icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lulu723
28. apr 2010

poki mna vazi na kazdej poradni

maculienka123
28. apr 2010

jazmi,ja este nemam ani len vybrate ale zajtra idem a budem to riesit asi takyto styl

zuzanockamt
28. apr 2010

inak aj ja som rozmyslala, ze si skratim vlasy, ale neviem, ci sa odhodlam, mne sa pacia dlhe 🙂
katka ... to uz poriadne velka ... ja ked som bol na zaciatku 19 tt, tak mal 257 g, cize teraz tiez uz bude mat okolo 450, kedze mas podobne termin ako ja ... to teda riadne rychlo pribera 😕 ... mne to tiez podla aterminu PM nesedi, takze som si aj preto tu posunula termin ... asi rastie rychlejsie ... lebo ja presne viem, kedy som mala ovu, cize skor sa nemohlo podarit

maculienka123
28. apr 2010

ale to moje brucho si predstavte v nich,to bude inak vyzerat,uz som ich mala na sebe pred vyse mesiacom a to bolo brutalne,este viac to vynikne ale su pohodlne ide o to

maculienka123
28. apr 2010

baby vam vazia tie babatko alebo co?mne teda este nepovedali,kolko vazi.

zuzi,ty ked mas kvalitne pekne vlasy nechaj si dlhe,co ja by som za to dala,mat pekne dlhe vlasy.

maculienka123
28. apr 2010

baby neviete nahodou,ci by mi uskodilo to mlieko take co sa po nom troska zhnedne?

jazmina83
28. apr 2010

jeej Macu no uz sa tesim na svadobne fotky 😵 a bud rada ako krasne ti v nich brusko vinikne, kebyze je moc male, by si mysleli, ze si len nafuknuta a ale takto budes mat krasnu spomienku na brusko...a cici ti pekne vyniknu 😀 ak bude taky vystrih

zuzanockamt
28. apr 2010

macu ... ono tu vahu urcia podla tych rozmerov nejako cez sono ... neviem, ako to funguje
inak s tym samooplaovacim mliekom to by zaujimalo aj mna ... ja som sa zvykla sem-tam pred letom natriet, nech nie som stale taka bleda, ale teraz neviem, ci sa moze 😕

estterka
28. apr 2010

jazmin,no neviem,ako to vidia iny,ked vzdy ked ma niekto vidi,tak sa ma pyta,ci som naozaj tehotna,ci som si ista..
a je mi to trapne sem davat fotky 20tt a ziadne brusko..

macu,to pocas ultrazvuku mi povie lekar vzdy,mala za cca tri tyzdne zdvojnasobila hmotnost,tak sme sa tesili 🙂

maculienka123
28. apr 2010

no neviem,ci farara neporazi,ked tam dojdem s takym vystrihom,ale to je len typ,zajtra si uz naisto vyberiem,mozno aj ine.potom prilozim foto.

poki10
28. apr 2010

baby, neplaste ma. ja som bola 20. tt a malicka mala 253 g. tak nerobte. lebo umrem. uz sa nemozem dockat kontroly

maculienka123
28. apr 2010

no zuzi,ja tiez bys om sa troska natrela len aby som nebola bledula v satoch

poki10
28. apr 2010

macu, farara mozno porazi, ked prides s bruskom. 😀 nie s vystrihom 😀

zuzanockamt
28. apr 2010

esterka ... ved daj a uvidime 😉
poki ... ved to ma male normalnu vahu na 20 tt ... ja som bola v 19 tt podla PM a maly mal tych 257 a je o tyzden väcsi, cize si v pohode 🙂

zuzulik82
28. apr 2010

nas krpcek vazil v 21tt rovnych 400g 😀

poki10
28. apr 2010

jaj tak. tak potom dobre. uz som kludna. ja ze je volaka mala ked ty len 19.tt si mala taku vahu. ja som pozabudla na to ze ty mas o tyzden väcsie babo

zuzulik82
28. apr 2010

macka, krasne saty. a kedy mate presne svadbu, nepostrehla som 🙂

zuzanockamt
28. apr 2010

inak teraz musia ti krpci riadne rychlo priberat kazdy tyzden, lebo ked si predstavite, ze sme uz vlastne v polovici a este musia nabrat 2 - 3 kila, tak to maju co robit 😀

estterka
28. apr 2010

tak vam sem dam nieco dnes-zajtra,aby ste si nemysleli,ze si vymyslam..

agentkak
28. apr 2010

macu peknučke šaty mala som podobne len maslove,,, s tym samoopalovakom treba dat pozor aka značka a ako si to natrieš..zvykne to robit flaky ale ak si predtym urobiš peeling celeho tela tak to bude ok... moja rada osvečená je zaliat tureckú kávu asi 5 lyžičiek a nechat vychldnut a potom vyliať vodu a ten sos s tej kavy použi ako peeling úúúžasnáá vec !!!!!!! budeš mať pokožku jak bábo a potom sa možeš nakremovat 😉

zuzulik82
28. apr 2010

no agi ty si bola velmi pekna nevesta. vcera som cihala foto na fb 😅

zuzanockamt
28. apr 2010

a aku znacku samoopalovacieho odporucate? ... ja uz som vyskusala kadeco a stale som nebola moc spokojna ... hlavne s tym pachom potom ... ale tak smrdia asi vsetky 😒

hobit
28. apr 2010

no, na3 hodky odbehnem a potom hodinu citam 🙂
juj, kde beriete tie krasne bruska? mne sa moje zda celkom velke ked vidim len to, ale ked vidi tie vase tak veru nic moc 😖

maculienka123
28. apr 2010

zuzu,svadba je o tri tyzdne.
zuzi,tak to je pravda,to musia este pekne nabrat aby mali tolko kolko mat maju.uz len vacsie gulky budeme.
ano aky ten samoopalovak?ja som mala aj niveu aj este nejaky iny a tiez smrdeli a na podprsenke bielej som mala take zahnednute od toho.

agentkak
28. apr 2010

hej ono to ma takú vonu to maju všetky ..a su spreje a kremy spreje sa lepšie aplikuju a rovnomernejšie..myslim že ja som mala garnier a ten vonal marhulovo bol dobry ato bol sprej a ešte aj johnson je a ten ma dva odtienea to je krem...ale treba rat s tym že to pušta na biele pradlo no hold 😅

ivanulienka81
28. apr 2010

ej, tu sa chysta svadba 😀 parada
dnes som predsa len bola kuknut nejaku tu podprdu vacsiu, neda sa existovat, sakra ale tu na blizku nie je ziadny obchod, kde by mali podprdu pod 30 eur 😒
baby uz ste riesili odsavacky na mlieko?

maculienka123
28. apr 2010

ivu,ja uz nosim len take lambadky namiesto podprdy a nic ma netlaci,je to super.

ivanulienka81
28. apr 2010

co je to lambadka??? 😅

zuzanockamt
28. apr 2010

ja nosim stale moje podprdy, co som mala aj predtym
ivi ... ja odsavacku zatial vobec neriesim a kupovat ju nebudem, kym fakt nebude treba

estterka
28. apr 2010

ivi,ja som si kupujem teraz v HMku,nie su drahe a nemyslim si,ze mi tato velkost zostane aj potom,tak nechcem do toho az tak investovat.
a odsavacku treba kupit? ja som si naivne myslela,ze ked budem doma a kojit,tak nepotrebujem..