varis drahemu gulašik? 😀 a vie už o dievčatku?
ja s pletou a ani s vlasmi nemam problem ... a nikdy som ani nemala ... dokonca ani v puberte 😅 🙂
aaale jazmi ahoj, aj sem dnes zavitas? 🙂
z toho si nic nerob, mne sa aj vlasy pocas tehotenstva vyrovnali a mam ich take nijake ☹ teraz su zas brckave, ale vyzeraju ako metla. vyhadzana som aj ja a poriadne.
s drahym stale nevypravam, ten gulas som varila, lebo uz som nevedela, co so sebou. o dievcatku nevie, nepytal sa. a pokial sa neopyta, tak mu ani nepoviem.
inak baby, dnes som sa rozpravala s jednou mamickou a poradila mi taku pomocku, vola sa to epino, minule tu bola rec o nastrihoch, tak to sem davam. ona s tym vraj cvicila a vobec ju nenastrihavali, takze, kuk:
http://www.perinbaba.sk/epino-delphine-plus-coo...
Ahoj Poki, no som zvedava ktory z vas dvoch to vydrzi dlhsie bez komunikovania 😀 😀 😀
Juj ten epino je akoby nejaky vibrator 😀 a ta cena..no dakujem pekne a stale nemam zaruku, ze ma nenastrihnu 😖
o tom epi-no som uz pocula, ale neviem, ci je to az take ucinne ... ja to necham na prirodu ... a som sa rozhodla, ze nepojdem ani na predporodnu pripravu
jazmin tak máš aspon zaručenú možnost budúceho použitia 😀 😀 😀
pre prípad že by drahý nebol doma 😀 😀 😀
no, to som dala prvy link co som nasla. vraj ona ho zohnala asi za nejake 2000 Skk....
jazmi, no a neviem,ale ja za nim veru prva nepojdem.ked chce vediet ako sa ma jeho dieta, tak sa musi sam zaujimat. ja sa prosit nebudem. ja viem, ze je s nou vsetko v poriadku aj moja rodina vie, len jeho rodina nic nevie. ako som hovorila s jeho sestrou sa nebavim a jeho mama je teraz prec. s nim sa tiez nevypravam a je pokoj. 😀 ja to berem s humorom. na co sa stresovat?
Kočky ja na nastrih odporučam vela sexu 😀 my sme pri malom praktizovali , fakt vo velkom množstve a mam len jeden steh 😀
helk ty si zas jaká vtipná 😀 😎
no chcela som len že mne nepomohlo- mala som 27 😀
no my velmi sex praktizovat nemozeme, ale od toho asi nastrih zavisiet nebude 😀
zuzi,mate zakazane?
no kde máš to bruško helka? Čekám tady na nej 😀
poki ... zakazane nemame zatial, aspon lekar v nemocnici nic nehovoril, uvidim, co povie zajtra moja lekarka, ale nechcem riskovat ... pri hroziacom potrate alebo kontrakciach by sex nemal byt
poki práve som kukala tvoje fotečky- a musím sa len usmiat, lebo si pripadám nie ako september 2010 ale 2009 😀
sami, ty mas to brusko ake pekne, vsetkym vam je tie bruska vidiet a ja nic. dnes dojdem do potravin a predavacka na mna krici, ze no co, priberame? tak som jej ukazala ako som pribrala. a dalsie 2 baby co tam boli s nou na mna kukali, ze ci si robim s tym 20 tyzdnom srandu. 😀
poki ... ja mam tiez male brucho na to, ze som uz 20 tt, mne sa zda, ze je stale rovnake ako predtym ... cize len tuk a nic viac ... lebo ja som nikdy chuda nebola
čavte babulee
heli ty ma vždy tak dokažeš rozosmiať 😀 😀 😀
v piatok idem na ozvy babetka tak sa teším a dufam že si potvrdíme kavové zrniečko 😀 😝 😠
Ahojte dievcata,konecne tu nesedim hodinu,aby som vas docitala.
K tym nastrihom,nechcela som to najprv pisat,ale ak sa vam chce skusat......mne povedala jedna moja kamoska,ze ma z overenych zdrojov zistene,ze ak sa hradza pocas tehotenstva natiera kvalitnym olivovym olejom,pri porode netreba nic nastrihovat....pozna 2 osoby,ktore to praktizovali a ze vsetko absolutne v pohode.Ja som zatial este nevyskusala.... 😉
co vy na to?
zuzi, ja som sa bala ze budem ako tank. lebo co si pamätam tak vsetky zeny v nasej rodine mali riadne brusiska. a moja mama, ta hovorila, ze bola od zaciatku do konca ako tank. ale ze to je dobre, netreba vela priberat.
moja teta ked bola tehotna, tak sa mi nejako nezdalo jej brucho. lebo som zbadala nejakeho novorodenca a hovorim jej, ze a ty co mas v tom bruchu ked ho mas take velke. ved tie babatka su ake male 😀
dadu je to prvada teda neviem či olivovým ale weleda ma na to špecialne olejik na masirovanie hrazdy...
babenky ale ja som mala aj pri malom také brušeno velké a pribrala som 11 kíl a teraz mám -2 kilá dole- tak ja neviem či to váha nejak ovplyvnuje... 😒

iron, vitaj v klube, gratulujem 🙂
sami,vsak to prejde. odhadujem, ze zachvilu bude aj v trnave, ako naschval...