icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

dadulienka27
29. apr 2010

dobre ranko dievcence 😎

dadulienka27
29. apr 2010

uz sme sa zhodli na tom,ze do ktorej temy sa bude prispievat?
lulu zavidim ti tu energiu,ja som akasi o nicom,uz len dva dni vydrzat a konecne dovca 🙂

helka101
29. apr 2010

Dobre rano tehulky 😉
Ake krasne slnečne rano ma prekvapilo 😉 aj maly je už bez teploty,tak som ho šupla do škôlky, a ja sa chystam do mesta 😎
A hned z rana som dostala kvapky... do škôlky chodíme okolo fitka.. a ked som sa vracala majitelka zjavne meškala a tak ju tam vyčkavali vysmiate pipiky, ktore hned z rana vyzeraju tip - top a ako som tak šla, už som videla že si jedna druhej dačo šuškaju a otačaju sa namna.. 🙄 a ked som bola blízko, tak jedna :" no aj tejto by sa patrilo kusok zhodiť, hlavne z toho brucha.... 🙄 " a ja tak nanu čumím a vravím jej.. velmi rada sa pridem pozreť na teba ked budeš v 5mesiaci ako skvele budeš vyzerať, no dam krk nato že pri tvojej výške budeš ako maly sud.. a nie ako ja.. že ledva mi to bruško trčí a zato vypada ako tuk.. 🙄 ostatne sa začali ryhuunať a ona koktala že prepppaač ja som nevedela.. a bla bla bla.. hrdo som sa otočila odišla... 😎 😎 😎 lebo viem,že každa tehotna žena je pekna.. a to čo oni makaju teraz na strojoch, tak ja si pekne papam čokoladku a o par rokou ked budu tehu im to bude aj tak na nič 😀 😀 😀

mywiel
29. apr 2010

No ja budem tu vsak nepisem nic tak strasne intimne co by druhi nemohli citat... 😅

lulu723
29. apr 2010

neboj dadka aj ty ju budes mat ked budes mat dieta.ja som si uz zvykla aj na nocne vstavanie ked zamrnci niekedy som hore aj 5x,ale to ju len zakrijem a idem dalej spat a vstavame o 6,ale ja zvyknem potiahnut aj do pol 8 ked je niekedy hrozna noc.a tu na dedine je aj iny vzduch a kto by nemal potom vela energie ked ho zobudi slniecko? 😉

mywiel
29. apr 2010

Helka to boli nejaké 15st rocné nie? 😅 😀 😠

helka101
29. apr 2010

Mywiel nie... by som povedala, tak okolo 25ročne, ale bez mozgu, hlavne že mali kilo makeupu na tvaričke a vlasky sa im ani nepohli 😀 😀 ale ich môžem osr... mna taketo keci isto nerozhadžu... 😎 len sa čudujem, že kde som zobrala odvahu a povedala im dačo, lebo ja som taka, že ostanem ticho 😅

lulu723
29. apr 2010

juuuj helka jak som sa narehotala ty si ale cislo to jake kravy su ked nevidia,ze su tehulka?sak to musi kazdeho napadnut ked sa na teba pozrie.veru dobre si povedala ani mna by to tak rychlo nenapadlo co teba 😀 😀 😀 😀

agentkak
29. apr 2010

heli si jedničkááááááááááááááá 😉 😀 😵

helka101
29. apr 2010

No aj ja som sa uškrnala, ked som sa otočila.. že ake otvorene usta im ostali.. 😀 😀 no ja nas tehulky nedááá, 😎 😀 a naozaj ved ja mam vyšku 187cm a ona ak mala 165cm... 😒 zato to namne ešte tak nieje vidno.. čo by som dala aby som už mala male bruško ale ono to teraz fakt vyzera ako tuk 😅

mywiel
29. apr 2010

Mna dnes caka navsteva s kamoskami a detickami tak sa tesim, Kaya sa aspon vyhra s kamaratmi. Tu smykacku co som jej vcera postavila v izbe miluje 😀 hned ako vstala rano isla na nocnik sa vycikat a hned sa smykat, hrozne ju to bavi.. 😀 😀

mywiel
29. apr 2010

Tak ja som pribrala 3kg zatial a brusko mam riadne. 😀

agentkak
29. apr 2010

tak heli niektoré ženy sú strašne sliepky...fakt iq kupala sa vedla vane... čo sparviš 😠 ale dobre im dala 😎

lulu723
29. apr 2010

nywiel a kolko stoji ta smykalka?lebo aj mi ju chceme kupit malej na dvor pozerali sme ju v draciku,ale tam tusim stala nejakych 28€

helka101
29. apr 2010

Tak určite a hlavne taketo piipiky už poznam čo my mame v meste, velke džefky a popritom ked otvorí usta, tak to nestojí za nič... 😖 ale teraz aspon vedia a nabuduce si možno povedia, ako dobre vyzeram 😀

agentkak
29. apr 2010

heli jednoznačne ZAVIST!!!!! 😵

helka101
29. apr 2010

Katka, vieš isto aj u vas to funguje tak , že čo najlepšie najstylingovana kočka, a najdrahšie oblečena, ktomu auto a je bohyna 😎 aspon takto to je u nas.. na nas smrtelníčky pozeraju z vrchu ako aj tieto pipiky namna... 😠 ale viem, že oblečenie a vyzor nieje všetko na svete.. ale oni nato ešte neprišli, elbo sa nestali mamami, alebo niesu ani v očakavní... poznam taketo pipiky, čo boli tehu a maju detičky a su už obyčajne smrtelnííčky 😎 neni čas vstavať o dve hodiny skorej aby vyzerai tip - top ked v noci riadne nespia 😀

jazmina83
29. apr 2010

Helka! Klobuk dolu pred tvojou reakciou, 😀 😀 😀 to bola veru pre nu riadna rana pod pás 😀 😀 😀 jaaaj chcela by som tam byt a tiez sa jej smiat do toho umeleho ksichtu 😀 😀

zuzulik82
29. apr 2010

dobre ranko 🙂
heli, super reakcia 😉
kati, uz len dnes a zajtra a huraaaaaa doma. tesis sa? ze sa pytam... 😅

agentkak
29. apr 2010

heli no to je pochopitelné.... take su všade nie len u vas...ale heli pomožeme si ?? ja viem že učený z neba nikto nespadol ale debilov jak keby zhadzovali..a potom divme sa svete... 😀 😀 ešteže mame držky 😉

agentkak
29. apr 2010

zuzik sevas 🙂
hej hej vychutnavam si to 😵

dadulienka27
29. apr 2010

helka tak to je bombaaa 😀 😀 😀
na zaciatku story ma soklo,ze si vobec niekto nieco take dovoli (nemam skusenosti),ale ako si ju poslala k vode je na jednicku,to museli byt kvalitne sliepocky,a potom tieto fitness babiky maju byt buduce maminky? 😀 😀 😀

mywiel
29. apr 2010

lulu tu vo Svajciarsku ma vysla drahsi 62 Euro 😅 😕

helka101
29. apr 2010

Kati ved to, že taku blbosť by ani debil z ust nevypustil 😖 Kočky, dakujem.. sama sebe sa čudujem pohotovej reakcií 😎 hned z rana..

agentkak
29. apr 2010

heli len tak dalej 😉 😀

helka101
29. apr 2010

Kočky, idem ja do toho mesta, dufam, že sa nikde nevyruutim 😔 lebo hlasia dosť teplo.. musím malemu kupiť nejaky klobučik, a chce s McQuinom stym autičkom tak idem hladať a ja si chcem kuk nejake leginy a balerinky 😎 nech vyzeram dobre 😀 a ktomu si urobím radosť a pôjdem si vybrať novy fon od Orange.. 😎 tak sa vam ohlasim okolo obeda, ako bolo.. 😵 hezkej den vam prajeme 😎 s bublinkou 😀

mywiel
29. apr 2010

Ja mam pocit, ze od vcera to dieta je dako ticho nejako nekopka...aj vy mate také dni ze maju klud a vkuse spia? 😕

zuzanockamt
29. apr 2010

mywiel ... ja som to moje tak intenzivnejsie citila len v pondelok a odvtedy nic ... a aj ten pondelok to bolo len take mrvenie malinke ... takze ja som este ohyby ani necitila a to uz som 21 tt a maly je dokonca o tyzden väcsi 😅

agentkak
29. apr 2010

baby chlapci su asi lenivší 😎

zuzanockamt
29. apr 2010

katka ... dufam, ze je to v tom 😅