Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@lilianna1xs mne na zvysenie tvorby mlieka pomahaju este kapsule more milk od motherlove...obsahuju benedikt a senovku😉
@matulka1981 aha neviem či to majú v Nemecku ja som si tu zohnala len vitamíny beriem ich tretí deň tak uvidíme .
@blondie257 ten sused je vás niejaky komediant o šiestej ráno kosiť trávnik čo si myslel že ľudia už nespia ostatný o šiestej ráno .
@lilianna1xs jaaaj to ma nenapadlo ze si mimo sr...skus sa popytat mozno bude u vas cosi podobne😉Drzim palce nech sa to rozbehne
Inak baby nasho doteraz strasne bolievalo brusko,cez den len take mikrospanky daval 10-15 minutove,v noci hore kazdu hodku-hodku a pol revy ,od piatku som vysadila zo svojej stravy mliecne vyrobk a klop klop spime aj v noci lepsie aj cez den,vcera aj dnes dal dvojhodinovy spanok cez den co len kukam jak puk...dufam ze som to nezakrikla😉🙈
ahojte baby. mam otazocku- ako prebiehaju/prebiehali vase "ocistky"? ja som 2 tyzdne po porode, stale som malq slabe krvacanie, ktore sa zintenzivni vzdy pri dojceni. teraz, po 2 tyzdnoch som vsak zacala dost silno krvacat. neviem ci je to normalne alebo ci mam zavolat gynekologovi... ako to mate vy? diky 🙂
Baby tie čo vybavujete príspevky pri narodení a je tam to čestné vyhlásenie o bydlisku dnes som bola na mestskom úrade tak mi tam povedali že odtiaľ nič nepotrebujem čo to tam vlastne treba o tom ?
Baby malemu mokva pupok. Smrdel mu tak som s nim isla k dr, a povedala ze mokva z toho ze mu ho zle cistim. Dala mi vymenny listok ze ak sa to nezlepsi tak na chirurgiu s nim. No ja asi nechcem cakat, chcela by som s nim ist zajtra, no neviem kam? Na kramare? Prosim poradte tie co ste z Ba. Dakujem
@kchan a to ti nemohla dat pamycon? To su antibioticke kvapky, moze mar kludne nejaku infekciu z porodnice aj
@olylili Ja som tam nic o bydlisku nedavala dieta ma bydlisko automaticky tam kde matka a ja som si napisala len svoju trvalu adresu.potom vybavila papier od pediatra a od gynekologa a podala na urad to bolo vsetko
Maminky, davate detickam vigantol alebo iny d vitamin? Od kedy davam vigantol, maly je nepokojny, ma krce v brusku. Ked som ho nedala, bolo zasa dobre.
@zeytin ja som tiež prestala dávať. malá revala v kŕčoch, preháňalo ju, zvracala, no des a hrúza. kým som jej nedávala nič, bola v pohode. na poradni mi lekárka povedala, že niektoré deti vigantol zle znášajú a že môžem skúsiť Devit, voľnopredajný, že to sa lepšie znáša. dala som jej ho zatiaľ len 2x, ale včera večer mala zase kŕče a plakala skoro dve hodiny. tak neviem, či to bolo z toho, alebo z niečoho iného. kvapky som jej dala včera až poobede, ale už od rána kakala tak nejak prudšie alebo ako to nazvať, nebola to vyslovene hnačka, ale také iné kakanie a potom od večera už nekakala vôbec až doteraz. ale nezdá sa, že by mala teraz bolesti. skúsila som jej ten Devit zase dať, či sa tie kŕče budú opakovať. dúfam, že nie ☹
@senta_sofia povedala mi len ze to mam dva krat denne cistit liehom. A volala som na kramare na chirurgiu na urgent a ze to je normalne ze mu to mokva a ze to nemusi odpadnut do 14dni..ze ked chcem nech s nim pridem ale ked budu mat nejake urazy tak budem musiet cakat ze ma nevezmu prednostne
@erikababula toto mi dali a že čestné vyhlásenie o bydlisku
@olylili toto som ja nemala ostatne vsetko ale vyhlasenie o bydlisku som nepotrebovala.
@jance333 devit nedavajte. Je horsi ako vigantol pre deti na rozlozenie. Skuste jamieson. Je sice drahsi okolo 9e ale po nom klud
@matulka1981 my mame asi podobny problem. Co vsetko si prosim ta vylucila z mliecnuch vyrobkov?
@marlenka222 už sme zistili. dnes presne to isté čo včera.. šialenstvo. čítala som skúsenosti na nete a práveže ľudia viac chválili devit, že jamieson je už veľmi podobný vigantolu...
nemám chuť ešte s niečím vôbec experimentovať a pchať do malej také chemické hlúposti 🤐
@bubibu vies co vobec nejem jogurty teraz ,doteraz som aj 2-3 denne,sni take mliecne polievky,jedine co si dam trochu mlieka do kavy ale to iba hned rano pijem jedno caro potom uz nie a fakt sa mi zda ze je malemu lepsie..:mozno zhoda nahod neviem,uvidime dalej...ale dnes napr doobeda spal dve hodinky a poobede skoro 3 co naposledy v porodnici sa udialo...a vas tiez brusko morduje?
@matulka1981 vyskusam aj ja ,lebo zacalo brusko, krce, pucenie. Nevie poriadne spinkat. Skusim vysadit vsetko ako pises a uvidime..Ja verim, ze jej tl pomoze..Podobne, dve hodiny mi spinkala naposledy v porodnici..Dnes som dala aj espumisan,snad aj to pomoze. Uz rozmyslam ci to nemoze byt aj z vit.d ktory podavam (jamieson) , ale to asi nie -dufam
Maminky a dávate aj kanavit, nás dr.nam nedal,ale keď zastupovala doktorka tak tá nám predpísala.A namiesto vigantolu nam poradili devit.

@senta_sofia mala spi pri mne v noci pijem veľa už som zjedla polku červeného melóna ten obsahuje veľa vody a prikladám ju dúfam že sami naspet nalejú prsníky teraz ich mám take mäkké no na nervy.