♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
juuuj ake mas krasne brusenko 😵 😵 😵 .aj ja mam taketo len teraz sa mi zase nafuklo idem zhltnut activiu 😝
dakujem lulu ved už nam začínajú gulatieť 🙂
aj ja mam gulatucke myslite,ze budem mat dievcatko ked je gulate?ci vy na poveri ci co to je neverite? 😕
lulu na povery neverim....ale skor verim na to že to žena vie vycitit 🙂 aspon mne sa to potvrdilo už 2. x 😉
katka ... ty si aka kocka 🙂 😉 ... pekne brusko, aj uces aj vsetko 🙂 ... a super, ze je vsetko OK ... aj nas maly je väcsi o tyzden
dalsie krasne brusko🙂
katiiiiiiiii, caaaaaaaaaaau 😵
jakaaa fesula je z teba teeeeeeda, super!!! 🙂
tesim sa ze malicka je oukej a ked hovoris ze o tyzden starsia to znamena ze sa stretneme v porodnici. ja som ti to hovorila 😉
Normalne sa v tvojom pripade Kati potvrdzuje teoria, ze tehulky su sexi, ja len kukaaaaam aka kočka 😎
juj agi ja ze aka ladu gaga sa to tu mezdi nami priplietla,fakt super vlasy.pekna mamicka z teba.dali ti s amoniakom farbu?
no jazmin ja som si pripadala krajsia,ked som bola pred tehu,ale niekto vazne opeknie,u mna sa to nestalo
mac ani u mna 😝 😀
kati, caaauuu 🙂
baby dakujem vam ste ma potešili ja už som upadala do depky pol roka bez kaderničky, stlstla som a pripadala som si ako tulenix 😀
zuzanocka no asi presne ja som ten pripad že podla PM je to inak ako podla sona ale som tomu aj rada 🙂 mala važila 416 gramov aka gulka 😅
ester dakujem 🙂
zuzik vdaka šak mala vie čo ma robiť a kedy von 😀
veve dakujem okrem MM si prva čo mi to povedala 😝
macu hej normalne mi krasne vytiahla tu žltu nejaku vanilkovu mi davala spokojna som velmi...
agent teda si veru kocka krasna maminka je z teba.a ozaj mozem si dat nejaku farbu na tu moju kotrbu?lebo sak uz mam vsetko odrastene a vyzeram jak de... 😒
ja chcem ist tiez na kratko ale cakam len koli tej svadbe este 3 tyzdne a dam tie skuty prec,mi to vadi a ja mam moc jemne vlasy,tak s dlhymí sa mozem rozlucit.
Lady Kati 😀
maculienka ja si pripadam ako velryba a s tym opeknenim neviem ako je, lebo sa hovori, ze dievcatka beru maminkam na krase, chlapci pridavaju ale tak mozno my budeme mat takych fesakov 😎 😀
lulu ja farbim o dusu,mozes nic sa nestane,kamosky farbili peroxidmi a su tu aj s detmi,ja som mala uz aj tri krat odkedy som tehu farbu a blond.
jazmi,asi budu fesaci ti nasi synovia,inak to nevidim.
hovori sa,ze pri babach zeny stracaju krasu,lebo malu ju kradnu a u mna sa to potvrdilo uplne...bohuzial
ja sem asi prestanem chodit a pridem az ked budem mat brusko,lebo som z toho uz naozaj smutna,ake ste vsetky bruskate pekne a ja nic.. 😢
macu? a ake budes mat saty? ja viem,ze je to tema na mojasvadba ale tak ty si aj tehulka 😀 a budu aj zakusky? vies dufam, ze musis rozposlat potom aj nam 😀 😀 😀
no ale nasej agi to jednoznacne svedci 😀 aj nove vlasky aj tehotenstvo 😉
jazmin mne pri Erike hovorili,ze aka som pekna,ze budem mat chlapca to uz som vedela,ze to bude baba a oni si furt svoje hudli.pekna som bola preto,lebo som nebola jak vyzla sak som mala len 43kg a komu sa to paci no nikomu a teraz som jak maly hroch uz mam aj dvojbradu a zadok mi podrastol sa citim jak pred porodom a este len polovicka zamnou 😒
mac tak hned v piatok si idem kupit nejaku farbu.idem aj z malou do Mesta treba jej kupit teplacky sak chodi jak maly smudlo 😀
lulu kludne daj... to su iba povery...s tymi farbami...nemala by si iba vdychovat ten smrad je dobre ak si budeš vetrat v kupelke
jazmi aj MM už mi to napisal :D
ester.. uvidiš ako to o par tyždnov vybehne 😉 ja som baby pribrala 5 kil ta posledny mesiac akože dovi-dopo skoro som odpadla 😖
poki dííky zlatíčko 😉 😀
estterka zlaticko, brusko mas urcite, len sa s nim nechces pochvalit a mozno ho iny vidia uplne inak nez ty 😅 pekne nam ukaz to spanielske brusko 😎
ahoj kati - krásna maminečka je z teba, super look 😉
moja malá váži 443 g, a termín mi posunul doki iba o 1 den a to na 3. sept.
Aj ja som počula, že tehulky, ktoré čakajú dievčatká strácajú krásu, ale podla Katky to teda pravda neni 😀
baby, vas na kazdej poradni vazia???? 😕
no sak ja si kupujem tu bez amoniaka a ta az tak nesmrdi.zapriahnem segru nech mi to nafarby,lebo ona ma na plane si zobrat k nam plavky a sa vyvalovat na slnku a opalovat sa. 😠

Ahojte no uz som tu.som si citala,ze idete k zubarke tak ja som tam bola v piatok a ani jeden kaz nemam 😀
ake mate krasne fotecky aj ja chcem uz vidiet susku,alebo pipika 😀