♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
My sme mali prvy kočik jane slalom a mal tam maly tolko miesta na spanie, že aj ako 2a polročny mi tam v pohode ležal.. a cez zimu vo fusaku mu bolo pohodlne..nič ho netlačilo, takže ja už aj nato pozeram... zato chcem klasiku sklapanie osobitne chrbatik a nožičky 😉
vsak to je to helka, ze ja uz autosedacku jednu by som mala. ale sa neviem rozhodnut, lebo jednu autosedacku mam slubenu uz. takze tak. a to mam dilemu, ze ci mat radsej novy, alebo z bazaru. ja v podstate nemam problem kupit aj novy, ale zbytocne vyhadzovat peniazky do luftu...ona ten kocik predava vlastne akoby bol novy, ale s autosedackou, za cenu bez autosedacky.
dadu, nad tym som uz aj ja rozmysla. je to menej vydavkov naraz, si myslim a isto bude aj lahsi, ked kupis hlboky samostatne.
Dadu, myslim že ani nie... ked si vieš kupiť na takyto kočík vaničku a ta vanička nema až vahu myslim, a tu vieš po polroku predať, alebo uskladniť a potom predať ako komplet... 🙂 no každa mame ine priority na kočík
helka a ty uz si mala s 3 kolesami?
helka len ake mam ja priority,tak to este neviem 😀 😀
aaale heli, myslis, ze si toto niekto vsimne? ved to neni az taka vada. inak je fesacky, teda az na to ze je to trojkolka, aka je tam cena?
bre ranko... ani na vas ešte nevidiím... 😔
ahojte,uz som po ranajkach,dnes vyzera krasny dnik,tak si ho uzime 🙂
baby ja sm este kociare ani nepozerala,nejak sa mi nechce,ked je ich tolko,ze ja neviem kde si mam vybrat a ktory je dobry.
aahoj agi. 😀
ahojte katka a macu 🙂
macu ani ja som este nepozerala,len stale citam prispevky a snazim sa zvazovat zo vsetkych stran,ale konkretny kocik som si este nevyhliadla 😉
Bre ranko Katka 😉 aj Macu 😉 meškáááte 😀
Dadu mala som už trojkolku a bola som snim viacej spokojna ako so 4kolesovym 😅 zato pozeram len tieto... stale sa rozhodujem nad CAM CORTINOU alebo JANE SLALOM PRO.. ale chcem aby mal otočnu športovu časť, tak to teda bude asi ten CAM...
Poki cena je zo všetkym na komplet 350euro takže som v limite 😅 len vieš, ked z dialky je vidieť už tie oškrence tak neviem... 🤐 som chcela taky aby neoblo vidno, že je kupovany od ruky 😠 ešte čakam na jednu pani čo sa ma ozvať, tiež ma takyto len v tmavšom v akom stave ho ma ona
mne teraz jedna posielala foto slalom...pyta tusim ale 450 eur za neho...ak chces,tak preposlem. teraz si neviem spomenut ze odkial je.
čavte kráásky
heliii že nicol 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja s teba umrem
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 katka.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no na pokec 16ročna už aky si da nick... 😀 😀 😀 😀 už sem nič nehodíím 😔 😀 😀 😀 😀
dobreee raaaanooooo, uuuuuuuuaaaaaaa 😲 ja by som spalaaaaa 🙂
vidim, ze sa preberaju kociky, tak citam citam 😉
kati, x-lander nema ten otocny sed ze? to ma trosicku stve
baby,citali ste na obrade v kostole nejaky text?lebo ja chcem len povedat ano a staci mi to.
Ahojte babulky,
ja som počula, že 3kolky sú nestabilné, ale mne sa viac páčia ako 4kolky, takže radte...
ahojte..ak možem,tak sa k vam pridam 😅 ,lebo tie moje dievčata zo starej temy tu nikdy rano nie su,a ja nemam čo robiť pri kave 😅 sice mamtermin v sept,ale ako sa poznam,budem rada,ak vydržim do polovice augusta 😕
inak čo sa tyka cortiny,ja som ju mala pri malom,vyhoda je ta,že sa hlboka časť da použivať vyše pol roka,a dieťa v nej neni napasovane..športova verzia mi nevyhovovala vobec 🤐 tak sme ju predali..ale ak som dobre pochopila,chcu za nu 350€ 😕 tak to je moc,na to,v akom je stave... 😝 tak dufam,že vam nevadi,že som sa sem takto potichu votrela 😉
Ahoj Zuzi,
mne včera komoška hovorila, že v máji má dať x lander na trh aj otočný set. 😉 Takže neviem, budem asi čakať aj ja 🙂
no zuzi, zaujima ma tvoj nazor na ten kocik. povedz 😀
sonelka, ja tiez nechcem trojkolku. su mi strasne nesympaticke.
ahoj Bubi..a prečo ti športova čas nevyhovovala? mne sa zda ta cena tiež dosť vysoka, kedže kočík poškodeny
baby, co stoji novy x-lander?
macu ja som citala,ale mohla som aj odmietnut 🙂
zuzi neviem myslim že nie... ale to vobec nevadi... vaničku maš k sebe a športiak od seba a na streche máš priesvitne takže na male vidiš,,, mne to ako nevadi ja som pri ninke tiež tak mala... ved celý čas aj tak kukaš na ceste kde šlapeš 🙂
heli ved v pohode sa ja na tom bavim ked ty si taka zlatá a spontánna 😵

helka a to potom nie je vyhodnejsie kupit len hlboky kocik na tych cca 6 mesiacov,a potom uz poriadnu buginu na dlhsie??