icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
25. apr 2010

dadu,aspon nie som sama teliatko 😎

zuzanockamt
25. apr 2010

samasa ... vraj sa predkozka nema pretahovat ... az neskor, lebo zo zaciatku by sa moha natrhnut a poskodit ... mojej sestre v porodnici povedali, nech to zatial necha tak a doktorka, ku ktorej chodi s malym, tak to tiez nerobi ... a ked som chodila vo februari na prax do DeD, tak detske sestry to tiez tym malinkym nerobili

samasa
25. apr 2010

daduš 😀 😀 😀 nerob si starosti!!!
Všetko sa naučíš.... to sa len chlapčekom pretahuje predkožka na pipikovi- ani neviem koli čomu... asi aby nezarástla alebo čo....
Ja som mu to nepretahovala ale len vždy po kupkani som mu to vičistila vodou a vatovými tyčinkami... aby mu to nezačervenalo....inak nič- niekto to vobec nečistí, niekto pretahuje, niekto nepretahuje- takže nech urobíš čokolvek .....uvidíš čo ti poradí detská

samasa
25. apr 2010

no a o tomto ti práve hovorím- v porodnici nepretahovat!!!! u detskej pretahovat!!! ked mal malý zápal pluc- sme boli v nemocke- pretahovat, urolog nepretahovat !!!! Tak si vyber čo máš robit....

samasa
25. apr 2010

a ešte ten istý urolog mojej sestre naordinoval ostihnutie predkožky... teda nie sestre ale jej malému a aj mu to v žilinskej nemocke obstrihli....

zuzanockamt
25. apr 2010

ja som citala, ze od urciteho veku sa uz moze ... len neviem, ci to boli 2 roky alebo uz aj skor, ale tym malym to netreba .. ja som rada, ze moja sestra ma presne o rok starsieho ako ja budem mat, tak sa budem riadit podla nej

dadulienka27
25. apr 2010

esterka ak som spravne pochopila tak partner je Nemec?

dadulienka27
25. apr 2010

dievcence tak co by som ja bez vas robila,dufam,ze narok uz budem aj ja takto radim dalsim "teliatka" xixixi,no ukludnujem sa,ze mam cas a vsetko si este poriadne nastudujem 😉
zuzu aj mne by sa sikla nejaka sestra so starsim chlapcekom,nepozicias 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀

estterka
25. apr 2010

dadulienka,ano

zuzanockamt
25. apr 2010

dadu ... ja som bola takto pred rokom tiez mimo, ale kedze mame v rodine toho krpca, tak to sa hned naucis vsetko 😀 ... a este mi pomohla aj prax v DeD v ramci jedneho kurzu 🙂

dadulienka27
25. apr 2010

esterka,tak to komunikujes 3 jazykmi-span,nem,slov...hmmmm si 😎

estterka
25. apr 2010

no medzi sebou sa odzaciatku rozpravame anglicky,jednak nam to prislo fer a jednak som vtedy nehovorila este tak dobre nemecky..ale teraz mame taku divnu domacu rec,zo vsetkeho pomiesanu,musime si davat pozor potom,nech sa dieta spravne nauci rozpravat a nemiesa jazyky,co aj tak zo zaciatku bude

zuzanockamt
25. apr 2010

dadu ... a ty mas tiez zahranicneho partnera?

dadulienka27
25. apr 2010

jj muzicek je Anglican 🙂

zuzanockamt
25. apr 2010

tak to vas baby obdivujem 🙂 ... ja by som zniesla este tak cecha pri sebe ... neviem si predstavit zivot s inou kulturou

estterka
25. apr 2010

nevravim,ze nie su rozdiely,ale az taka strasne ina kultura to nie je.

anarida
autor
25. apr 2010

Ahojte tabuľky dorobené doplnené ak ešte niečo tak si píšte kým to mám otvorené dnes je to posledny krát kedy dorábam potom až o týždeň cez víkend ako vždy 😉 😉 😉

dadulienka27
25. apr 2010

zuzka v tomto som mala v zivote stastie,vobec nie je typicky Anglican a ani typicky Slovak,nechcem to velmi prehanat,ale...je to clovek s velkym srdcom,kazdemu rad pomoze,mne to dokazuje neustale,je pozorny stara sa o mna,nerozdeluje prace na muzske a zenske,ked treba tak pozehli,cez tyzden vari on ja vikendy,potraviny nakupuje uz iba on,ja napisem co potrebujeme,obcas prekvapi malym darcekom,alebo jeho naj je priniest mi kyticu kvietkov,ma rad moju rodinu a raz by chcel ist byvat na Slovensko...nefajci,nepije,chodi do posilnovne...proste sen kazdej zeny,niekedy sa pytam aj sama seba,cim som si to zasluzila 😀 😀 😀
no tymto som nechcela vychvalovat,len ukazat,ze niekedy aj ta ina narodnost nam moze byt blizsia ako nasa vlastna 🙂

zuzanockamt
25. apr 2010

dadu ... tak to teda blahozelam 🙂

dadulienka27
25. apr 2010

Adrianka prave som ti isla pisat IPcko,ze nam zistili,ze budeme mat chlapceka a som si vsimla,ze uz to tam mam zmenene...sice to meno este nie je na 100%
dakujem 🙂

dadulienka27
25. apr 2010

zuzka dakujem,ale zabudla som pripomenut,ze sa najdu aj neg,vlastnosti ako u kazdeho cloveka,obcas ho volam stary hundros 😀 😀 nema rad ked je riad v umyvadle,on ho dava vzdy nabok,ked rano nestihnem ustlat postel a este ked cez den malo jem a pijem,to si pofrfle,ze preco sa to neda....
my mame taky srandovny zivot-obaja sme vahy,takze skoro rovnake povahy 😉

anarida
autor
25. apr 2010

Dadi ja som si aj takto v pasoch popozerala , že kto čo má či sa niečo zmenilo a poupravovala som ale neda sa pozrieť všetky . Veď keď sa niečo ešte zmení píšte 😉
Čo máte dnes kočky v pláne ? Ja sa veľmi teším z počasia . Ráno som si dala s babami kakao na terase rovno do okien nam svieti boli sme vonku pohrali sa v piesku , pohodali , šmýkali a teraz spinkajú . Pôjdeme von keď sa zobudia 😵

zuzanockamt
25. apr 2010

ja nemam v plane nic ... dovarim obed ... a potom lezat pri telke a pri casopisoch ... MM pojde zase potrenovat na bicykel a tak

dadulienka27
25. apr 2010

ani ja nemam velmi nic v plane,prave rozmyslam co navarit na veceru a asi trosku poupratovat......
a este dopozerat serialy co nestiham cez tyzden 🙂

estterka
25. apr 2010

a ja cakam kym sa ten moj po nocnej zobudi a navari,kedze to ma v plane..my zvycajne skor veceriame ako obedujeme 🙂

zuzanockamt
25. apr 2010

ja som myslela, ze tiez bude MM dnes varit, ale uz rana je zaneprazdneny, tak som sa ja do toho pustila ... teraz je este u svokrovcov, tak cakam, kedy pride

estterka
25. apr 2010

a co sa chystas varit?

zuzanockamt
25. apr 2010

uz mam v podstate hotove ... tarhonu a bravcove mäso s paprikovo-kecupovou omackou ... take fajnove sladkokysle

anarida
autor
25. apr 2010

My máme od včerajška polievočku maju baby paradajkovú a taký cestovinový šalátik dobručký , kuracie kúsky 😵

lencyca
25. apr 2010

ahojte,pridam aj ja nieco k pretahovaniu predkozky,v nemocnici mi nepovedali vobec nic,ani detsky,az ked mal maly 2 roky,tak sa ma kamoska pytala,ci mu to pretahujem...samozrejme to uz neslo,skoncili sme na urologii,neprajem nikomu zazit,co to bolo za horor,maly mi potom nechcel chodit na nocnik,co sa chudacik bal,takze ak to bude chlapec,urcite mu to budem stahovat.ako vikendujete?