Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@petrikazuzka ano ak ho kupovali za tu cenu je to ok 🙂
@zuzacka16 tak zatial len cúval ked bol na brusku ale tentoraz sa uz aj musel otocit aby zacuval pod stol...no soky 😄
@marcelkaemmka lebo si s prikrmami zacala skoro.. ochutnat nepoviem, ale tlacit do dietata vsetko co si pisala, je podla mna cez. Je to ale Tvoje dietatko, a Tvoje rozhodnutie. Vela zdravicka prajem ;).
@slniecko323 ako sa mate? Ubehol ten cas ze?
Tak my po dnesnej poradni mame 8600g a 67cm. Sice sme nic nepodrastli no kilo sme pribrali.
@oknosmas no my sme chodili v nosici von a niekolko krat za tyzden ked som u rodicov sa pokusam ist s kocarom (byvaju na dome a ja v panelaku) a vzdy to skonci hroznym revom uz pri branke.....len teraz nasnezilo a sa bojim s nosicom ist ze sa smyknem a padnem aj s malym....tak neviem ako budeme chodit von.....
Dievcata vam vojdu vasi drobci do kocika do vanicky...mojmu je uz na dlzku akurat...som si vsimla ze uz ma trosku pokrcene nozicky aby vosiel ...a to nemam malu vanicku 😒
@katuscakzms aj môj uz je ledva, uz nech sedí a ide do sportiaku. Uz to chvíľu hádam zvládneme
@podobova15 ja som dufala ze vanicku budeme mat aspon do februara 😏 ...
@olylili ja tiez len vidlickou pucim 🙂
@katuscakzms ja moju dam na jednu stranu hracej deky,pridem ju pozriet a ona uz je na druhom konci :D ked ju mame na gauci alebo ju dam na postel, musime davat pozor a obkolesit ju kadecim,lebo brejkuje za chrbte a kruti ja sa husenica :D a v postielke ju najdem tak,ze na vankusi ma nozky a hlavku ma dole,uplne sa otoci :D
@katuscakzms no u nás nereálne ak bude do januára to bude asi zázrak
no s tou vanickou mame aj my uz len kusok miesta a kedze mame vyvysenu podlozku kvoli refluxu, tak sa vzdy smykne dole...kolko mate cm? my dnes po poradni 68cm a 6950g
@petrikazuzka moj ma 72 cm a 8200g maly sloník 😊
@petrikazuzka
@podobova15 moj ma 69cm ..chcela by som aspon este december aby vydržal vo vanicke a potom vyberam sportovu cast
@jarunka102 súper to je najlepšie bude ti pekne papať aj väčšie kúsky bez problémov
Tak u gynekologa vsetko oki iba ph mam uplne zle, tak som obsiahla tabletky
@olylili hej sak to,ze aspon nebude potom problem...kamoska mixovala a potom mal maly problem papat kusky, lebo bol nauceny na jemne kase. A nase mamky tiez nemixovali a tu sme 🙂
@kchan zlatyyy 😍
A nam takto chuti hrasok 🙂
@jarunka102 zlatuckaa 😍 a nenafuka ju z hrasku?

@katuscakzms ten pohlad ze aaaa uz ma nasla sakra 😂 sikulko 😍