♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
juj ahojte baby... ja som si potiahla do nejakej 7:00 🙂 heheh prijemny spanok...potom nakup a teraz nad hrncami 😖 aka mila sobota...ale poobede sa chystam na jurske hody... idem sa pozret, co vsetko nepotrebujem 😉
inak maminka mi urobila prekvapko... ze kilo jahod mi donesla z roboty... 😀 mnam... teraz si potroske pochutnavame,,, (samozrejme su este neni vobec cladke a ani moc chutne...ale cukor a slahacka to spraviiiii 😀 😀 😀 )
prijemnu nedelu prajemeeeeeeee 😎
Kočky ktoré ste mi ešte nenapísali do IP znamená to , že nechcete nič zmeniť,doplniť ? Šup,šup píšte ak ešte niekto nech to nepišem na 100x 😉 😉
dobre ranko baby, zuzuz, ty si pisala o tej akcii Bratislava pre vsetkych vcera. To nas ako normalne pustia zadarmo do zoo alebo do botanickej? lebo na www.bratislava.sk je len tolko, ze tie volne vstupenky sa daju vyhrat. ako je to?
Tak tabuľka hotovo idem ju pridať ak chcete ešte niekto pridať kľudne si píšte a ja to sprvaím naraz keď Vás bude viac 😉
Foto môžte tiež posielať na email alebo cez IP si napíšte ktorú fotku vyberiem z albumu 😉
poki čo to za akciu ? 😕
zuzuz tu vcera pisala o akcii bratislava pre vsetkych. myslim ze na predoslej strane to najdes. je to jeden z poslednych vcerajsich prispevkov. ze vstupy do muzei, do zoo, do botanickej su zadarmo. ale sa mi to nejako nezda lebo na www.bratislava.sk bolo nieco o zrebovani volnych vstupeniek. tak teraz neviem. a chceli by sme sa ist kuknut niekde, tak zistujem ako to teda je.
nie nie tento vikend je to zadara (tak mi to bolo povedane) a zrebuje sa volny vstup na ine obdobie (tak som to pochopila- vycitala ja) pozrem poriadne este raz ;)
hej je to potvrdene 🙂
"Tento rok opäť obyvateľom, ako aj návštevníkom Bratislavy bezplatne
sprístupňujeme takmer stovku rôznych podujatí, atraktívne expozície
mestských múzeí a galérií, či viaceré športoviská." citovane z bulletinu akcie Bratislava pre vsetkych 🙂
staci si na spominanej stranke otvorit sekciu BA pre vsetkych a tam, dolu pod textom je v PDF formate program na 3 dni tejto akcie... v zoo maju rozne programi pocas celeho vikendu, muzea maju tiez rozne programi je tam toho vela... staci kliknut, citat a vybrat si 🙂
VYHRAJTE VOĽNÉ VSTUPENKY!
Chcete si v tomto roku bezplatne zakorčuľovať, zaplávať, navštíviť zoo, botanickú záhradu alebo dostihy AJ MIMO PODUJATIA BA PRE VSETKYCH? Kliknite na www.bratislava.sk a správne odpovedzte na 3 otázky o našom meste. >>len mimo tuto akciu sa zrebuje.... akcia je zdarma 🙂
hura do Bratislavy !!! 🙂
Dorobila som zas tabuľku musela som zmeniť fotku lebo som tie staré stratila .
Pozerala som si to a zatiaľ u nás prevládajú chlapci 8 CH a 4 D ak dobre rátam 😵
Adka my sme to tu počítali na nejakej stránke 270... alebo tak 😀
chlapci- Zuzanocka, Lucialen, Mywiel, Maculienka, Potvorka, Jazmina, Mariann2, Anarida, Zuzulik, Dadulienka, Ericka310, Samasa
dievcata- Agentka, Mamicka2009, Andullinka, Anarida, Poki10, Andelik, Estterka
Ale tiež je možné že sme všatky nepostrehli 😀
Ja som rátala podľa toho čo mám v tabuľke 😉 😀
Ahojte dievcata, dlho som vahala nad tym, ze kedy sa sem konecne prihlasim a budem sa moct s vami delit aj o moje radosti ci starosti. Ako tak pozeram na tie prispevky, tak povacsine vsetky uz viete co to bude. Nas toto zistenie este len caka 3.5., tak dufam, ze bude babo dobre otocene, aby sme sa konecne mohli este viac tesit...
miriatko vitaj medzi nami... hej vecsina vie co bude ale napr. my sme mali smolu 😖 drobec sa otocil takze cakame do 30 tt,,, ale verim ze ty budes mat stastie 🙂
inak baby surovo a nevyspytatelne ma napadla chut na sladke ale nie kekse... nieco pecene... ryzovy nakyp uz je v trube... vyzera bozsky 😀
zuzi,zacinaju chutky? ako ja som vcera musela mat jogurt za kazdu cenu :D
a ako je to mozne,ze sa drobec otocil? my mame aj video,a teda mala sa hybala strasne,ale videli sme ju uplne zo vsetkych stran..ci mozno sme len vystihli jej "hodinu tanca" 🙂 az nechapem,ze sa tolko hybe a nic necitim stale :(
juuuj velmi jednoducho... na zaciatku bolo dobre otocene... ale kym nam ukazal srdiecko a zmeral hlavicku, krpec sa otocil... no co uz... ale sranda bola ked som citila ako koplo presne tam kde mal ten sono pristroj... haluska 🙂ehhehe
a chute? ani ne... mozno... ja ti neviem ale z dlhej chvile som zacala brazdit po mimibazare po receptoch, no a neupec potom neco ked to vsetko tak dobre a jednoducho vyzera 😉
miriatko81
Vitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj 😉 😉 😉 😉 😉
ahojte..aj ja som dlho vahala ci sa pridam k vam, nakoniec som tu..ak teda mozem 🙂) cakame chlapceka, vieme to uz asi mesiac pretoze moja doktorka mi robi ultrazvuk stale. a riadne mi ho celeho poukazuje..mame aj strasne vela fotiek, a aj pipik mame odfoteny 🙂 tak sa tesime..teraz som v 21tt...
no ja neviem,kedy ja zacnem pohyby citit..
a na mimibazar som sa prestala pozerat uz,lebo som potom zbytocne dostala chut vzdy na nejaky recept,ktory si tu nemozem spravit,lebo sa tu k tomu nieco neda zohnat..by som si dala nieco take dobre domace slovenske,ale to je tym,ze som dlho doma nebola..
a inak mi dnes bolo povedane,ze mam strie na zadku a dost vela,nie ciarocky,ale flaky cele..a to som nepribrala zatial..teda mozno tie dve kila,co som najprv schudla a teraz pribrala,isli tam..a to sa aj kremikujem,olecekujem a aj tak :( vyzera to strasne 😢 😢 😢
hmm to je pravda pokial nemas potrebne suroviny sotva nieco zmozes... a kde si to vlastne v ktorej casti zemegule? 😅
na kanarskych..jedine stastie,ze tu je tolko nemcov a je tu vela nemeckych potravin,ktore sa podobaju nasim..ale dala by som si kopor napr..alebo petrzlen tu nie je..len tie listy zelene,korenovy vobec..a taky tvaroh,ah jaj.. 😠
mirka a katka vitajte medzi nami 😀
fuuu tak to ti teda nezavidim estterka... to je vazne o nicom... to by chcelo zacat podnikat v obchodovani 😉
zuzi,ale zas kto by to tu kupoval 😀
a co tie strie baby.. 😢 😢
Ahojte baby, založila som súkromnú skupinu
Ak máte záujem môžme sa presunúť tam, je tam voľnejšia debata, nakoľko tam nemôže prispievať a čítať ktokoľvek. 🙂
estterka ... ak sa ti uz raz strie vytvoria, tak sa len tak lahko odstranit nedaju 🙄
Velmi pekne dakujem za vsetky privitania 😉
Neda mi aby som sa nespytala...estterka ty si v 20 Tyzdni a kolko si pribrala celom za cele tehu?
Pytam sa preto, lebo ja mam niekedy tolko otazok a myslienok co mi prebehne hlavou, ked sa pozriem na svoju vahu. Ja som pribrala od zaciatku do teraz 1,5 kg a to jem vsetko a doprajem si aj sladkosti ci cokoladku 😖 Ani brusko nemam velmi velke a tak sa obcas obavam... ze co sa to deje a ci je to normalne? Aj by som sa ukludnila a povedala si, ze teraz je vsetko ok, pretoze je dolezite najma to, ze je babo zdrave, ale nemozem, lebo cakam v pondelok vysledok z tripple testov..
Tak neviem, ci som sama co mam tento problem, alebo ste tu viacere???
miriatko ... v pohode ... ja som tiez 20 tt a od zaciatku mam len + 2 kg a pomerne male brucho, ked to porovnavam ... takze klud ... a moj maly je dokonca o tyzden - dva väcsi ako by mal byt v tom 20 tt, preto mi aj posunuli termin
a co sa tyka tych stii, o ktorych sa rozpravate, tak si osbone myslim, ze je to skor psychicka zalezitost a mozno z casti dedicna.
Ja nastastie strije nemam a dufam, ze ich mat ani nebudem.
V poslednej dobe sa vela o tom pise aj hovori a mozno by po porode pomohlo viac cvicit a najma byt ok - spokojna sama zo sebou. No mozno je to hlupost...ale myslim si, ze by to mohlo zabrat.

ja som kavu nemohla len prve 3 - 4 mesiace a teraz uz v pohode ... dam si vzdy jendu za den s mliekom