icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
23. apr 2010

potvorka ... to mas fajn, ze mas take dlhe vychadzky ... ja nemam ziadne 😝 ... lebo pri mojej diagnoze mi ich dat nemoze ... ale aspon taku hodinku by som privitala

jazmina83
23. apr 2010

Andzi, on to myslel asi tak, ze so svojimi ocami kedy uvidi, pretoze ja to viem od 16tt 😀 a potom len potvrdili vcera

andzi
23. apr 2010

silvika, no vidíš, ja si myslím, že aj môj gynekológ vidí pohlavie skôr, ale možno ho nepovie pacientke skôr, ako to vie na 100%, pretože ak napr. povie mamičke v 17tt na 70% chlapec, tá nakúpi modré oblečenie, rozkecá to celej rodine a keď to nakoniec bude opačne, tak je zle na lekára. Možno preto je to tak, že on možno vie, tuší, ale nepovie skôr, ako si je istý.

zuzanocka, ty si na PN? Niečo zlé sa deje? Držím palce.

andzi
23. apr 2010

jazmina, a ako to máš zistené? Z krvi, plodovej vody alebo z UTZ?

mywiel
23. apr 2010

No u nas je to tak ze kym sa mamicka nespyta tak vam nepovedia beru to tak, ze nechcete dopredu vediet. 😉

silvika
23. apr 2010

no nam povedal lekar v 20, na morfologickom utz, ze je to na 99% ze to jedno percento si nechava pre sudne konanie, keby sme sa chceli sudit, ak by predsa nebol chlapec, ale to skorej tak zo srandy nam to rozpraval a na dalsej poradni ale to uz neviem aky tt bol, nam aj na normalnom 2D povedala lekarka, ze je to chlapec

zuzanockamt
23. apr 2010

andzi ... no som na PN ... mala som minuly piatok kontrakcie a hroziaci potrat ... ale ked som teraz doma, tak je fajn ... 6.5. idem zase na kontrolu a potom uvidim

zuzanockamt
23. apr 2010

mne povedal lekar, ze chalan na 1000% 😀

andzi
23. apr 2010

zuzanocka, tak držím palce a hlavne sa šetri. 🙂

andzi
23. apr 2010

mywiel, dobrá rada, vidíš, tak možno preto mi to nepovedal, len sestrička mi povedala, že dr. to hovorí až tak v 30tt, ale on to potvora určite vie skôr.

Baby, už ste boli na tom glukózovom teste? Kedy sa vlastne robí?

jazmina83
23. apr 2010

Andzi, videla som to na vlastne oci na sono 😀 😀 😀 a lekar potvrdil

ivanulienka81
23. apr 2010

andzi, kolo 25, 26tt

mywiel
23. apr 2010

Maly sa zobudil uz tuka pod pupkom... 😀

jazmina83
23. apr 2010

mywiel, asi je hladnucky 😀 tak isto ako moj...tiez kopka, ale tak je len 11.15 😀

ivanulienka81
23. apr 2010

my sme sa predvadzali vcera vecer 🙂 zatial je kludne babo

mywiel
23. apr 2010

Vsak som jedla prave asi som ho skor tym zobudila, ze prijem energie inac vkuse spi. 😀

maculienka123
23. apr 2010

zuzi,ja som to nejak prehliadla,to vazne si mala hroziaci potrat?a co si mala bolesti?uz je dobre?

estterka
23. apr 2010

dobre ranko..baby,co je to morfo?to sa tu isto nerobi..som sa dozvedela,ze aj buduci tyzden aj potom pojdeme kukat malu..a to posledne tri tyzdne sme ju uz videli dvakrat..kedze som pn a v maji som mala mat dovolenku normalne,potrebujem dovolenie od nejakeho inspektora,aby som opustila spanielsko a k tomu potvrdenie lekarov.dufam,ze mi ho daju,lebo mala bola naposledy vzdy v poriadku.takze sa nepohnem z postele,aby sa neopakovali kontrakcie a...hm..drzte palce...strasne chcem ist domov,pred tym ako sa mala narodi..

estterka
23. apr 2010

zuzi,a co ti povedali o tych kontrakciach? ze z coho to moze byt? lebo mne len,ze mam oddychovat..a dufat,ze sa nevratia..

andelik8
23. apr 2010

ahojte vsetky stare aj nove tvare 🙂
nam pohlavie tiez zistili na obycajnom 2D UTZ, a bolo to uplne zretelne... ked uz som to aj ja rozoznala ze co je co a tam kde by mohol byt pipik je iba ciarocka, tak aj doktor by to mal hadam v 20tt rozoznat. Samozrejme ze zalezi od toho, ako je male natocene.
To s tym glukozovym testom by aj mna zaujimalo... kedy sa to robi? mne tusim doktorka nic take nespominala, tak neviem ci az v dalsej poradni alebo co... 😒

zuzanockamt
23. apr 2010

essterka ... nepovedali nic, ze nieco ich vyvolalo ... pytali sa len, ci som nic tazke nedvihala ... ale mozno to bolo so sresu, vycerpania a z toho, ze je maly velmi nizko ulozeny ... ale to su len moje spekulacie ... neviem

mywiel
23. apr 2010

No tohoto sa aj ja bojim kedze ma caka to stahovanie za mesiac...kartony balit budem len ja aj tak.
Boze musim prestat uz jest cokoladu, som bola na velkej a som myslela ze pri tom rovno porodim.... 😝 😅 😀

estterka
23. apr 2010

andelik,neviem ci je to to,ale mne ten glukozovy test robili cca v 12tt,pri prvych krvnych testoch,a zobrali mi normalne krv a potom mi dali vypit taku strasne sladku nechutnu "malinovku" a po hodine zobrali krv zas..a v 24-28tt to budu opakovat.

zuzulik82
23. apr 2010

babulky, ja uz som ten glukovzovy test ci ako sa to vola objednana 3.6. a to uz budem v 27tt. vcera mi to doktorka spominala. sranda je ze vsetko si musim priniest: pohar, tiez ten glukozovy prasok (meno si uz nepamatam, ale zacinalo sa to gluko 🙂 ), citronovu stavu, malu lyzicku no a musim prist hned rano na 6.30 a nalacno. som zvedava ako to zvladnem 😖

estterka
23. apr 2010

zuzi,a ako dlho budes predbezne doma?

mywiel
23. apr 2010

No u nas sa to tiez robi neskor a nic pit nemusim, pridem nalacno rano zoberu mi krv a poslu ma na sladke normalne ranajky do hodiny pridem znovu a zase mi vezmu krv tot vsjo. 😀

iron
23. apr 2010

andelik...akurat som kukala ten kocik po ktorom ti srdce pisti. Tu to par bab ma. Vyzera pekne aj mne sa paci. No over si velkost tej vanicky a ta sporotova cast sa mi zda dost neprakticka. Ci tam nebude mat babo malo miesta na sedenie.
Nechcem ak kritizovat, ale mne sa zda ze je to jeden z tych hypermodernych kocikov, kde si vsetko prsiplast, tasku, fusak musis dokupovat zvlast a pritom samotny kocik je dost velky.
ALe inak je fakt nadherny... 😉

estterka
23. apr 2010

tak v spanielsku to uz mame zarobene 😝 ale bol to humus strasny,a zrovna v 12tt,ked som rano nemohla nic ani len citit a vidiet,inak som sa cely den nepohla z wc..ked mi to dali na lacno vypit,mi az slzy tiekli..tak dufam,ze druhykrat to uz nebude take 😅

iron
23. apr 2010

ja som pri malej glukozovy test nemala...ale vraj sa robi tak okolo 30tt. Fuj to bude nechutarina.. 😝

mywiel
23. apr 2010

U nas nic take nepijeme len jeme sladke ranajky proste ma poslali na buchtu a kakao do kaviarne tak super a robi sa to u nas len raz.