icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
29. apr 2010

Zuzi ale ty si prvorodicka, ja som uz citila pravidelne a teraz ma akoby dva dni pokoj len jeden tuk dva za cely den? 😅 Ale nejdem stresovat ved v pondelok som bola u dokiho a vsetko bolo ok ♥ bilo o 106 takze asi fakt len spi. 😕

zuzanockamt
29. apr 2010

ja som zvedava, kedy to zacnem tak naozaj citit 😕

ivanulienka81
29. apr 2010

ahojte baby, tak ja totalne haluzim, take somariny sa mi snivali, ze dovidenia, celu noc som mala pocit mokrych prs, mne uz totalne sibe, snivalo sa mi, ze mi z nich tecie voda 😨
helka, dobra si musela byt, parada 😀

mywiel
29. apr 2010

No uz urcite coskoro... 😉 Uz tuka ale fakt slabucko asi je blbo otoceny. 😅

jazmina83
29. apr 2010

Baby, babetko spi strasne moc a zobudi sa vtedy kemu sa jemu chce, nie na nase zelanie, mna zacalo kopkat rano o 2.00 a do pol tretej som bola hore kym sa ukludnilo, ale bola aspon sranda, sledovat tmavy plafon v spalni 😀 a teraz je zasa kludne

agentkak
29. apr 2010

baby ja som sa včera pytala dokiho na poradni a on hovoril že tie pohyby zaležia aj od polohy palcenty,,,, ak je na zadnej stene tak vtedy je najlepšie citit pohyby..ak je niekde inde je možne že je citit iba take ako keby hymrenie a prevalovanie...

zuzanockamt
29. apr 2010

ja by som mala mat placentu vpredu

agentkak
29. apr 2010

no zuzi tak to je jasne potom....može ti akurat štuchat do nej a preto to tak necitiš....

mywiel
29. apr 2010

Tak ja neviem kde mam placentu mne nepovedali akurat na zaciatku tehu na utz mi povedal, ze implantované embryo tam kde ma byt inac viac neviem...

poki10
29. apr 2010

dobre ranko kocky 🙂 teraz vstavam 😀 paraaaaada. heli, si jednoducho herecka. spravila si mi hned od rana naladu. kati, dnes mas rozluckovy den s pracou? 😀

mywiel
29. apr 2010

Hehe dobehla som ho dala som si cokoladu a kopkame kopkame... 😀 😵

zuzanockamt
29. apr 2010

ja to nechavam na neho, ked sa chce hybat, nech sa hybe, ked nie, tak nie ... nejako do neho nerypkam 😀

mywiel
29. apr 2010

Vsak ani ja len sa prebral po cokolade prival energie... 😀

jazmina83
29. apr 2010

s tou placentou je to velka pravda, ja ju mam tiez vzadu

Ahoj Poki...este stale v pyzamku? 😀 😀 😀

agentkak
29. apr 2010

poki až zajtra 😀

poki10
29. apr 2010

jazmi este stale si lebedim, ano 😀 zachvilu sa prezlecem a idem na obedove menu 😀 a na nakup 😀 takze z postielky, rovno k stolu s obedom, komu je lepsie? hlaste sa 😀 😀
jaaaaj agi, ja ze uz dnes si posledny krat v praci. zajtra sa ti do nej bude velmi dobre vstavat,uvidis 😉 a potom huraaaa sväty pokoj. tesim sa s tebou. inak, prepac, ze si nepamätam, ale ja som taka koza. odkedy som doma tak si nic nepamätam 😉
dufam, ze nedopadnes rovnako 😉

agentkak
29. apr 2010

poki v pohode ja si nepamatam už aj teraz tak je to jedno 😅 😀 ale inak chcela som už na zajtra dovolenku ale povedala som si že už to nejako vydržím 😉 a dobru chut k obediku 😝

zuzanockamt
29. apr 2010

akurat mi prisli tehu pasy 🙂 ... jeden biely a jeden cierny s odtlackami ruciciek 🙂

jazmina83
29. apr 2010

Poki tak tomu sa hovorim tehulkovanie 😀 tak potom dobru chut

Zuzi, tak si ich pekne oblec a prosime si fotku 😵

zuzanockamt
29. apr 2010

fotka bude neskor, ked dokoncim obed 🙂

poki10
29. apr 2010

jeeej jazmi, tak ja chcem byt potom tehulka na cely zivot 😀 to sa mi paci takto

maculienka123
29. apr 2010

ćaute babule,akurat som citala taky clanok,ze tehotne zeny skor zabudaju

http://zena.atlas.sk/ktora-cast-mozgu-tehulkam-...

maculienka123
29. apr 2010

ja som si dnes pospala do pol deviatej,ranajky pekne,dala som prat,zase nevarim,este dojem luskovicu na obed a spravim si parky v rozku a na veceru bude leco s klobaskou.v poslednej dobe som nejak nemotorna,ani varit sa mi nechce. 😒

idem dnes na tie saty,aj som mala sen,ze pre mna ziadne nemali,ze som bola moc velka.

o tej placente aj ja som pocula,ze ked je vzadu tak citit viac pohyby aj skor,ja mozem potvrdit,ze som citila uz v 17t.

ivanulienka81
29. apr 2010

macu, ano potvrdzujem, je to pravda 😀
baby a vam su dobre tie tehu pasy uz teraz?

maculienka123
29. apr 2010

myw,nic to nieje,ja to iste mavam,dva dni nic a potom burka strasna vkuse cely den,noc a zda sa mi ze od tohto tyzdna nejak tak stale kope priebezne ani moc nespi.ja sa tiez bojim,ked nekope ale babatko zevraj spi niekedy aj 22 h

maculienka123
29. apr 2010

ivu ja tehu pas nosim uz tri mesiace pomaly,na krize si to davam,je to super

jazmina83
29. apr 2010

Macu, na to zabudanie som zivym prikladom, uz 2. den periem to iste pradlo, som ho nechala v pracke vcera, zabudla dat susit a dnes zapla znova pracku, ze idem prat spinavu bielizen 😀 hadam sa to do tretice nestane. A mne sa varit tiez nechce, cakam, ci mi mamina zavola, ci nie som naahodou hladna, aj ja by som najradsej ako poki z postele rovno k stolu s obedom skocila 😀

zuzanockamt
29. apr 2010

ivu ... mne je trosku este velky, ale na krize bude super a aspon mozem nosit moje oblubene tricka, co by som inak nevyuzila

maculienka123
29. apr 2010

prave som si citala helinu reakciu na tei pipky,klobuk dole,mozno aj ja by som sa nezmohla,neviem.ale ty si teda riadne vyskoa heli.
ved aj ony budu raz tehu a potom si nepomozu,zacnu sa tuky ukladat a hotovo.u nas v meste je to skor take ukludnenejsie,niesu tu take pipky,skor viac takych priemernych bab.ja sa tiez rada nahodim a fintim ale toto by som nedokazala povedat nahlas,by som si mozno pomyslela a hotovo.

zuzanockamt
29. apr 2010

ja uz mam hotovu kyslu mliecnu polievku z fazulkovych strukov a este dam piect zemiaky ... dnes budeme mat take dietnejsie, lebo MM nema kedy ist dnes na nakup, tak varim len z toho co mam doma a zajtra ho vyslem rano doplnit zasoby