♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mywiel,MM mi kupuje take tie od nestle od pol roku co sa mozu jest 😀 ..ale krupicova kasa chuti aj tak uplne inak..
Ahojte, som späť b 😀 vonku je krasne.. 😉
Ozaj doky mi zobral jeden tt.. takže som len 18tt, a termín bude asi oktober, ale dufam, že ma vyluučite z vašej party 😀
helka,som si ista,ze nie 🙂
inak vam dnes pridam tu moju slavnu foto bruskovu,aby ste mi verili..a kedy sa nam zacina 6ty mesiac?
6-ty mesiac zacina 22 tt ... takze podla PM u mna o tyzden a podla UTZ uz som ho zacala
Mne to od začiatku nesedelo, bo som vedela že sme babo uhniezdili len na silvestra alebo po polnoci 😀 a potom sme si zase davali pozor... takže mi to nesedelo.. 😅 lenže je fakt, že doktori to rataju podla PM 😎
ja tiez presne viem, kedy sme ho spachali -23.12. neskoro vecer alebo uz mozno bolo aj 24.12. hned po polnoci ... a aj tak je to posunute o tyzden az dva 😅 ... podla UTZ
Teda vy na vianoce 😀 a my na silvestra.. lebo som bola tak unavena, že som len spala a sexovala.. 😀 😀
no ja som uz bola tiez vyzcerpana z tej blbej skoly a 23.12. bol prvy den dovolenky a mala som za sebou same vyvaranie a zdobenie stromu a podobne vianocne zalezitosti 😀 ... a jednoducho som si povedala, ze december musi byt uspesny, ked ovu vychadza na Vianoce ... ani som nepredpokladala, ze by to nevyslo 🙂
nam tiez vychadza 23-24 december 😀 a este sme sa na stedry vecer smiali,ze co ked mozno o rok uz budme traja..no,veru,budeme :D
esterka ... ja som si aj s MM na stedry vecer pred vecerou pripijala, nech sme takto o rok traja 🙂 ... a ak sa nic neudeje, tak sa to aj splni 🙂
jejjej baby.... my tiez asi na silvestra 🙂
ozaj otazka intimna... 🙂 a co sex??? mate nan chut??? 😅
vsak toto... mne sice nezakazal...ale tak vnutorny pocit sa tomu brani....chut by aj bola.... ale aj trosku strach ze nieco mozme pokazit 😅
jani ... ja teda chut nemam vobec ... a ked tak len velmi zriedkavo ... a pride mi to aj tak take divne, ked viem, ze dnu je maly ... a MM sa nestazuje zatial 🙂
kym nekrvacas alebo nemas kontrakcie a lekar povie,ze je vsetko ok,tak nemas co pokazit-aspon to tu tvrdia
Zuzi... 🙂 ta veta ,,divne ked maly je dnu" toto stale opakuje moj MM .... tiez mu to stale beha po rozume 🙂
baby všetko je dovolene pokial sa neotvarate len sa hlavne nebesnite všetko z mierou 😝 😀
no MM by s tym problem nemal, ale ako som bola v nemocke, tak ho to ani nenapadne ... a ma kopec inych starosti, takze toto vobec neriesi 😀
tak po kontrakciach by sa ani nemalo..ale neviem ako dlho,ci uz definitivne do septembra..
Janica, my ho praktizujeme ako pred tehu, aj ked nie dačo krkolomne, skorej take pohodlne,hlavne pre mna... 😅 a pri malom sme ho mali vo velkom množstve 😅 strašnu chuť som nan mala, a doky povedal po pôrode, že či sme vela sexovali, že to bolo vidieť.. 😕 som sa hambila.. 😅
Kati, no posunul ale povedal, že ešte počkame na vysledok zo sona, a vyjadrenie toho druheho doktora.. no ja som si ratala, že mam ísť do poradne v 19tt, v ktorom teoreticky som, no som si to už radšej upravila podla dokyho na teda ten 1.oktober 🙄 budem zas najdlhšie tehulka 😅
tak baby my sme asi tiez spachali dakedy na silvestra, ale ja neviem presne kedy bo my sme kazdy den a nato ze ovulka je na 14 den sa az tak nespolieham
ahojte
uzivate si pekne pocasie vraj sa ma v nedelu pokazit 😠 ja som sa prave vratila od nasich rano pre mna prisla mamina ze na kavu a ze sa budeme spolu ucit, no ale dopadlo to tak ze sme robili vselico ine len nie sa ucili. Od rana sme precitali 1 otazku 😀
vidim ze rozoberate sex 😝 my praktizujeme ale nie tak casto ako predtym tak 2x do mesiaca, a babo sme spachali 23.12. a tiez sme si pri veceri pripijali s tym, ze aby sme tu takto o rok boli traja 😵
helka hovori sa ze dievky sa lubia v brusku paradit a preto sa castejsie prenasaju...
ivi ... ovu vobec nemusi byt prave na 14-ty den cyklu ... je to individualne 🙂 ... mne vychadzala na 15 DC podla FF, ale podla tych teplot by som si to ja tipla uz aj na 14 DC 😅

esterka vsak musia mat nejaké krupicové kase aspon detské? 😅