♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
teda myslela som ten co ma myw...
my mame nemocnicu 80 km,a po dvoch dnoch nas pustia ak bude vsetko ok,tak si to hned odskusame,ako sa nam bude cestovat 🙂
ester a tak myslim ze ked ho date spiace zababusene ze nebude vediet ci ide autom na rukach alebo nejak inac, na tom kociku co mame je vanicka ktora sa da pouzivat ako sedacka do auta takze babo nevyberate my sme tak nasho previezli uno tuti naparadu ani nevedel ze ho niekam berieme. a vezieme,
a take 2-3 dnove babatko je este velmi malinke,aby velmi vnimalo take zmeny,ci nie?
urcite jedine neviem ako sa citi v vo vajicku v aute ci nie je poskrcane, neviem, ja som to nepouzivala, nas bol zimne dieta, tak som ho jedine v korbicke prevazala.
tak my tu mame cely rok leto a tu spanielky velmi oblubuju take tie kociky,ze to vyzera ako autosedacka..ale myslim si,ze dieta by malo mat vyrovnany chrbatik radsej,preto by som brala taky ten vanickovy kocik velmi,ak sa podari objavit..a ak ma pustia na dovolenku,tak si kupim doma🙂taky uplne staromodny,klasicky model,co este aj ja som mala 🙂
esterrka, predpokladám, že všetky španielky majú Jané...
Jane? 😅
toto je krasny kocik ... az na u cenu teda 😝
http://www.kocikovo.sk/resize/domain/kociare/fi...
baby, toto je dnes strasne, inak ☹ fuj.
andzi,kukla som to na nete a nie je to take,oni to maju pre male babatka len,tak do dvoch mesiacov podla mna sa tam dieta vojde,a ma to presne tvar autosedacky,takeho toho vajicka a su vyvysene tie kociky
poki ... 😕 😕 😕
a este ma tak napadlo,novoredenec sa moze dat hned do takej posielky,v ktorej bude aj potom nie? my chceme taku staromodnu,klasicku drevenu a mozem tam dieta hned,nie? lebo tu mi vsetci hovoria,ze dieta ma mat inu specialnu postielku do troch mesiacov a az potom taku tu normalnu..ja uz fakt zacinam byt blba z toho vsetkeho..a to sme este nezacali nakupovat..
zuzanocka ☹ ja asi umrem dnes. vonku hnusne, tak prechadzka nehrozi. potraviny zatvorene, tak ani sladkosti nehrozia ☹ to je strasne. televizor nemame, co mam robit ☹ asi idem varit volaco,ale ked s tym mojim varenim je to tak, ze volakedy sa to neda jest ☹
esterkka...co?...normalne klasicku drevenu postielku, len ma taky tvrdy matrac. Pouziva sa vacsinou z kokosoveho vlakna.
silvika....moja vanicka sa tiez da pouzivat na prevoz v aute, len nase zakony to nepovoluju. Musis mat sedacku.....som to uz x-krat studovala.....korbicka u nas nie je schvalena.
iron a to si nemozes k tomu dokupit tie pasy a pouzivat to miesto autosedacky?
estterka ... jasne, ze ho mozes dat hned do postielky ... ja budem mat tiez hned taku klasicku este ako sme my mali
poki ... u nas je krasne vonku, ale co z toho, ked nemozem ist von ... a to co, ze potraviny zavrete? ... tak zbehni do inych
zuzi, tam sa mi nechce 😒 som hnila. maju obednajsiu pauzu. od 12.00 az do 15.00. slak to traf.
mna tu strasili,ze ked dam novorodenca do takej klasickej postielky,tak strati rychlo telesnu teplotu a neviem co este.ze preto treba kupit tu postielku do troch mesiacov,co vyzera ako kos na pradlo a je dost draha..a ja som si nepamatala,ze moji bratia krpati volakedy mali inu ako tu klasicku postielku..
zuzuz moja draha nebud smutnucka, ja viem ake to je byt sklamana ze si nevidela co to bude, ale kebyze pockas do porodu, tak mas o to vacsie a krajsie prekvapenie o ktore sme my, co uz vieme pohlavie prisli 😵
estterka ... moj synovec bol od narodenia v normalnej postielke a nic sa mu nestalo 😉
iron no mozem ich mat rada, ja budem korbickovat babo aj toto druhe,
aj mnoja spolurodicka prisla do tt z pn v korbicke s babom, casualovym, mali tazky porod ze ani by ich nenapadlo ju skusat dat do vajicka, oni aj monitor dychu museli dokupovat
Žena bez bruška je jak hrnček bez uška, žena bez riti je jak váza bez kvítí.
😉
Ahojte 😉
Konečne som sa k Vám dostala, a dočítať vás... 😨 Tak to je riadna drina 😀
Jani s tým výrokom, to je fakt úžasné a tak vystihujúce 😉
Dnes 4D nebolo, doki presunul na utorok 15:00. Vytrvalo počkáme 🙂
Holky tak niekto este robi tu tabulku ci uz nie? 😅
ahoj Myw, krásny kočík vo fotoblogu 😵 Aká je to značka? Ja som vybrala biely x lander, a každý ma od bielej odhovára ☹
High trek od Bebe comfort len nie je biely ako na fotke ale v kremovej farbe, je super vobec sa nespini je to taky material prakticky. 😉
ved aj x lander má umývateľný materiál, aja rozmýšlam, že tiež by som sa dala, na bledú farbu. To sú také netypické kočíky, teraz frčia modré, červené ,zelené, čierne... Ale mne sa páčia biele 😎

andelik aj my mame tento kocik ale bordovo cerveny a je fakt ze kvalitny, 😉