♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
a možno je to aj tým že mám lordozu chcrbtice... 😉 neviem 😀
ahojte kocky 🙂
kuki toto:
zuzu,kebyze som na sr,tak by som tam isla,vyzera to zaujimavo 🙂
ozaj ty mas zajtra poradnu?aj my mame o 16.00,tak sa hadam uz konecne dozvieme co to bude 😀
poki zuzka ja vam tie male bruska zavidim,ja uz som pribrala asi 10kg a pre moj chrbat a nohy je to uz teraz nenormalna zataz,neviem co budem robit za par mesiacov ☹
katka a ty ten krem pouzivas? 🙂
dadu ... ja som pribrala 2 kg a potom som ich schudla ... tazke prirastok je 0 kg ... zajtra, ked pojdem do poradne, tak sa odvazim, som zvedava na vysledok 😕 😅
dadu nie ale v prvom tehu som skušala...ale potom som sa na to vykašlala prišlo mi to také úchylné 😀 ale aj tak ma nastrihavali...to nemaš nikdy zaručene že nenastrihnu..
dadu, neboj, mna ten chrbat boli ako kona aj bez toho, aby som mala brusko. a hlavne krize. jakeby ma male do nich cele dni kopalo ☹ a co sa tyka oblecenia, tiez uz mam iste obmedzenia, lebo ma brusko tlaci a picha ak si dam normalne rifle. tak to riesim rozopatym gombikom a dlhym svetrom 🙂
inak, chcela som sa vas spytat, mne sa stava, ze ked si cupnem a potom sa postavim, tak ma v podbrusku zacne strasne pichat, alebo tahat. niekedy je to taka bolest, ako ked clovek dostane krc do lytka. dost to boli. stava sa to aj niektorej z vas?
dadu, ano zajtra idem prvykrat k novej doktorke. tiez ide poobede na 16.15, tesim sa a tiez dufam ze uz sa dozviem co to bude 😵
agi ahoj 😉 ako sa citis, uz lepsie?
co sa tyka oblecenia, tak mna uz moje povodne nohavice tlacia, takze nosim len tehu nohavice
poki ... ja mam tiez take pocity, ked mam nejaku neprirodzenu polohu a aj ked mam moc plny mechur alebo ked si viackrat za sebou kychnem alebo kaslem
zuzik držím palec daj potom vediet... dik mne už je trochu lepšie ležkam a učím sa 😠
kati ved to aj mne to pride "uchylne"tak neviem xixixi a o tom nastrihu ni neuvazujem,pride mi to automaticky spojene s porodom,tak to velmi neriesim,ked sa ma stat sa stane....
dnes som sa objednala na 3D do Ziaru nad Hronom,mila super sestricka...a potom som sa objednavala k zenskej a sestricka sa ku mne spravala ako k handre...som jej povedala,ze chcem spravit kultivaciu,lebo tu v uk to robia iba pri problemoch a aj sa s pani doktorkou porozpravat a ona hned vystartovala,ze to my musia vsetko spravit na kompletku a bla bla,potom ze ked ja budem rodit v uk,tak si musim vsetko zacalovat-co v podstate zalezi od doktorky a nie od nej co budem platit....prebrala ma dostatocne,to aby som nezabudla ako to na sr obcas chodi.... ☹
zuzky mam problem vas oslovovat ☹
dadu ... tak asi nic ine neostava, len nam pisat cely nick 😉
aj ja mam take pichave bolesti - nie su sice prilis silne, ale prijemne to nie je
Katka tak aby som neprispievala, ked ťa stale rozosmejem 😀 ale fakt nam to pomohlo.. a bolo to aj prijemne 😀 😀 😀
Sami, maš ju tam... 😎 fotečku... 😵
Inač.. zlomila sa mi vzadu stoličlka, reps. uplne rozmrvila, ostalo mi tam len zo zuba, taky riadne špicaty kusok, čo mi momentalne riadne reže do jazyka čo sakramensky boli a neviem ani jesť..piť.rozpravať 😢 a ja sa zuuubara sakramensky bojiiiimm ☹
dadu presne takk nerieš... 😉 ani ja to neriešim beriem čo pride...
heli tak to tak poteší ja sa nesťažujem,,,,no je mi jasne spojila si prijemne s užitočným 😎
este k dievcatam,co si myslia,ze maju zlu vahu- k problemom v tehotenstve sa radia tie tehulky,ktorych BMI (Body Mass Index) je menej ako 18 a viacej ako 35
k problematickym (rizikovym) som myslela
Noo a chod si urobiť "POKUTU" na fc, a hned ti bude najsamveselšie 😀
heli to poznam už som to obdržala viac krat 🙂 🙂 ja som si ju urobila tak v duchu 😅 radšej ale tebe vyšla pekna sa nezdáš si bola pekne číslo... 😀 😝
Nebolaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😝 😀 no nože daj číslo..nech sa pobavime 😀 s porovnaním s kamoškami som natom dosť biedne 😅 😀 oni šli až nad 500 😕
mne vyslo tiez male cislo a som na hrda 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉
bambulky, pridala som novu fotecku brusina 😅
zuzi ... tiez uz mas pekne brusinko 🙂
no veru kotlicek riadny 😔
zuzu riadne bruseno 🙂
Ahojte zienky, ja iba tak narychlo. Dnes som bola na rizikovej poradni a len o chlp som sa vyhla hospitalizacii kvoli krvnemu tlaku ufff. Inak vsetko ok, len som grogy. Idem odpocivat, lebo s prepacenim padam na hubu. A uz je rozhodnute, rodim na Kramaroch 😅
heli tak ako pise zuzanocka...aj ja som rada za to aka som bola...myslim že niektore veci tam nie su ani na chvalu ale beriem to ako srandu a to číslo mi vyšlo okolo200 myslím že taký normal...a myslím že tie s 5oo sa teda nemaju čim chvalit 😀 😀
zuzlik krásnučké brušenkoo 😵
🙂
dobry vecer... 🙂
aj ja som dnes bola v poradni... ale nema dokina sono tak len jednoducha kontrola... testy ok... len na vahu ked som isla tak som skoro skolabovala...o tyzden idem na sono ...tak hadam sa dozviem co za Čudo to nosim 🙂)))
Dobrý večer Babulky, Zuzi, zajtra vidime naše maličke v našich velikanskych bruškach 😀 som zvedava co na mna povie dokyna ja ho mam strasne velke akoby tam boli dvaja a aj kope za dvoch 😀 ja idem skor, o 10.30 tak dufam ze bude alles ok 😅

ja som rada, ze sa mi nejako extremne nezväcsuje, aspon ma nijako zatial neobmedzuje ... moja sestra to mala presne tak isto ... dlho-dlho nic ... akurat posledne dva mesiace sa jej zväcsilo a konecne vyzerala ako tehotna